2013. február 27., szerda

Hajnalhozók - Plejádok tanításai- részlet


Felzaklatunk. (felzaklattak tavaly alaposan../DK) Azt akarjuk, hogy teljesen összezavarodj, mert így töltődsz fel energiával. Aztán kíváncsiságod által hajtva olyan területekre merészkedsz, amelyekre nemhogy nem gondoltál, de a létezésükről sem tudtál.



 A KÖNYV LETÖLTÉSE ...



Hajnalhozók
A plejádok tanításai
Részlet 

(1992)
 

Ha nyitott memóriabankkal jöttetek volna ide, nem akartatok volna maradni, vagy mostanra már nem lennétek képesek rá, hogy megértsétek a többieket. Alámerültetek tehát egy társadalomba, amely nem ismerte a fényt. Elfelejtettétek saját fényeteket - vagy csak halványan emlékeztetek rá -azért, hogy értsétek azt a világot. Eljött az ideje, hogy annak a társadalomnak a világát egyesítsétek az általatok képviselt fény és Lélek többdimenziós világával úgy, hogy a bolygó értékei és tervei teljesen megváltozzanak.

Az eretnekek mindig megelőzik korukat. A bolygóra érkező eretnek eszmék egy későbbi időpontban mindig nagyszerűnek bizonyultak. Legyetek tehát bátrak akkor is, ha úgy tűnik, mintha ezeket az eszméket kinevetnék. Nem szabad elfelejtenetek, hogy a fizikai valóságon túli birodalmakban sokan dolgoznak azon, hogy segítsenek benneteket. És igaz, hogy minden egyes embernek megvan a maga programja és terve, amely szerint fejlődnie kell, egyben egy globális program és egy globális tudat részei is vagytok. Ezt a globális programot indítjátok most el - ébresztgetitek a többieket.

Hullámokban fogtok felébredni, ahogy az egyes emberek megtanulják az információt hordozni és továbbadni. Káoszhoz vezetne, ha mindenki egyszerre ébredne fel. Akkor ébredtek fel, amikor már képesek vagytok rá, hogy kezeljétek a világosságot, hiszen ha olyan helyre kerül a fény, ahol nem tudnak vele mit kezdeni, kiég a biztosíték. Ha nincsenek összehangolva az elektromos áramlatok, a test elpusztulhat. Látni fogjátok. Idegrendszeri megbetegedések és memóriazavarok árasztják el a bolygót, mert az emberek nem lesznek képesek arra, hogy kezeljék az energiát. Megrémülnek tőle. Saját többdimenziós lényüket felfedezve azt hiszik majd, hogy megőrültek. Megszállottan próbálják majd eltitkolni őrültségüket férjük, feleségük vagy gyermekeik előtt. Az emberek tébolyba kergetik magukat ezzel az energiával, mert nem értik majd meg.

Hadd hívjuk fel újra a figyelmeteket arra, hogy az idegrendszer a kulcs az ősi szemetek megnyitásához, ahhoz, hogy lássatok és tudjátok, kik vagytok, honnan jöttetek és hová mentek. Az idegrendszer lépteti be az elektromos áramot a testbe, s alakítja át a magas energiát. Azután beilleszti a testbe és elindítja a szervezetet, hogy fejlődjön és táplálkozzon ezzel a magas energiával, ami nem más, mint a tudat. Szó szerint ez történik most.

Olyan ez, mintha egy újszülött csecsemőt olyan tápszerrel etetnél, amitől az egynapos csecsemő egy év alatt harmincéves felnőtté válik. Valami ilyesmi történik veletek a következő húsz esztendőben. Az újszülött csecsemő egy év alatt harmincévessé válik. Csak gondolj bele, mit kell tennie annak a gyereknek, mi mindent kell a testének magába fogadnia ahhoz, hogy ilyen tempóban fejlődjön. Gondolj a szervekre, a funkciókra, a hormonokra.

Mivel elkötelezett fényhordozók vagytok, auramezőtökön van egy lyuk. A fénynyaláb készíti ezt a nyílást, hogy az őrök lejöhessenek, és a kapu őreiként mindig megmondják, mennyi energia kezelésére vagy képes. Még ha az eszed, az intellektusod, az éned azt is mondaná: - még, még még ! -, a kapu őrei tudják, hogy nem veszíthetnek el, hiszen a fény hordozója vagy, és végre kell hajtanod egy bizonyos feladatot. Kivéve persze, ha saját személyes elpusztításod a célod, és a legmagasabb akaratnak nevezett lényeget feledve a saját akaratodat követed.

Az idegrendszer fejlődése a testen belüli sztrádán csak olyan tempóban haladhat, amilyen ütemben fel tudod dolgozni a rajta keresztül a sejtekbe áramló adatot. Sokan még mindig a lényetek bizonyos pontjain lévő sötét barlangokat takarítjátok. Ezek a barlangok származhatnak ebből az életből - visszanyúlhatnak a gyermekkorba -, de néhány ember esetében származhatnak korábbi életekből is. Sokan már huszonöt-harminc éve vagytok úton, mások nemrég csatlakoztak útitársul. Nem mindenkinek van szüksége ugyanannyi időre. Azok az útmutatók, akik már harminc éve járják ezt az utat. Felállítanak egy bizonyos vibrációs frekvenciát, amit az újonnan csatlakozók érzékelnek. Az új belépőknek nem kell elindulniuk, hogy új frekvenciát keressenek és fedezzenek fel; a térkép már elkészült, és a test el tudja olvasni.

Szükségetek van egymásra. Elengedhetetlen, hogy tökéletes egységben dolgozzatok. Ha nem dolgoztok egységben, újra és újra előidézitek Atlantisz és az összes többi kultúra pusztulását. Az egység követelmény.

Eljön az idő, amikor sokan megkapjátok a feladatot, hogy dolgozzatok együtt a Lélekkel a frekvenciát sugározva és másokat segítve, hogy megértsék, mi történik. Az ébredési hullám folytatódik, és a Lélek a bolygón a létezés életmódjává válik. Ez a bolygó terve, és az Első Alkotótól érkező teremtő kozmikus sugarak már a galaxisotok széleit csapkodják - ide jönnek először. Ezért gyülekeznek itt ekkora energiák. Az energiák részt akarnak venni az itt végbemenő átalakulásban, hogy felkészülhessenek arra az időre, amikor ugyanez az ő galaktikus és univerzális létük területén történik meg.

Hatalmas átalakulás van folyamatban, de tőletek függ, mihez kezdtek vele. Már mondtuk, hogy világotok két részre szakad majd szét, és azok, akik a fénnyel élnek, a fény világába kerülnek. A szétválás már elkezdődött. A fényt képviselő magasabb vibrációs mezőket választó entitások, és azok, akik a félelmet, a sötétséget, a káoszt, az irányítást és a zűrzavart képviselő alacsonyabb vibrációs mezőket választják, már polarizálódnak, és átállnak a nekik megfelelő oldalra.

Az alacsony vibrációs mezőt képviselők boszorkánynak vagy ördögnek fognak nevezni, mert olyasmit képviselsz, amit nem értenek. Az átalakulást testesíted meg, és tudod jól, hogy vannak emberek, akik halálra rémülnek a változástól. Az emberi tudat egyik furcsa tulajdonsága azt, hogy ragaszkodik az állandósághoz. Úgy, ahogy van, elhittétek, hogy az állandóság valami kívánatos dolog. Erre törekedtek hát. Azt hiszitek, ha nincs meg a megszokott állandóságotok és biztonságotok, akkor nem is tudjátok, kik vagytok. Nem is léteztek, el fogtok pusztulni.

Olyan emberekről beszélünk, akiket ismersz; némelyikük akár a családtagod is lehet. Nagy türelmet és együttérzést kell tanúsítanod azok iránt, akik érzik ezt az energiát, de nem akarnak reagálni rá olyan módon, amely hasznos lehet a számukra. Nagyon toleránsnak kell lenned - talán még azt is hagynod kell, hogy mások elpusztítsák magukat, hogy megtanulják az élet értékét.

Még ha az emberek tudatosan nincsenek is tisztában vele, ti a lényetek legmélyén sejtitek, hogy egyik létből a másikba léptek át tapasztalatokat gyűjteni, hogy lelketek megérthesse és feldolgozhassa az adatot, amely megmutat egy valóságot. Egy napon képes leszel rá, hogy végignézd lelked életeit és létezési formáit, és kezedbe vedd annak a léleknek az energiáját. Mintha csak egy kristály lenne, láthatod benne a különböző csiszolatokat, a belsejében őrzött csillogásokat, érezni és ismerni fogod azt az identitást. Ha képes leszel rá, hogy megtedd ezt a saját lelkeddel, az csatlakozni tud az intelligencia más formáihoz, amelyeknek része, de amelyeket egyelőre nem képes felfogni.

Felzaklatunk. Azt akarjuk, hogy teljesen összezavarodj, mert így töltődsz fel energiával. Aztán kíváncsiságod által hajtva olyan területekre merészkedsz, amelyekre nemhogy nem gondoltál, de a létezésükről sem tudtál(hm....dec.21.?/DK)Ez a szándékunk -, hogy magasabb régióba emelkedj, ahol létre tudod hozni az identitás új rendjét, bátran, humorral és bizalommal.  Minden frekvencia. Ha tudnád, milyen gyorsan fejlődsz, le kellene ülnöd egy székre, arcodra szorítanád a kezedet és azt mondanád: - Erre én képtelen vagyok. Ez a tempó nekem túl gyors. - Leereszted a fátylat, és úgy teszel, mintha semmi nem történne az életedben, pedig állandóan a változások minden lehetséges fajtájával szembesülve gyarapodik a tudásod, hogy közelebb kerülj a magasabb dimenziókhoz. Gondolj bele és érezd, mi mindent fogsz elérni egyetlen élet alatt. A következő tíz vagy húsz évben besűrűsödött fizikai lényekből a fény teremtményeivé váltok, a Fény Korában. Fel tudod ezt fogni ?

Minden, amit teszel, még az is, ha pizzát eszel, istenien tökéletes módon arra a helyre vezet. Valahol egyszer megérted életed minden eseményének a jelentőségét, és az egésszel való egységét.

Hajnalhozók
Barbara Marciniak
 

A plejádok tanításai-Hajnalhozók

Barbara Marciniak
Édesvíz Kiadó, 2002

  • Kötés: papír / puha kötés
Marciniak médium több mint 400 órányi közvetítő élménye alapján átadja a plejádok bölcsességét. A plejádok a Fiastyúkról érkeztek a Földre, hogy mutassák az utat a fejlődés új szakasza felé. Mesteri mesemondók és tréfamesterek, akik megdöbbentő, erőteljes és intelligens tanításokat közvetítenek a médiumon keresztül. Tanításaik felszabadítják érzelmeinket, finomítják érzékenységünket, új értelmezést adnak az emberi viszonyoknak, és igyekeznek ledönteni a tabukat - mindezt egy érzelmeit vállaló, szeretetre képes emberiség érdekében. A kötet alapolvasmány mindenkinek, aki választ akar találni arra, miért élünk ezen a bolygón, és mindazoknak, akik keresik a kollektív tudatot - és a tudattalant.


A könyv több online változatban is letölthető!



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése