2013. július 24., szerda

A Fény Győzelme - Sandalphon arkangyal 07.24.


  Az első háborút már megnyerte a Fény (az angyali síkokon). Innentől már nem lesz megállás... 

 

Sandalphon arkangyal üzenetei: 

 

A Fény Győzelme 

 

2013.júl.24.

  Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Előző, tegnapelőtti (2013.jún.22.) üzenetemben tájékoztattalak titeket,hogy a Fény és Sötétség az utolsó harcát vívja a mi világunkban.

Az újabb két napos hosszas háború véget ért. Örömömre/örömünkre szolgál,hogy végre kijelenthetem,hogy Samael (Lucifer) végre átadta Gaiát (a Földet) a Fénynek. Bár a dualitás miatt mindig is lesznek kóbor sötét teremtményei a Földön (mivel a dualitás egészen 5D-ig jelen van), de ezek már csak elenyészőek lesznek az eddigiekhez képest.

A Földön jelenleg már csak a negatív földönkívüliek (pl.archónok,drákóiak) tartózkodnak, akik eltávolítása már a Galaktikus Föderáció feladata. /Aki nem olvasta volna előző üzeneteimben: "a sötét entitások - akik rabszolgasorban tartottak titeket - technológiájának már csak 1%-a maradt meg. A többi el lett pusztítva a Föderáció által (beleértve itt a sötét entitások rejtekhelyeit is). Ők maguk is csapdába kerültek." /

Az első háborút már megnyerte a Fény (az angyali síkokon). Innentől már nem lesz megállás... Az Esemény mostmár bármikor megtörténhet. Ez már csak elsősorban a GF-en múlik és rajtatok.


Mi megvívtuk a harcunkat értetek, az emberiségért, és Gaiáért. És külön kiemelném itt az angyali/arkangyali harcosokat (és Mihály arkangyal seregét), akik bátorsággal és elszántsággal küzdöttek a sötét erők ellen.

Továbbra is kérünk benneteket, hogy meditáljatok mindennap, és fejlesszétek magatokat. Alakuljanak Fény központok, csoportok, ahol összpontosítjátok tudásotokat, ami az Eseményhez kapcsolódik. Ezek a Fény hálózatának a fő csomópontjai lesznek az Esemény ideje alatt, és ezen csoportok tagjai fogják tájékoztatni az embereket a változásokról, amik az Esemény után lesznek.

Legyetek türelmesek, kitartóak, figyeljétek a jeleket magatok körül, mert a Fény teljes győzelme már közel van!
 

Mi angyalok/arkangyal azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt. Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.

Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
 

Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.

Ne felejtsétek, a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!

Szeretetem és Fényem öleljen benneteket drágáim!

Sandalphon arkangyal

Forrás:http://www.fenyorveny.hu/2013/07/sandalphon-arkangyal-uzenetei-feny.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése