2013. július 20., szombat

Tárjátok ki a szíveteket - Üzenet a Teremtőtől 07.20.

 

Üzenet a Teremtőtől (2013.júl.20.)

/Megjegyzés: Ez az üzenet is egybevág az én általam kirakott előző üzenetekhez (az Esemény jún.27.-i elindulásához magasabb dimenziókban): Sandalphon üzenetei: Mennyei újraavatás/Esemény főpróba (2013.júl.15.) és a Sandalphon arkangyal üzenetei: Esemény (2013.jún.26.) /valamint HUNFény üzeneteihez is./

Idézet a jún.15.-i üzenetemből: "Mint azt már előzőleg írtam, június 27.-én elkezdődött az Esemény magasabb dimenziókban, a Fény és a Sötétség háborújával (ebbe bekapcsolódott a GF is a nem-fizikai síkon). De ez még csak egy elő Esemény... Az igazi Esemény, ami fizikailag is látható lesz, bármikor megtörténhet mostmár, mivel a sötét entitások - akik rabszolgasorban tartottak titeket - technológiájának már csak 1%-a maradt meg." /az egész üzenetet olvassátok el fentebb a linkeknél/
 
Üzenet – 2013.07.20. 11:55 
(Tudjátok, mindenki saját belátása szerint értékelje)

"Teremtő Atyád szólok hozzád, gyermekem.

Az idő elérkezett, hamarosan a fizikai síkon, számotokra is láthatóvá válik az Esemény! A Fény és sötétség „égi” harca lassan v végéhez ér, és már semmi nincs, ami megállíthatja a Fény további előretörését. Kozmikus emberek milliói vettek és vesznek részt ebben a pillanatban is a harcokban.

A sötét erők menekülnek, a föld alatti bázisokból is folyamatosan távoznak, és a Fény erőivel szemben már nem tudnak fellépni, erejük fogytán!

Nagyon jó hír ez, ez volt az az „Esemény”, aminek meg kellett előznie az általatok áhítva várt Földi Eseményt! Korábban már beszéltem kedves gyermekem erről neked!

A soron következő lépések már a Földön hivatottak beteljesíteni a Tervet! Ez egy hatalmas előrelépés számotokra, csak most jött el a Ti időtök!

Nehéz napok vannak még mind előttetek, mind a Fényerők előtt, fogadjátok szeretettel a változásokat, tárjátok ki szíveteket, jobban mint valaha, és ne féljetek!

Minden ami most történik, és hamarosan történni fog, a Ti javatokat és felemelkedéseteket szolgálja!
A kapcsolatfelvétel is hamar megtörténik most már, itt vannak, készen állnak csillagtestvéreitek, és hatalmas flották az univerzum minden részéről! Fogadjátok őket olyan szeretettel, ahogyan ők is gondolnak rátok, és harcolnak értetek nap mint nap!

Drága gyermekem, Teremtő Atyádtól kaptad ezt az üzenetet, vidd el a jó hírt az emberek közé!
Szeretettel, Teremtő Atyád."

Közvetítette: Oláh Edit 
 
 
Kapcsolódó üzenetek: 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése