2013. július 21., vasárnap

Ünnepeljétek a szabadságotokat, és csatlakozzatok hozzánk! - Ashtar 06.25.

ASHTAR / 2013. június 25.
Suzanne Leland közvetítése

Ashtar: Ünnepeljétek a szabadságotokat, és csatlakozzatok hozzánk!

ASHTAR 

Ashtar az úton -Telekonferencia- 6-25-13

“Üdv, szerettek! A szeretett Ashtar család és a szeretett univerzumi család, Egyek vagyunk! Nekünk olyan nagy öröm, hogy itt lehetünk, és üdvözölhetünk titeket az Új Jeruzsálem parancsnoki hídján, és egyként állunk itt, egyként egyesülve szívben és küldetésben! Mert valóban az a küldetésünk, hogy társak legyünk a Magasabb Dimenzióba való eljövetelben, ami nem illúzió és nem álom, sem valamiféle kitalált kreatív látomás. Ez a ti valóságotok, mivel ezt valósítottátok meg magatoknak!

Ti kinyilatkoztattátok a szükséges időt és azt, hogy újra elkötelezettek vagytok abban, hogy elviszitek a Föld bolygót a magasabb dimenziós létezésbe, ami a ti születési jogotok és a földi királyságok joga a Földön! Nos, már van ott létjogosultsága a Föld bolygónak, mivel ahogy ti is, a Föld bolygó is több dimenziós, de ez itt, ahol a tudatosság van, és a tudatosság emelkedik!

Ezek a mi összejöveteleink, mint amilyen ez is, lehetővé teszi az emelkedés megtörténtét. Ez az, ahol megölelhetjük egymást, és kicserélhetjük szerető energiáinkat, és velük együtt látomásokat, ötleteket, és persze kérdéseket is! Mi tudjuk, hogy nektek mindig vannak kérdéseitek, és ennek pontosan így kell lennie, mivel a kíváncsiság az, ami elvezet titeket ahhoz, hogy megoldásokat találjatok sok, sok problémára, amik igenis léteznek a 3-ik dimenziós Földön.

Mi partnereitek vagyunk ezen problémák megoldásában, egy magasabb dimenziós módon. Ez nem a bosszúról szól. Ez nem arról szól, hogy eljátsszatok bármilyen fajta félelmet vagy haragot – tudjátok – ‘Ha nem teszem velük, ők fogják velem megtenni, és nekem kell az elsőnek lennem ebben.’

Micsoda romlása ez annak a csodás, csodás kijelentésnek, hogy hogyan kell élni, hogy kell létezni, és minden gondolatért, szóért és tettért felelősek vagyunk. Természetesen ez az arany szabály – hogy ‘Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak.’ – nem először, nem utoljára, hanem mindig! Mikor ezt meg tudjátok élni drágáim, mikor félretesztek bármit, ami haragot, vagy neheztelést okozhat, felemelkedtetek a magasabb dimenziókba!!!
És ez az összejövetel a szabadságról szól – ez arról szól, hogy átadjátok magatokat a szabadságnak, hogy pontosan ezt tegyétek! Ha mindenki elkötelezett lenne arra, hogy ezt az életmódot élje, nem lennének háborúk, nem lenne éhezés, kapzsiság és félelem. A gyerekek éjjel éhesen fekszenek le; gyerekek fekszenek le megfelelő víz ívása nélkül, ruha, oktatási lehetőségek nélkül – sőt még háború okozta sebekkel és más háborús károk által szenvedve, amit esetleg nem is nemzet a nemzet ellen vívott – azt fivér a fivér, és nővér a nővér ellen vívta.

Mindezek a dolgok még mindig léteznek a Föld bolygón, és amiért mi itt vagyunk, az annak okán van, hogy felajánljuk a szabadságot; a szabadságot, hogy magasabbra mozduljatok Felemelkedésetek egyéni útjain. Ha ezt teszitek, magatokkal viszitek a világot is! Képzeljétek el azt – ne cipelni való teherként a hátatokon, hanem partnerként, kéz a kézben, és szív a szívhez. Mi itt vagyunk veletek az út minden lépésénél!

És habár még mindig milliók vannak a Földön, akik nem értik, vagy nem ismerik fel, vagy nem akarják elfogadni a mi jelenlétünket, vagy veletek való partnerségünket ebben a projektben, mindazonáltal mi igaziak vagyunk, és nagyon is itt vagyunk!!! Miért? Mivel ti hívtatok minket ide, hogy veletek legyünk!

Sok-sok területe és aspektusa van a harmadik dimenziós életmódnak, amiket szó szerint el kell takarítani, és azokat semmissé kell tenni. Nevezheted azt úgy, hogy leredukálni azokat nullpontra, ha óhajtod, más szavakkal, azok semmivé válnak, semmivé. És azok helyén most egy üres tér van, amit most meg lehet tölteni azzal, amit elnevezhettek a magasabb dimenziók perspektíváinak és életének. Az egy kicsit elbátortalanító, mikor elmész a piacra, és látod és érzed a nem örömteli energiákat; mikor bekapcsolod a tv készüléket, és háborúkat látsz, embereket, egyéneket, akik úgy tűnik, hogy háborút szítanak mindenkivel, aki a közelükben él. 

Ezek mind a háttérből vannak működtetve. Azok, akik felelősek érte, vagy feladják, vagy el lettek távolítva, még most is, mialatt itt összejövünk! Ez számotokra van, hogy megbizonyosodjatok arról, azaz, hogy most van itt a pillanat számotokra, hogy partnerré váljatok az új életstílus megalkotásában! Ti szabadon megtehetitek ezt, nektek már nem kell a rabszolgaság, a rabiga és az elerőtlenedés kötöttségeivel élnetek. Mi együtt oldjuk fel azokat a kötöttségeket, ami egy kifejezési módja annak, hogy eltűntetjük azokat a Földről. 
Ti már nem kell, hogy bele legyetek ragadva a régi programokba a lényeteken belül, hogy el vagytok nyomva, hogy ne érezzétek azt, hogy ‘nem tehetek ellene semmit’, vagy, hogy ‘nekem csak egy szavazatom van, és próbálják azt elvenni tőlem, mit tehetek?’ Mi megértjük, hogy kimerültek vagytok, megértjük, hogy a bejövő energiák kimerültséget teremtenek legtöbbetekben, amikor soha nem éreztétek magatokat ilyen kimerültnek.

Megértjük, hogy még mindig vannak olyan tüneteitek, amiket Felemelkedési tüneteknek neveztünk el. Megértjük, hogy olyanok vagytok, mint a trambulinon pattogók, fel és le, fel és le ugráltok, dimenziós szempontból szólva, és mikor ti lenn vagytok, meglehetősen nehéz magatokra úgy gondolni, mint akik fel vannak hatalmazva a világ megváltoztatására, nem is beszélve a szabadságról, hogy ezt megtegyétek!

Ennek okán azt kérjük tőletek, hogy irányítsátok át a programotokat. Ha amellett döntötök, hogy legyen egy mantrátok, olyan egyszerű, minthogy ‘Szabad vagyok ahhoz, hogy mindaz legyek, amiért itt vagyok. Azért vagyok itt, hogy egy vezető legyek abban, hogy éljem az Aranykori életstílust!’ Ez már nem csupán egy gyakorlat egy táblán, ez nem egy fénymásolat, ez egy élő dolog, és ezt nektek kell megélni drágáim!!!

Tehát szerezz be mindent, amire szükséged van, végezd el saját személyes tisztulásodat, és tekints rá szomszédaidra. Mit tehetsz értük, hogy felemeld őket, hogy segíts nekik megkapni a látomásokat, mintha azok lennének, és elkezdhetik élni azt az életmódot maguk is?   
Megértjük, hogy ha kitekintetek a 3-ik dimenziós világba, a megszorítások teljes mátrixát látjátok, melyeket arra terveztek, hogy titeket rabszolga sorsban tartsanak, mert ti nem tudjátok, hogy valójában felhatalmazott szabadságotok van arra, hogy elhagyjátok a Mátrixot, és elmenjetek, vagy fogalmazzunk úgy, hogy felrepülhettek, és kirepülhettek belőle. De együtt hatalommal tudjuk egymást felruházni, és olyan dolgokat tehetünk, hogy nem számít látszatra milyen csekélyek azok, valójában hatalmasak!!!

Az egyik példa lesz erre St. Germain által megadva, mikor ő szólásra emelkedik, mivel ő sokat fog beszélni egy témáról, melynek ő a szakértője: ez pedig a pénzügyek. De ezt rá fogjuk hagyni. De ami az összes pusztítást illeti, melyek most a Föld bolygón lejátszódnak, legalábbis azokat pusztításoknak, szörnyű katasztrófáknak tekintitek, igen, mi értjük, és mi mindazokkal vagyunk, akiket ez érint- az állatokat, a fákat és a növényi királyságokat, és igen, az embereket. Értjük, hogy néhány ember feladja az életét azért, hogy megmutassa a világnak, hogy ezek megtörténnek, és hogy néha azok úgy történnek, amit úgy neveznétek, hogy azok nem a megszokott módon történnek.

Ez egy módja annak, hogy a világ ráébredjen a klímaváltozás valóságos tényére. Most mi azt fogjuk mondani, hogy a végkimenetel egészen mesés lesz, mivel a Föld bolygó felemelkedik a magasabb dimenziókba. Mindezek a katasztrófák el fognak tűnni, azok nem lesznek többé, és nem lesz több létjogosultságuk!

Tehát mit tehettek most? Nos, talán küldhetsz némi ruhaneműt valakinek, akinek minden tulajdonát elpusztította a víz, vagy a tűz; talán dollárokat küldhetsz – légy óvatos kinek küldöd azokat, sok jótékonysági tevékenység nem az, aminek látszik, tehát végezz némi kutatást, és bizonyosodj meg róla, hogy az hova megy, hol tud az egy kis jót tenni; talán küldhetsz vizet egy közösségnek, melynek arra van szüksége, ők teherautónyi palackozott vizet visznek ezekbe a közösségekbe; talán szervezhetsz egy önkéntes csoportot, hogy menjetek és segítsetek takarítani.

Sok-sok fizikai dolog van, amiket megtehettek, hogy segítsetek, és támogassátok azokat fizikai szinten, mert végül is, az elpusztult otthonok, az odaveszett tulajdonok, az okozott sérülések, azok mind fizikai dolgok, nemde?

Érjetek el ezekhez az emberekhez meditációitokban, hozzátok a tudtukra, hogy ti velük vagytok, és hogy törődtök velük, tudassátok velük, hogy jobb idők jönnek, ha ezt ki óhajtjátok fejezni ilyen módon!

Adjatok nekik látomást kivételes helyükről a világban, mivel az most magasabb dimenziókban létezik. Segítsetek nekik, hogy előhozhassák azt, és legyökerezzék saját helyeiken, ahol élnek – az Édenkertben, ha úgy kívánjátok. Nos, van egy kifejezés, amely felelevenít egy csodás és nyugodt helyet! Föld Anya megteszi, amit meg kell tennie. Küldjetek neki szeretetet, könyörületet, hálát, és ne ítélkezzetek fölötte, mivel ő azt teszi, amit tennie kell, oly gyengéden, ahogy csak tudja.

Néha vannak olyanok, akik veszik a bátorságot, és ekképpen beleavatkoznak mindenki más szabadságába, mi nem erről beszélünk, mikor a szabadságról beszélünk. Az embereket, akik szándékosan kezdeményeznek pusztítást és katasztrófát, nos ők meg vannak fosztva hatalmuktól, de ez azért történik, hogy az egész bolygó meggyógyuljon. Ez azért van, hogy leadjátok szavazataitokat, mert azok igenis jelentenek valamit, azt jelenti, hogy petíciókat írtok alá, leveleket írtok, hogy hallathassátok a hangotokat!!!

Meditációitok és imáitok a legerőteljesebbek, és az egy állandó partnerség velünk, mivel azok körbe és körbe visszhangzanak és rezegnek a világon!!! Azt gondoljátok, hogy mikor meditáltok, a szavak elhagyják a szíveteket, vagy a szátokat, és ennyi, és vége? Nem így van. Az megőrzésre kerül, energetikailag szólva, így az tovább, tovább és tovább él.  Így ez segít abban, hogy megteremtse a jogfolytonosságot, hogy nemcsak az eljövendő fejlődést alkossa meg, hanem mindenki a világon visszanézhessen, mert ők mindent látni fognak a bolygó idővonalaiban, ha egyszer Hazatérnek!

Ők ránézhetnek erre, és azt mondhatják ‘Én ott voltam, a szomszédom fénymunkás volt, a szomszédom kinyújtotta értem a karját, én köszönöm a szomszédomnak, a fivéremnek és a nővéremnek, a barátomnak, hogy segített nekem a 3-ik világ mátrixából kiszabadulni.’ Értitek, hogy mit mondunk, drágáink? Vannak tettek, amiket minden szinten megtehetsz. Nektek nem kell mindet megpróbálni megtenni, természetesen, de a legüdvösebb lenne, ha legalább egyet kiválasztanátok fizikai szinten, akár találkozhatsz közösséged tagjaival, hogy meglásd, hogy mit tehetsz egy rászoruló szomszédért, akár küldhetsz egy levelet Obamának, hogy támogasd azt, amiért ő itt van, vagy Putyinnak, vagy Xi-nek, vagy bárkinek a bolygón, akiről úgy látod, hogy fontos pozícióban van, akár egy bemondónak, a változás érdekében!!!
Ez az igazi szabadság – annak az érzése, hogy felállj és számíts. Ti nem birkák vagytok, drágáim, egyikőtök sem az, és az számunkra van, hogy mi mind egyesüljünk, hogy szabadságot teremtsünk mindenki számára, szabadságot az élet minden területén! Meg tudjuk tenni ezt a legjobbat, ha egyesülünk egymással, összekötve szívünkben, egyek lélekben, és azután hagyjuk, hogy az onnan kiáramoljon oda, ahol szenvedélyünk van, amivel a fókuszálást irányítani tudjuk.

Nos, az Ashtar parancsnokság ennek minden aspektusára fókuszál. Sok alcsoportunk van, és sok, sok parancsnoksági tag egy-egy csoporton belül, akik az életstílusok összes aspektusára fókuszálnak. Tehát, ha titeket érdekel például a kormány megtisztítása, akkor a mi Nagyköveti Osztályunkhoz mehettek, és meghívhatjátok őket, hogy csatlakozzanak hozzátok a jelenlegi kormányok segítésében, hogy változásokat eszközölhessetek, és a felfelé történő elmozdulásokat létrehozhassátok, melyekre a világnak szüksége van. Ez csak egy példa, azt elvehetitek onnan.

Gyertek fel a parancsnoki hídra, legyetek az Ashtar Parancsnokság tagjai – ne látogatók! Gyere fel a hídra, foglald el helyedet bármelyik alosztályban, amelyet kiválasztasz, hogy együtt dolgozz vele, és vesd bele magadat olyan tettekbe, amelyek közül szabadon választhatsz – ti mind szabadon megtehetitek azt – és amely segíteni fog másoknak a bolygón, mivel ez, drágáim, a fő része küldetésünknek! Az, hogy egy vezető légy, és a szeretet és fény hordozója legyél azok számára, akik még nem látják, és nem érzik úgy.

És igen, az arról is szól, hogy könyörületet érezzünk azok iránt, akik a világot sötétségben akarták tartani, mert nekik is van egy születési joguk, ami az, hogy fejlett lényekké váljanak a fényben. És nagyon, nagyon kevesen vannak, akik nem fognak visszatérni a fénybe, nagyon kevesen. De ez elkötelezettséggel jár, türelmet igényel, támogatást, és azt jelenti, hogy mi mind egyként álljunk, szabadon cselekedve, és nem alárendelve semmilyen módon azzal a mátrix-szal, ami a tetteinket semmissé teszi! 

Tehát, köszönjük, drágáim. Köszönjük a részvételeteket. Az a tanácsom, hogy legyen nektek állandó belépő kártyátok a parancsnoki hídra bármikor, és hogy meg vagytok invitálva, nem csak megfigyelőként ide, hanem az Ashtar parancsnokság résztvevő tagjaként, és hogy cselekedj velünk, partnerként működj közre velünk, kéz a kézben, szív a szívhez, a küldetések végrehajtásában, amelyekért mindannyian itt vagyunk, hogy megvalósítsuk azokat!!!
És így, drágáim, nagy megtiszteltetés számomra üdvözölni St. Germain-t. Ő több helyszínen van egyszerre jelen, a Föld bolygón is van jelenléte, de ő nagyon is jelen van az Új Jeruzsálem űrhajó fedélzetén, és ő elő fog lépni, hogy elmondja a szabadság üzenetét ünnepelve, nem csak július 4-ét az Egyesült Államokban, de az egész bolygó számára, lenn és fenn!!! „És ez így van, köszönöm, hogy csatlakoztatok hozzánk – mi minden szón túl szeretünk titeket! És ez így van. Üdv!”

 Csatornázta: Susan Leland
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus

Forrás: www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2013.All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Forrás: http://kristalyhang.wordpress.com/2013/07/19/ashtar-unnepeljetek-a-szabadsagot-es-csatlakozzatok-hozzank-2013-06-25/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése