2013. július 9., kedd

Felkészítjük magunkat a mindenki számára legnagyszerűbb találkozásra - SaLuSa 07.02.


 Mi tudatában vagyunk annak, hogy ti jövőbeli életetek minden aspektusát tekintve sok információt hiányoltok, de ne aggódjatok, ennek is meg kell változnia rövid időn belül.

by kristalyhang
SaLuSa / 2013.július 2.
MADAD közvetítése
01-salusaFelkészítjük magunkat a mindenki számára legnagyszerűbb találkozásra
Megjegyzés Wes Annac-tól: Mikor néhány más személy közvetítette SaLuSa-t a múltban (Lucas a Lucas2012infos-ról és Laura Tyco, csakhogy kettőt megnevezzek) én személy szerint vagy éreztem az ő beágyazott energiáját a kommunikációban, vagy nem. Annak ellenére, hogy milyen irányban szándékozik menni „Madad” ezekkel az üzenetekkel, én igenis őszintén érzem SaLuSa energiáját ebben a részben. Személyesen ez olyan valami, amit érezhet az ember.
SaLuSa –  2013. július 2-án
Felkészítjük magunkat a mindenki számára legnagyszerűbb találkozásra. Mi tudatában vagyunk annak, hogy ti is vártok erre a pillanatra, és készek vagytok arra, hogy találkozzatok velünk. Néhányan még mindig nem hiszik el, hogy mi létezünk, de ez az ő választásuk, és ezt egyébként sem lehet megváltoztatni, hacsak ők nem választják azt, hogy ezt megtegyék. Mi arra készülünk, hogy sok módon közelebb lépjünk hozzátok. Legtöbbetek már tudja, legalább néhány részletében, hogy hogyan fog kinézni a jövőtök, és a szükséges változásokra is felkészülünk, hogy teljes mozgásba lendüljünk ezekben a napokban. Mi tudatában vagyunk annak, hogy ti jövőbeli életetek minden aspektusát tekintve sok információt hiányoltok, de ne aggódjatok, ennek is meg kell változnia rövid időn belül. Terveink olyan csodálatos módon vannak befejezve, hogy meghökkennétek, ha tudnátok. 
Testetek változásai felgyorsulnak, mostanra mindenkinek gyors változásokat kellene éreznie majdnem napról napra, és kérlek, hagyjátok, hogy egyszerűen átalakuljon az, aminek át kell alakulnia, és ne kérdőjelezzétek meg azokat. A változások azért vannak itt, hogy átalakítsanak benneteket, és felkészítsenek benneteket a még több emelkedettségre, és kérem, hogy adjátok át magatokat azoknak (a változásoknak), és kérjétek a Magasabb Éneteket, hogy legyen közelebb hozzátok, hogy segíthessen nektek.
Egyszerűen azáltal, hogy ezeket a szavakat kimondod, meg fogod engedni magasabb Énednek azt, hogy közelebb legyen hozzád, melyre oly nagy szükség van ezekben a csodás időkben. Próbálj meg boldog lenni, és élvezz minden egyes pillanatot, mivel ez még jobban fel fog emelni, azáltal, hogy megengeded magadnak azt, hogy a jelen folyamatában legyél. Ahogy mi olyan sokszor elmondtuk, minden rendben van, és a változások megtörténnek, és azáltal, hogy felismeritek, hogy mindannyian azok teremtői vagytok, belehelyezkedtek a nyugalom állapotába, és annak csodálatos elvárásába, ami történni fog.
Mi azt érezzük, hogy egyesek újra türelmetlenek, de mostanra tudatában kellene lennetek, hogy az hogyan működik, hogy mi nem tudunk egyszerűen csak megjelenni, és megmondani nektek, hogy mit tegyetek. Minden jönni fog jó időben, és kérlek, emlékezzetek, hogy mi is izgatottak vagyunk emiatt, és mindent meg fogunk tenni, amit csak tudunk, hogy végül találkozhassunk veletek, és a mentoraitok és a segítőitek legyünk új társadalmatok felépítésében, mivel a jövőtök velünk lesz egyesítve békében és harmóniában. Keressétek a híreket, mivel minden nap olyan sok változás történik, hogy még a nagy hír csatornák sem tudnak már ellenállni tovább, mivel a változások hozzájuk is elérkeznek.
SaLuSa vagyok a Szíriusz bolygóról, és mi mindannyiótokat üdvözlünk a Szeretet és a Fény új világában, amely épp most jelenik meg a horizonton. Engedjétek el az összes kételyt, ami visszatart benneteket, és soha ne gondoljatok kevesebbre, mint arra, hogy ti csodás Fénylények vagytok, akik épp most ébrednek egy hosszú alvásból, néhányan gyorsan, néhányan lassan, de mindannyian érzitek a Szeretetet, ami körülvesz benneteket, bárhova is mentek. Lélegezzétek be ezt a Szeretetet, és érezzétek a remek érzést, amit az létrehoz. Mi mind szeretünk mindannyiótokat.
Csatornázó: MADAD
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

kristalyhang | 2013-07-09 - 12:21 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-vn

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése