2013. július 9., kedd

A nagy és megjövendölt váltás most kész rá, hogy megtörténjen - Galaktikus üzenet 07.02.

  

 Mindegyikőtök tudja magasabb értelme szintjén, hogy ez a nagy és megjövendölt váltás most kész rá, hogy megtörténjen.

 

Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Július 2./

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Selamat Balik! Sok mondanivalóval érkezünk hozzátok. Jelenleg épp olyan jogi dokumentumok kicserélése folyik, amik lefektetik az utat a végső cserék számára, melyek jóváhagyják a teljes mértékben Sárkány családok által finanszírozott különféle jóléti programokat. Ez Quan Yin-t és St. Germaint-t is hitelessé teszi minden egyes world trust-juk kifizetési papírja aláírásával kapcsolatban. Azok az egyének, akik ezen megbízottak nemzetközi tanácsát alkotják, hasonlóképpen belemerültek ezekbe az összetett aláírási procedúrákba. 
 
Jelenleg a sok szervezet, melyek ezen alapok kiosztására lettek felállítva, arra figyelmeztetik regionális megbízottjaikat, hogy a mindenki által régóta várt időpont közeleg. A tettek ezen végső szélrohama, a legitimitását egy nagyon speciális törvényi protokollnak köszönheti, és ennek beiktatása most lehetővé válik az Első Kapcsolatfelvételi Fedélzet, általunk galaktikus opciónak nevezett eszköz, eszes falhasználása révén. Ez egyszerűen a Fény mögött álló erő a dolgok véghezvitele céljából. Ez tette lehetővé, hogy kedvező jogi döntések titokban legyenek tartva, és ezek most készek a mi hosszú utazásunkat egy felettébb csodálatos megvalósulási pillanatba juttatni.

Ahogy mindez hajthatatlanul előre halad, figyelemmel követjük a sötét összeesküvés számos tervét. Eddig, képesek voltunk semlegesíteni a globális vegyi csíkok ártalmas hatásait, amiket a sötétség a légkörbe permetez közel egy évtizede. Ez a folyamatos károsítás, komolyan megbontotta a légkörötök természetes egyensúlyát, és betegséget, vészt terjesztett mindenütt a bolygón. Ez által egy nagy kipusztulási ciklus megindulása fenyeget, ami megtizedeli az emberiséget, és a bolygó teljes ökoszféráját. Az ezzel kapcsolatos ellenintézkedéseink előkészítik a terepet a közzététel utáni időszakra, amikor a technológiánk képes biztonságosan visszajuttatni Gaia atmoszféráját, óceánjait, és földtömegeit abba az egyensúlyi állapotba, ami a II. világháború után, 1945 végén még létezett. Ez a földi egyensúly még tovább alakítható; ez egyszerűen csak egy kiindulási pont, amit végül "vissza" kell juttatni egy még tisztább időszakéba, a több mint 2500 évvel ezelőttibe. Ez az a pont, amiért dolgozni fogunk amint elkezdték kiosztani néhány technológiánkat közöttetek.

Amint az ideiglenes kormányotok megteszi a kezdeti bejelentéseit, szándékunkban áll felügyelni ezt a technológia kiosztást, és megtenni minden szükségeset ahhoz, hogy biztosítsuk, hogy a sok kormányzati program sikeresen be legyen indítva. Ez lesz az elsődleges fókuszunk a közzététel előtt. Szent küldetésünk az, hogy megtegyünk mindent amit létfontosságúnak ítélünk, hogy a teljes tudatosság felé lépjetek, mivel ez az amiért itt vagyunk. Agarthai összekötő csapataink és a hozzájuk társuló személyzet szorgalmasan dolgozik, hogy letolja a sötétséget a hatalomról. Láthatjátok, hogy sok hatalmi visszaélés van még mindig világotok minden egyes szegletén, és míg ezek a dolgok ugyan felháborítóak számunkra, akkor is teljes mértékben az Isteni tervben számunkra lefektetett rendelkezéseket követjük. Biztosak lehettek benne, hogy a sötét összeesküvés arroganciájának kifejeződése nagyon hamarosan átalakul. Szemtanúi voltunk egy olyan törvényi szabályzásnak, amit az új kormányzásotok fog felhasználni, hogy megváltoztassa ezt a sok igazságtalanságot. És hamarosan azután további alapos változások jönnek, amikor a Felemelkedett Mesterek megkezdik új tanításaikat világszerte, és ez egy nagy viselkedésváltozást fog hozni társadalmi struktúráitokban. Valójában, számos dologról szóló igazság  Napvilágra kerül, és nagyon meg fogja változtatni sok ember világnézetét.

Itt van a pillanat, melyre mindannyian várunk: a sötétség világotokat és életeteket való fojtogatásának vége! Mindegyikőtök tudja magasabb értelme szintjén, hogy ez a nagy és megjövendölt váltás most kész rá, hogy megtörténjen. A flottánkat sokáig arra késztették, hogy csupán felügyeljen, és kizárólag azt vigye végbe, ami nagyon lassú, de előrelátó módon segít nektek. Nagyon örülünk, hogy sokkal közvetlenebb tettek ideje érkezik! Összekötő csapataink egyértelműen látják, hogy a sötétség marka gyengül, és az erőforrások, melyeknek hajdanán még birtokában voltak, gyorsan apadnak számukra. A szerencséjük ezen visszájára fordulása a mi saját tetteink által volt segítve, szilárd elhatározásunk a kormányváltás sikeres beteljesülését látni. Itt az idő a Fény számára, hogy visszajuttassa ezt a birodalmat természetes állapotába, és biztosítsa nektek is a gyors és könnyű visszatérést a ti természetes, teljes tudatossági állapototokba. Ez a műveleti fázis most kezdődik, és reméljük, hogy képesek leszünk beteljesíteni az eljárást mindössze egy év alatt. Ebből a célból, örömmel hirdetjük ki rendületlen és teljes mértékű összpontosításunkat!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Visszatérünk egy különleges üzenet kézbesítése végett! Világotok a végső fázisában van a sötétségből a Fénybe térésének. Közel 13 ezer évvel ezelőtt, Atlantisz az ő arrogáns tévedései miatt, elmerült a hullámok alatt. Polgárai evakuálva lettek egy olyan bolygóra, ami egy csillag körül kering a Kentauri konstellációban, amit Hagar-nak, vagy Béta Kentauri-nak neveznek az asztronómusaink. A Kentauriak ezt Agena néven is ismerik. Ezek az Atlantiszi evakuáltak tudták, hogy ennek a vízi szerencsétlenségnek a kevés túlélői lesznek a mi őseink. Ezek a "bukott" emberek egy hosszú, fárasztó utazásba kezdetek, ami végül csodálatos eseményként, a teljes tudatosságba való hosszadalmas visszatéréssel végződik. Mi felügyeltük ezen vándorok generációit, és tanúi voltunk annak, hogy az Anunnaki ideiglenes irányítást kapott a Föld felszíne felett. Ez eredményezte, hogy a világunk két elkülönült birodalomra oszlott. A mi szent feladatunk korszakokon át az volt, hogy vezessünk titeket és lássuk, hogy a Mennyország rendelkezései megfelelően vannak követve.

Néhány évszázaddal ezelőtt, a sötétség végül engedélyezte egy kis mennyiségű primitív technológiának a napvilágra kerülését felszíni világotokon. Az Anunnaki gondoskodott róla, hogy ezen ártalmas technológiák használata általi előrehaladás csak lassú legyen, és mindez sok fájdalommal és szenvedéssel járt Gaia és az őseink számára. Megtettük amit tehettünk, hogy segítsünk, gyógyítsunk, és erkölcsi tanácsot adjunk minden érintettnek. Tudomásul vettük, hogy a Mennyország módszerei lassan vezették be a Lelkeket a Gaia-val kapcsolatos dolgokba, aki felnőtt, hogy képességeit és erőforrásait a mi támogatásunkra használja abban, hogy ellátást és más szükséges forrásokat osszunk ki azoknak, akiknek a szegénysége és fájdalma a legerősebb. Áldjuk társainkat, és kérjük, hogy mindenki tisztelje ezt a kegyes munkát. Most eljött az idő, amikor nyíltan beszélhetünk nektek arról, aminek tanúi voltunk a 13 évezred kibontakozása alatt.

Láttuk az Annunakit, miközben a tudatlanság, a végtelen küzdelem, és a szegénység világát teremti. A gazdagságot arra használta, hogy keserűséget és elválasztottságot okozzon, és főként egy kegyeltekből álló speciális csoport kiváltsága volt, akik abszolút mértékben, hihetetlen kegyetlenséget és erkölcstelenséget bemutatva uralkodtak. Az ilyen törvénytelenségnek véget kell vetni, és ezt lehetővé fogja tenni a Mennyország által elrendelt nagy váltás, ami terv szerint folyik. Aztán nyíltan elmagyarázhatjuk az elmúlt sötét időket, és előkészíthetünk a teljes tudatosságba való visszatérésetekre. Felemelkedett Mesterekként, létrehoztunk egy szent hálózatot, ami egyetemes jóléttel fog ellátni benneteket, és szuverenitásotokkal áll összeköttetésben. Az érme másik oldala a szabadság, és ez egyesít benneteket régen elveszett családjaitokkal, akik a Belső Földről, a Mennyországból, és az űrből érkeznek. Hozsanna a Mennyeknek és a felszabadulástoknak! Hallelujah! Hallelujah!

Ma megbeszéltük a felszíni világotokon folyó előrehaladást. Elérkezik a Fényre való nagy váltás ideje, amit a Mennyország nyilatkozott ki, és mi csak beteljesíteni jövünk ezeket a rendelkezéseket, valamint mindannyiótokat hazajuttatni a teljes tudatosságba. A szabadságotok és a szent, személyes szuverenitásotok teljes elismerése már közel van! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
12 Ben, 1 Kumku, 9 Eb

Forrás:
 

2 megjegyzés:

  1. Ezért szeretem Sheldan Nidle Üzeneteit olyan szépeket és jó dolgokat ígér már jó lenne ha meg is valósulna!! Pl jóléti alapok kibocsájtása ,adósság érvénytelenités. !!Közzététel utáni landolások után, szeretnék a hitetlen "SZKEPTIKUSOK" arcába nézni, azoknak akik lehülyéztek lesajnáltak és elégtételt venni!!Az a baj hogy nagy késésben vannak dolgok ezeknek 2011- 2012 között kelett volna megtörténni!!!

    VálaszTörlés
  2. Semmi baj. Időben vagyunk. Pontosan a szkeptikusok miatt volt a csúszás.. Haladékot kaptak és sokféle segítséget az ébredéshez. Állítólag épp mi (magasabb tudatszintünkön) döntöttünk így. Nem akartuk ezt a pár milliárd embert a drasztikus változásoknak kitenni. Most már más a helyzet. Nagy részük megváltozott többé-kevésbé, még akkor is, ha tagadják. Az óriási extraenergiák beáramlása és a mi sugárzásunk pedig továbbkényszeríti őket a döntésre. Lásd: http://szepjovot.blogspot.hu/2013/07/merre-tovabb-emberiseg-harom-fo-vonal.html
    A megjegyzéseik okozta fájdalmat pedig jó lesz most már elengedni. Bocsássunk meg nekik.

    VálaszTörlés