2013. július 10., szerda

Nagyon jelentős amit lehoztok a Földre - Aisha 07.09.

 

Aisha - 334. rész (2013. július 09.)


Úgy gondoljuk igen fáradtak lehettek, hiszen hevesek voltak az utóbbi napok. Hadd mondjuk el mi is történt vasárnap a Gyülekezés során. Szerintünk megnyugvást fogtok találni abban, hogy igen nagy örömmel fogadják a többiek azokat az energiákat melyeket feléjük sugároztok. Olyan keményen dolgoztok mindenkiért, és nagyon jelentős amit lehoztok a Földre. Nem csupán az itt lakóknak, de a Teremtés többi részének is. Tudjuk, hogy lesznek akik ezt nem hiszik el, de ahogy a régi mondás szól: amint fent, úgy lent is (és fordítva). Semmi sem létezhet izolált szigetként a világegyetemben, még akkor sem, ha esetleg így is érzitek.

Nem vagytok és soha nem is voltatok egyedül. Mindannyian hordozzátok a magvat mely otthonról származik, amelyet öntöztetek és most elkezdett kihajtani. Így érezni fogjátok a kívülről jövő hívást is. Mélyen belül tudjátok, hogy az emberi külső ellenére oly sok bölcsességet és intelligenciát hordoztok, mely egész más helyről származik. Mindaz amit tesztek nagyon fontos amíg az emberi részt eljátsszátok, hiszen nem csak az úgynevezett emberi társadalomra van hatással. Amit a szándékotokkal lehoztok erre a bolygóra, az segíteni fog a többieknek is a magasabbra jutásban. Nem csak magatokat mentitek meg azáltal, hogy újra és újra megemelitek a rezgésszinteteket, hanem a többieket (az embertársaitokat, és a teremtés többi részét) is magatokkal húzzátok. Olyan törekvés ez, amelyet eddig még senki sem látott. Ahogy tanultok, mi is új igazságokat találunk.

Ez a törekvés igen jelentős és napról-napra egyre nagyobb, hiszen kitágítjátok a korlátokat és ezáltal bennünket is tanítotok. Visszatérve arra amin átestetek, úgy gondoljuk az a pillanat nem hozott tiszta információt számotokra amikor kapcsolódtatok, de ne gondoljátok, hogy nem sikerült kapcsolódni. Hiszen ehhez nem kellett semmit sem TENNI, elég volt az, hogy LÉTEZTEK. Azt pedig nem is tudjátok ”kikapcsolni”. Elég volt az, hogy átadtátok magatokat ennek az energetikai hálónak. Lényegtelen, hogy volt-e valami érdekes betekintés vagy sem. Ugyanúgy kapcsolódva vagytok a hálóhoz ti is, ahogy azok is akik érdekes élményekről számolnak be. Egyikőtök sem járul hozzá többel vagy kevesebbel. Mindannyian hazamentetek, amit pedig magatokkal hoztatok a Földre, azt nem befolyásolja, hogy milyen képetek/élményetek volt róla. Ti mind szupravezetők vagytok immár, hatalmas energiát vezettek át a Föld hajójára.

Tudjuk, hogy ez kevés vigaszt nyújt azoknak akik úgy érzik lemaradtak valamiről, de az érzékelés nem a valóság. Olyan ez az egész mintha a tűz elkezdte volna lassan beteríteni a bolygót, ahogy egyenként megnyitottátok magatokat. Ezáltal pedig erősítőként szolgáltok. Ami kiömlik a szívetekből, az több milliónyi szívet érint meg. Ez a fényhullám pedig elkezdi feloldani a legkeményebb ellenállást is.

Ismét köszönetet mondunk nektek amiért az emberiséget és a Teremtés többi részét előre viszitek pusztán azáltal, hogy minden nap felkeltek, éltek és belélegzitek a fényt.
 
Forrás:
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése