2013. július 15., hétfő

A Fény Galaktikus Föderáció bemutatása – 3. rész 06.13.


by kristalyhang
Steve Beckow összefoglalója /2013. június 13.
A Fény Galaktikus Föderáció 
bemutatása
3. rész
 semjase3






A plejádokbeli Semjase látható Billiy Meier-rel való találkozásuk alakmával.
Mi szél hozta a földönkívülieket?
Azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk a felemelkedésetek elérését, és hogy bemutassuk nektek a csillagcsaládotokat és a sok előnyt, amitől távol tartottak benneteket. (1)
Mi [FGF] … a civilizációtokat felügyelő magasabb lények irányában tartozunk felelősséggel, akik szintén felelősséggel tartoznak Isten irányában, hogy az Isteni terv rendben zajlik. Ami természetesen a ti sorsotok is, hogy beteljesítsétek a dualitás ciklusát a felemelkedés lehetőségével.
Azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk a felemelkedésbe kívülről nem avatkozik be senki, ill. hogy az Illuminátus tevékenysége se akadályozzon benneteket. (2) Ti vagytok az egyedüliek [az univerzumban], akik képtelenek teljesen maguktól megvalósítani a felemelkedést [vagy annak védelmét? -ford. megj.].(3) (Az extra tudatlezárás miatt - ezt a nehezített körülményt vállaltuk a cél érdekében /DK)
Tudatszintetek már egy ideje növekszik, függetlenül attól, hogy ezt személyesen észrevettétek-e vagy sem, és ez a folyamat felgyorsul, míg el nem éritek a teljes tudatosságot. Ez a fejlődés egy másik területe, amiben segédkezünk nektek, amint lehetőségünk nyílik rá. (4)
A világkáosz mélyén ott a reménység, táplálva a mi részünkről és azok részéről, akik követik üzeneteinket, akik tudatában vannak jelenlétünk természetének. Azért jövünk, hogy megszabadítsunk benneteket az alárendeltségtől, mely életeteket olyan szintre redukálta, hogy ne legyetek többek, mint rabszolgák, a globális kontroll kormányának bábjai.
Ez történelmetek olyan időszaka, amiből győztesen kell kikerülnötök, másképp, mint a korábbi ciklusokból [Lemúria és Atlantisz], amikor a sötétek ténykedései által gyakorlatilag megsemmisítettek benneteket. Ez a végső győzelem mindig is tervben volt, mint teljes potenciál a sikeres lezáráshoz és egy ilyen eredmény biztosítása, ami aprólékosan vezetve és támogatva volt a föderációnk által. (5)
Védelmezünk benneteket és Földanyát, mint ahogyan ezt már évezredek óta tesszük és a jövőben továbbra is így cselekszünk.
Nyilvánvalóbb lesz, ha végül nyíltan találkozhatunk Veletek, ha ez lehetséges, akkor ez egy igencsak kellemes irányváltás lesz számotokra. Biztonságban tudni benneteket az utolsó sötét erőktől, az öröm és izgatottság nagy hullámát hozza magával, és egy szép időszakot, hogy a felemelkedésetek végérvényes tervének kivitelezését. (6)
semjase1Semjase
Testvéreitekként közelítünk hozzátok, mert a Fény egy családjába tartozunk. Jövőtök egymáshoz köt minket és sokatok azokból a Galaktikus Föderációt felölelő civilizációk egyikéből származik….
Mentoraitok vagyunk és védelmezőitek és az a kijelölt feladatunk, hogy helyreállítsuk Földanya állapotát. (7)
Természetesen meg van húzva a határvonal, hogy meddig mehetünk el, mert nem avatkozhatunk olyan helyzetekbe, ahol ti a saját karmátokat „aratjátok”. Lépéstávolságot kell tartanunk, de ettől függetlenül megpróbáljuk megkönnyíteni tapasztalásotokat, amikor folyamatosan szeretetet és Fényt küldünk nektek. Most szorosan kísérünk benneteket, egy történésekkel teli időnek ígérkező időben, amikor engedélyt kapunk, hogy közeledjünk hozzátok. Gyakran látjátok űrhajóinkat, gyakran nagy számban képviseltetjük magunkat, amikor atmoszférátok tisztítását folytatjuk és szemünket azokon tartjuk, akik még eltökéltek nehézségek okozásában. (8)
A negatív földönkívülieket távol tartjuk a Földtől
A Fény Galaktikus Föderációja semmi esetre sem rendelkezik katonai felépítéssel, de az univerzumon belül léteznek olyan erők, akikkel szemben védekeznünk szükséges. Főleg a sötétekről van szó, a reptoid csoportról, de sietve hozzáfűznénk, hogy léteznek más békés szándékú reptoid civilizációk.
Galaktikus történelmetekben sok történet szól hatalmas háborúkról [intergalaktikus háborúkról]. De ez a kor elmúlt és a civakodó csoportok között kihirdették a békét, és feladatunk részét képezi, hogy fenntartsuk a békét. (9)
Az univerzumotokon kívül léteznek más életformák, akik féreglyukakon keresztül utaznak, kutatási célokkal lépnek más univerzumokba. Őket felülvizsgáljuk és engedélyt kapnak a tartózkodásra, amíg nem jelentenek fenyegetést más élőlényekre.
A saját univerzumotokból több fejlettebb civilizáció elkezdett más bolygókat meghódítani, de ti általunk védettek vagytok, mert a Földet karantén alá helyeztük és számukra tilos a belépés.
Különben nem lett volna eszközötök, hogy megakadályozzátok a rabszolgasorba taszítást. Az alacsonyabb rezgésszinten eltöltött élet valóban olyan sokfajta veszéllyel járó tapasztalatot nyújtott, aminek „köszönhetően” gyorsan megtapasztaltátok, mi a túlélés kulcsa. (10)
Tovább folytatjuk a sötét erők visszaszorítását [eltávolítását], akik hosszú idő óta bázisokat üzemeltettek a Földeteken, számukra nem lesz megengedett a további tartózkodás és nincs helyük a Felemelkedési folyamatban.
Létezésük főleg egy több évezreddel korábbi összeesküvésből fakad és az erre való bizonyítékok megtalálhatók a feljegyzett történelmetekben. Mint azt sokatok tudja, a 'közelmúltban' az USA kormány megállapodást kötött a szürkékkel és megengedte számukra, hogy a Földön lakjanak, de nekik is el kell utazniuk. (11)
Specifikusak a dualitást illető szabályok és benne foglaltatnak az univerzális törvények is. Az utóbbi törvény megtiltja más űrlényeknek, hogy felétek vagy a Földanya felé közeledjenek és mi felügyeljük ennek a szabálynak a betartatását. Természetesen vannak kivételes helyzetek, ilyen a szürkék esete is, mert őket valóban meghívták a Földre [az emberek].  (12)
Lábjegyzet
(1) SaLuSa, May 18, 2012, at http://www.treeofthegoldenlight.com
(2) 2012. július 23.
Az illuminátus, a sötét erők terve az volt, hogy a Földet egy összehangolt tervvel romlásba döntsék: a polgári jogok eltörlésével, pandémiák [betegségek terjesztése], időjárásháború, atomháború és más stratégiák segítségével, ez erősítette volna és kezükben lévő hatalmat, amit megtarthattak volna.
Eisenhower elnök a „katonai gyárkomlexumnak” nevezte őket és óva intett tőlük. Három hónappal később Kennedy elnök is figyelmeztetett minket velük kapcsolatban. Ez az életébe került. Így a hatalmat magukhoz ragadták.
(3) Nov. 26, 2012.
(4) Feb. 24, 2012.
(5) Oct. 10, 2008.
(6) Feb. 24, 2012.
(7) Dec. 1, 2008.
(8) March 1, 2013.
(9) Oct. 19, 2012.
(10) April 2, 2012.
(11) Oct. 3, 2012. A kis szürkék hajtottak végre emberrablásokat, amit az USA kormánya engedélyezett ellenszolgáltatásként a földönkívüli technológiáért cserébe
(12) Feb. 1, 2012. Az amerikai kormány meghívja a szürkéket.
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-07-14 - 18:54 | Címkék: Steve Beckow | Kategóriák: FGF | URL: http://wp.me/p2FH9O-vS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése