2013. július 23., kedd

Fény és Sötétség harca - Sandalphon arkangyal 07.22.

 

Sandalphon arkangyal üzenetei

Fény és Sötétség harca 

(2013.júl.22.)

Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Ahogy korábban írtam "június 27.-én elkezdődött az Esemény magasabb dimenziókban, a Fény és a Sötétség háborújával (ebbe bekapcsolódott a GF is a nem-fizikai síkon)." Ez egy nagyobb két napos háború volt égi testvéreim számára, és úgy tűnik,hogy újabb harc készülődik. 
Drága harcos arkangyalom, Marcus arkangyal tájékoztatott ma délelőtt, hogy holnap (23-án) kezdődik egy újabb nagyobb háború (valószínűleg ez is ugyanúgy két napos lesz, mint az előző), és ez lesz a legvégső harc a Fény és Sötétség között (égi szinten). Jelenleg a harcos angyalok/arkangyalok pihennek, és készülnek a holnap kezdődő csatára.... 
A Fény erői nem csak nálunk fognak harcba szállni, hanem minden nem-fizikai síkon (A Galaktikus Föderáció oldalán az elit katonák fognak.) 
  
Kérlek benneteket, a holnapi és holnaputáni nap folyamán küldjetek sok szeretet energiát égi angyal testvéreiteknek, és csillagtestvéreiteknek, akik értetek fognak küzdeni a szabadságotokért. 
A csata/csaták kimenetelét ugyan még nem tudni, de biztosra vehetitek a Fény Győzelmét! Tárjátok ki a szíveteket drága testvéreim és engedjétek be a Fényt és a Teremtő végtelen szeretetét.

Nemsokára elérkezik az idő, amire vártok. Legyetek még kitartóak, és ne veszítsétek el a hitetek! Figyeljétek a jeleket magatok körül. Az új világot már sokan láttátok álmotokban és meditációtok alatt. Ez hamarosan itt lesz, és végre Gaia Földanyánk régi Fényében tündökölhet...
Mi angyalok/arkangyal azért vagyunk veletek, hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.

Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Szeretetem és Fényem öleljen benneteket drágáim!

Sandalphon arkangyal

http://www.fenyorveny.hu/2013/07/sandalphon-arkangyal-uzenetei-feny-es.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése