2013. július 10., szerda

Az új világ kódolásának gyermekei -Szíriusz 07.08.

 ...kérhetjük őket, hogy kezdjék el énekelni a dalokat, amiket mindig  énekelni kell és a hangjegyeket, amik a folyamat kezdetét jelzik, amit az emberi faj IGAZSÁGBA való FELEMELKEDÉSEKÉNT ismernek.

by kristalyhang
Karen Doonan közvetítése / 2013. július 8.
Szíriusz – Az új világ kódolásának gyermekei
Szíriusz AA ‚Szíriusz A‘ lényei vagyunk és azért érkeztünk, hogy támogassunk és vezessünk MINDANNYIOTOKAT a tömeges fejlődés idején a Föld nevű bolygón, a 3-as UNIVERZUMBAN, földi lineáris idő szerinti 2013-ban. A [galaktikus] kódolások energetikai úton áramlanak ki MINDEN szíriuszi gyermek felé [földi emberek felé –ford. megj.], a kódolás az új világ és az új életmód kulcsa, az emberi faj új LÉTezése.
A 121212-es kódot a szívetekbe helyezzük, a dodekahedron szent geometrikus formáját a homlokcsakrába és SALAMON PECSÉTJÉT a torokcsakrába. Kérjük szíriusz gyermekeit, hogy kezdjék el ÉNEKELNI AZ IGAZSÁG dalát. Ami mindig is LÉTEZETT MOST is VAN Legkedvesebbek, figyeltünk és feleltünk, azért vagyunk itt veletek, hogy felkészüljetek a 3-as UNIVERZUM felemelkedésére fizikai felébredt emberi formátokban.   
Akik visszatartottak és elnyomtak már nem lesznek egy dimenziós térben az új világ gyermekeivel, akik számára MINDEN MOST VAN és MINDEN LÉTEZIK. Kérjük azokat az inkarnáltak, akik születési célja az EMBERISÉG ARANYKORA volt, álljanak ki, hogy mindenki láthassa TELJES FÉNYÜK sugárzását szerte a Föld bolygón. Az EMBERISÉG ÚJ ARANYKORA fényesen sugárzik, MINDEN összeáll és elfoglalja helyét, hogy segítse az IGAZSÁG feltárulásának folyamatát.
A Plejádokbelieknek is jelenthetjük, hogy GYERMEKEINK KÉSZEN állnak ORIONRA, világosan állíthatjuk GYERMEKEINK KÉSZEN ÁLLNAK és kérhetjük őket, hogy kezdjék el énekelni a dalokat, amiket mindig  énekelni kell és a hangjegyeket, amik a folyamat kezdetét jelzik, amit az emberi faj IGAZSÁGBA való FELEMELKEDÉSEKÉNT ismernek.
MINDENKI EGY, MINDEN MOST TÖRTÉNIK és MINDEN LÉTEZIK.
LEGYETEK BÉKÉVEL, MINDENKIVEL MOST TÖRTÉNIK.
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-07-10 - 09:39 | Címkék: Karen Doonan | Kategóriák: Sirius | URL: http://wp.me/p2FH9O-vp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése