2013. október 30., szerda

Galaktikus üzenet 10.29.- Izgalmas!



A Galaktikus Föderáció és 
a Sprituális Hierarchia üzenete

Az Istenség szólt! Ezen valóság átalakulásának pillanata érkezik. 

Kegyesen arra kér minket, hogy segítsük ezt a szent eljárást, és váltsunk valóra egy új valóságot mindenki számára. 

Régóta güriztek anélkül, hogy tudnátok, kik vagytok valójában.

Fogadjátok el a Mennyország nagy ajándékát, és csatlakozzatok hozzánk!



s
Dratzo! Néhány csodálatos hírrel érkezünk! Gyorsul a haladás új valóságotok felé. Számos titkos konferencia bolygó szerte olyan pozitív eredményeket produkált, amik a jövőhéten végbemenő nagy találkozókon kézzelfoghatóvá is válnak. Olyan kollektív tettek pillanata közeledik, melyek könnyedén megindítják az előremenetelt. Az új kormányok megvalósítását és egy új pénznem létrehozását megteremtő események végső megindítására számítunk. Számos program elérte az a pontot, ahol most véget kell vetni bármilyen további késleltetés gondolatának is. Túl sok nemzet gazdasága van romokban, és az adósság tarthatatlanná teszi a jelenlegi pénzügyi rendszert. Emellett úgy hisszük, készen álltok azokra a megrázó eseményekre, melyek tartalmazzák a hírhedt "UFO álcázás" hivatalos végét is. Valójában itt az idő, hogy halljatok a Felemelkedett Mesterekről és rólunk. A jelenlegi rendszer tele van olyan lyukakkal és szakadásokkal, amiket már nem lehet összetartani, és logikus dolog valami mást kezdeményezni, mely lehetővé teszi, hogy folytassátok dicsőséges meneteléseteket a teljes tudatoság felé.
Ezért arra a pontra értünk, hogy nincs visszaút. A sötét összeesküvés korábbi dicsfénye már csak komikus illúzió. Valamilyen formában mindegyikőtök maximálisan feszült. Figyeljük és látjuk, hogy ez a jelenlegi valóság tovább már nem tartható. Vége, és ezért mostantól engedni kell, hogy akik át tudják alakítani ezt a kegyetlen illúziót, azok meg is tehessék azt. Tudatában vagyunk annak a sok szabálynak és formalitásnak, melyek ennek elvégzéséhez kellenek. Használjátok ezt a pillanatot arra, hogy eljöjjön az új. Szeretnénk ezt erősen kihangsúlyozni ezeken a különböző találkozókon. Az évtizedekkel ezelőtt megkezdett eljárások most megoldásért kiáltanak. Birodalmatok megbukik, és a változás energiái itt vannak. Amikor az Anunnaki magára hagyta ezt a sötét összeesküvést, egy pozitív megoldást kért, amit meg is adtak nekik. A jelenlegi a tökéletes pillanat minden megváltoztatására, és egy mindent elsöprő változáshoz szükséges új valóság kinyilatkoztatására, ami szabaddá tesz benneteket, és lehetővé teszi egy új birodalom valóságát.
Ez az átalakulás behelyezi a jelenlegi kormányokat a történelem hulladékgyűjtőjébe. Léteznek helyettük olyanok, melyek lehetővé tesznek egy felettéb szükséges és hatalmas átalakulást. A sötétség képtelen tovább fenntartani rosszindulatú játékait. Spirituálisan fel kell oszlatni álruhába bújt vezetőségüket. Itt a bátor és jótékony tettek pillanata. Ez a birodalom egyenesen a Fénybe tart. Azok akik pártolják a sötétséget, tovább nem uralkodhatnak. Akik egyetértenek ezzel, fel kell tárják, hogy mire van szükség, és gyorsan kell cselekedniük. Ez a "csendes forradalom" folyik lassan ezen valóság szerte, és egy nagy lépés fogja előrehozni ezt a fényűzést. Erre számítunk, és sok csodás esemény fog történni, ami valóra váltja azt, amire ezen felszíni világ lakóinak oly régóta szüksége van. Teljes mértékben támogatjuk az összes eseményt, mely egy ilyen sikeres végkimenetelhez vezet!
Az idő végül megérett egy erőszakmentes forradalom számára. Világotok régóta várja azokat a változásokat, amiknek még láthatóvá kell válniuk. A fátyol mögött hatalmas dolog folyik, és ennek kell világotok jelenlegi működési módjává válni. Az önző manőverező sötét összeesküvés nem tartozik hozzá. Egy új útnak kell a bevezetőt biztosítania ahhoz, amit a Mennyország és mi kinyilatkoztattunk. Megadatik nektek egy isteni Felemelkedés, ami korlátozottból teljes tudatosságba juttat benneteket. Meg kell ölelnetek spirituális és űrcsaládjaitokat, és visszatérni arra az útra, amit az ősi Lemúria idején jártatok. Ki fogtok törni egy amnéziából, mely már túl régóta ott volt bennetek. Készen álltok újra felfedezni az előletek régóta rejtve tartott titkokat. Ennek a Galaktikus Föderációnak felettébb kedvelt tagjaivá fogtok válni! Sok kaland vár rátok, és számos új képesség lesz örökségetek! Ez lesz a ti dicsőséges és isteni sorsotok!
Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez az áldott világ most kegyes változástól fortyog! Az átalakulás energiája jön létre mindenütt, és az emberek követelik, hogy most valódi változás történjen ezen a bolygón. A változás előszelei bukkannak fel Afrikában, Ázsiában, Amerikában, és a Csendes-óceán különböző szigetein. A kegy csodákat teremt, így akiknek kevés a forrásuk és képzelőerőjük, azok is új utakra lelnek, hogy kijussanak a szegénységből és az éhezésből. Ugyanez az energia nyilvánul meg, ahogy a spirituálisan kisiklott régi tekintélyesek egy hasonlóan inspirált úton lesüllyednek. Az Istenség szólt! Ezen valóság áldott átalakulásának pillanata érkezik. Kegyesen arra kérnek minket, hogy segítsük ezt a szent eljárást, és váltsunk valóra egy új valóságot mindenki számára. Utasítottuk szövetségeseinket, hogy állítsák fel azokat az eszközöket, melyek valóra váltják ezt az új kort az emberiség számára! A vele kapcsolatos találkozók épp most folynak, és az eredményeik gyorsan be fognak következni!
Ez a közelgő kor sok spirituális bölcsességgel lesz tele. Elköteleztük magunkat a Mennyországnak, hogy ellátunk benneteket témák teljes skálájával, melyek arról szólnak, hogyan kapcsolódjatok újra az "Én Vagyok Jelenlétetekhez", és hogyan készítsétek fel magatokat a Felemelkedés hátralévő eljárásaira. Ezeket az oktatásokat fogjuk vezetni igen hamarosan. Ez a valóság rövidesen kibővül és újjáalakítja magát. Mi leszünk az isteni vezetőitek, és spirituálisan kijelölt felvigyázóitok, és igen komolyan vesszük ezt a különleges szerepet. A sötétség régóta használta ezt a sokféle hatalmat arra, hogy a vágyai szerint alakítson és formáljon benneteket. Ezt a hatalmat most elveszik tőle, és ti lesztek a jótevők ebben a kegyes cserében, akik tanulnak, és olyan tetteket hajtanak végre, melyek felállítják a szent terepet Felemelkedésetekhez! Űrcsaládjaitok eljönnek végrehajtani azokat a tetteket, melyek lehetővé teszik számotokra, hogy teljes tudatosságú Fénylényekké alakuljatok!
Évezredek óta arra használtuk Agarthát, hogy isteni műveleteink bázisaként szolgáljon. A Fény most bevilágítja az utat, hogy elvigyen benneteket és megmutassa nektek a korábbi énetekhez való visszatérésetek eszközeit. Régóta güriztek anélkül, hogy tudnátok kik vagytok valójában. Még ránk is behatással voltak, és csak különleges összpontosításunk és szent segítségünk tette lehetővé számunkra nagy győzelmünket. Tudjuk, hogy mi juttatott el jelenlegi spirituális tudásunk és megnyilvánult képességeink eléréséhez. Ismerjük ezen nehézségek természetét, és örvendünk annak az isteni adománynak mely megadatott nektek, mivel az valóban egy csodálatos ajándék. Fogadjátok el a Mennyország nagy ajándékát és csatlakozzatok hozzánk. Együtt egy felettébb hiányzó új csillagnemzetet fogunk produkálni, és beteljesítjük a Teremtő nagy álmait. Mi leszünk a Mennyország rendkívül erős és sikeres karjai! Hozsanna! Hozsanna!
Ma átnéztük mi is történik ezen a zöldes-kék gömbön. Átfutottuk milyen kiváltságosak vagyunk tudásunk tekintetében. Spirituális és űrcsaládjaitok készek üdvözölni benneteket a létezés új felemelkedett állapotában! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Eb, 15 Tzec, 10 Caban





2 megjegyzés:

  1. Drága Fénytestvérem!
    Kérlek, azt írd, hogy mit kell tennem?
    Évek óta készen állok a felemelkedésre az ébredésre.
    Szeretet, hála és áldás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áldott Fénytestvérem!
      Bizony, nagyon sokan vagyunk úgy vele, hogy a türelmünket végesnek érezzük. De még egy kicsit tartsunk ki!. Azt lehet ilyenkor tenni, hogy tisztítjuk, fejlesztjük magunkat egyre jobban különböző módszerekkel. Közben megkeressük azt a fénycsapatot, ahol úgy érezzük jó helyen vagyunk a hasonló gondolkodásúak között, és ahol továbbfejlődésre van lehetőségünk, ill, mások önzetlen szolgálatára. Kitartásunkat és türelmünket is tudjuk ezzel növelni.

      Ha Te itt olvasgatsz, akkor már felébredtél, nem alszol. A felemelkedésed pedig már azóta folyik... vagyis folyamatos. Minél jobban tudod emelni a rezgésszintedet az előbb említettek segítségével, annál jobban fogsz emelkedni, és annál hamarabb megtalálod a helyedet. Már nem sok van hátra... ezt már kibírjuk. :)

      Szeret és áldás
      Dombi Katalin

      Törlés