2013. február 23., szombat

Sejttisztulás - Herak Sirius 02.20.


 
by kristalyhang

Herak a Szíriuszról / 2013. február 20.

Frank Scheffler közvetítése

Sejttisztulás

Kedves Csillagtestvérek!
Ma a naprendszeretekről szeretnénk információt átadni nektek, mely segít a felébredés folyamatának további megértésében.
Mint azt az előző közvetítésben elmondtuk, lezártuk a teljes tudat helyreállításához szükséges energetikai folyamatot.
Ehhez hozzáfűznénk a magyarázatot, hogyan is jutottunk ehhez a kijelentéshez:
Minden univerzumban különböző tudatszintek működnek, melyet különbözőképpen mérünk meg a bevetésen használt járműveinkkel.
A folyamatot a Teremtő dekrétuma szabályozza a tér egyes kvadránsaiban. Ezek elektromágneses energiák, melyek a morfogenetikus mezőben vagy a plazmamezőben terjednek szét.
A ti naprendszeretetekben bekövetkezett eset ezért, az egyes dimenziókat és univerzumokat összekötő elektromágneses membránok által továbbítódtak hozzánk az 5. dimenzióba. Ez azt jelenti, hogy a finomanyagi és az alacsonyabb anyagi területek metszéspontja, nálatok, Gaian, a mi járműveinken által kerülnek szabályozásra. Mivel mi értünk a materializálódás állapotához, ezért képesek vagyunk a központi Napból, az Alcyone-ból [galaxis központi Napjából] és a ti központi Napotokból származó felétek áramló energiát szabályozni.
A folyamatot katalitikus folyamtok által a mi járműveink generátorai végzik.
Ezért egyes üzenetekben közvetítésre került, hogy a Felemelkedés egy elővigyázatos felébredési folyamat és nem lehet vagy szabad egy „karhatalmi” törekvésnek lennie, ahogyan ti mondanátok
Léteznek olyan esetek nálatok, akik a Kundalini energiával olyan szinten energetizálódtak ill. túlterhelődtek, hogy egészségileg súlyosan megsérültek. 
Mindannyian a Mennyei Atya/Anya lényei vagyunk és a biológiai rendszerek fejlődése csak elővigyázatosan mehet végbe.
Évezredekkel korábban a sötét erők hajtottak végre kísérleteket, mellyel az univerzum sok lényének testében visszafordíthatatlan károkat okoztak.
Ezt a [negatív irányú] fejlődést szeretnénk és szabad megakadályoznunk.
Közvetítő csatornánk már megismerhette ezeket a nagyon erős energiákat.
Ha az energiastruktúránkat szinkronizálva adnánk át nektek, akkor az túlterhelné a teljes testi rendszereteket. Ez jelen pillanatban még nem lehetséges.
Ezért beszéltünk már gyakran energiakamrákról, melyek a hajóinkon és a Belső Föld lakóinál is rendelkezésre állnak, hogy az összehangolódási folyamatokat elvégezzék.
Bizonyára nagyon nehezen képzelhető el számotokra, milyen széleskörű járműveink feladatvégzése és bevethetősége.
A minket körülvevő univerzum sokrétegű energetikai mezőkből épül fel, így a távcsöveiteken és kameráitokon keresztül látott területeket csupán a látható fényen keresztül nézitek, ez pedig csak egy darabkája a valóságnak.
Bizonyos szatellitek már képesek ezeknek a spektrumoknak a részbeni érzékelésére (UV, infravörös, röntgen stb.).
Azonban a teljes spektrum megnyitása számotokra túlterhelő lenne.
Minden következő időszakban hozzátok érkező energia stabilizálni fogja és tovább építi a mezőt.
Az energia lenyomataitokon sok romboló, összeomló energiát érzékelünk, mert a még nem stabilizálódott tudatosodási folyamatot bensőtökben újra és újra megkérdőjelezitek. Ne engedjétek, hogy az egyensúlyotokból kibillenjetek.
Minden rendszer mely tisztításra vagy „újraindításra” került, először paradoxan hangzik, de rosszabb állapotba kerül.
Sejtjeitek a földi tartózkodásotok utóbbi évtizedeiben olyan szinten megsérültek, hogy a testetek saját tisztulási rendszere egyelőre túlterhelődött. Nagy szerepet játszik a számtalan inkarnáción keresztül felépített testi sejtek emlékezése is. Minden Gaian eljátszott szerepetek a sejtemlékezetben tárolódik. A 26.000 éves időszak során, az új energia által hozzáférve, most úgymond egy „turbófeltöltést” kapcsoltatok be.
Talán most megéritek, miért kell a fejlődésben előbbre járó egyéneknek is a megküzdés nagy hullámaival foglalkozniuk és ezt a folyamatot bensőjükben elrendezniük.
De úgy döntöttetek, hogy jelen lesztek itt, ezekben az izgalmas és ezzel együtt fájdalmas időkben.
Szeretünk benneteket és tisztelettel hajlunk meg eme helytállást illetően, hogy kiszabadítjátok magatokat ebből a sűrű tudatállapotból.
Fehér-arany Fényt küldök nektek.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Sirius
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



kristalyhang | 2013-02-23 - 14:37 | Címkék: Frank Scheffler | Kategóriák: Herak | URL: http://wp.me/p2FH9O-m1 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése