2012. október 11., csütörtök

Cobra interjúja A. Meadors-sal 2.rész


"A: Becslésed szerint hány űrhajóval vannak jelen a Föld körül a pozitív fajok jelenleg?

C. Sok-sok milliónyi, de álcázva vannak. Nem láthatóak az általunk érzékelt frekvenciatartományban. Egy speciális védelmi membránnal vannak felszerelve, amely megakadályozza a háttérhatalmat a detektálásukban."


Előzmény:
Cobra interjú 1. rész


Tejút szivárvány_1.jpg

   

Cobra #2 interjúja, 

Alexandra Meadors-sal 

2. rész

2012.10.11. 04:46 FehérVándor



Kedves Olvasók,
fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a valóságot az elhangzottak.

Október 21-én lesz újabb nagyszabású meditáció, hamarosan felkerül a fordítása az instrukcióknak/háttérnek.

Szép napot!
FehérVándor

U.i: A világ legkülönbözőbb pontjairól olvassátok a blogot, Amerikától Izlandig, Ausztráliától Oroszországig, kérem aki tervezne esetleg elmenni egy Cobra konferenciára, az vegye fel a kapcsolatot velem emailen keresztül. Köszönöm.

Forrás: http://galacticconnection.com/cobra-interview-transcript-from-july-3-2012
Első rész: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/08/28/cobra_2_interjoja_alexandra_meadors-sal_1_resz

Magyarázat:

A= Alexandra Meadors/kérdezőC= Cobra



Folytatás

A: Becslésed szerint hány űrhajóval vannak jelen a Föld körül a pozitív fajok jelenleg?

C. Sok-sok milliónyi, de álcázva vannak. Nem láthatóak az általunk érzékelt frekvenciatartományban. Egy speciális védelmi membránnal vannak felszerelve, amely megakadályozza a háttérhatalmat a detektálásukban.

A: Értem.

C: De mindenhol jelen vannak. Óriási anyahajók.

A: Olvastam a blogodon, hogy megemlítetted, fölösleges tartani a nagyon komoly időjárási változásoktól, különösen most, amikor a Keleti Parton olyan komoly a helyzet( az interjú július elején készült, amikor nagyon súlyos erdőtüzek voltak az USA keleti partján. FV). Ha jól vettem ki arra céloztál, hogy kár aggódni ezek miatt, mivel a galaktikus erők nagyon komolyan csillapítják a hatásukat.

C: Pontosan, mivel a helyzet sokkal, de sokkal rosszabb kéne, hogy legyen ezen a bolygón, ha nem kapnánk segítséget a pozitív erőktől.

A: OK. Ami a pólusváltást illeti, amiről azt lehetett olvasni, hogy meg kell történjen, egyetértenél azzal, hogy összefüggésben áll az agyunk szerkezetében végbemenő változással?

C: Ehm, a pólusváltásnak két aspektusa van. Az egyik a mágneses pólusuk felcserélődése, ami jelenleg is zajlik. A mágneses pólusok felcserélődése folyamatban van. A másik pedig a forgástengely megváltozása. A másodikról nem adhatok információt jelenleg, de semmi drasztikus nem fog történni ebben az évben.

A: Hmm, köszönöm, ez nagyon fontos, remélem mindenki hallja(nevet). Mi a helyzet a heti meditációkkal, milyen eredménnyel zajlanak? Érdemes esetleg többször is elvégezni egy héten az általad megadott instrukciók szerint?

C:  Jelen helyzetben, amikor még nem szabadultunk fel, azt mondanám az elődleges prioritás az az, hogy a heti vasárnapi meditációkban minél többen részt vegyenek. Aki többször is szeretné csinálja, az csinálja többször. De a vasárnapi szinkronban elvégzett munka nagyon fontos. Nos, május és június folyamán volt három rendkívül erőteljes meditációnk, amelyeknek óriási hatással voltak az eseményekre. Rengeteg nem-fizikai entitás lett eltávolítva a  3 pozitív kapu/portál megnyílása alatt, azonban amikor ezek lezajlottak, a lelkesedés alábbhagyott és ezáltal nem haladtunk annyit előre a nem-fizikai Arkhónok asztrálsíkról való eltakarításával, amennyit lehetett volna. Szóval mindenkit arra biztatnék, hogy csatlakozzon ehhez a heti rendszerességgel zajló kezdeményezéshez, mivel addig kell csinálnunk, amíg minden ki nem tisztul.
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/meditacio_minden_vasarnap_este_9_oratol_egeszen_a_fold_felszabadulasaig
Sokan nem értik, hogy ezeknek a meditációknak nagyon komoly, valós eredményei vannak.
Ha egy kritikus tömege az embereknek rendszeresen vizualizálja s ezzel manifesztálja a változást, akkor ez a változás hamarabb fog megtörténni, és egyben kevesebb erőszakkal és konfliktussal fog járni. Szóval, mindenki aki teheti csatlakozzon.

A: Hát igen, ez rendkívül fontos, mivel tudjuk, hogy ahhoz, hogy egy új világot tudjunk építeni, az elnyomó erőket el kell távolítani.

C: Pontosan, először el kell végezni a feladatot. Nem álmodozhatunk felemelkedésről vagy a galaktikus rokonainkkal való kapcsolatfelvételről, mielőtt ezzel végeztünk. A régi torz rendszer keretein belül, a Mátrixon belül nem lehetségesek mindezek. Fel kell szabadulnunk először.

A: Gondolom hallottál Bill Woods-ról( egy volt elit kommandósról van szó, aki jelenleg a Pozitív Katonasággal áll kapcsolatban, belsős. Állítása szerint lehetősége volt a háttérhatalom egyik titkos technológiájával, a Project Looking Glass-al dolgozni, amelynek lényege, hogy bele lehet a jövőbe tekinteni és látni a különböző potenciálokat. Na, elmondása szerint egy ideje nem használják a technológiát, mivel december 21 után egy „fal” van, az idővonalak ott konvergálódnak és hogy onnan miképp alakulnak a dolgok, senki sem tudja. FV) és érdekelne te is úgy véled-e, hogy december 21-én minden idővonal összeomlik és eggyé olvad. Egyetértesz ezzel?

C: Ez egy szimbolikus fordulópontja az egész történetnek. Egy konvergencia pont. Azt nem tudom kijelentni, hogy az összes idővonal konvergálódni fog, mivel a szabad akarat mindig jelen lesz. Mindig kreálhatsz változást. Ez a szabad akarat nem tűnik el. Egyszerűen a tudatossági szintje az embereknek sokkal jobban egyesülve lesz ezáltal az idővonalak harmóniában fognak állni a ’céllal (Isteni Terv?? FV)’, amely mindig is jelen volt. A ’cél’ mindig is jelen volt, de az emberek szabad akaratát sokféleképpen módosították. Ez az oka annak, hogy annyi idővonal létezik. Benne vagyok egy speciális projektben, amelynek keretében egy bizonyos fejlett technológiával, ezeket a múltbéli idővonalakat ’gyógyítjuk’.(Ezt nem tudom, hogyan kell elképzelni. FV).

A: OK, szóval ez egyfajta karmikus ügy?

C:  Azt nem mondanám, hogy karmikus. Inkább azt mondanám, hogy az Ok-Okozat Törvénye játszik szerepet. A történelem folyamán végbement folyamatoknak következményeik vannak. Például 5000 évvel ezelőtt volt egy arkhón invázió, de senki nem emlékszik rá. De mindenki energiamezejére, tudatalatti memóriájára, viselkedési mintáira kihatással van. Sokszor nem is tudják igazán az emberek, miért cselekszenek úgy ahogy. De ha megtisztítjuk ezeket az idővonalakat a kritikus eseményektől, az emberek könnyebben gyógyulhatnak,  jobb döntéseket hozhatnak, hirtelen több erőt találhatnak magukban és több elszántságot a felszabadulás eléréséhez.

A: Ennek van értelme. Szóval alapvetően a sejtszintű memória gyógyításáról van szó egy tömeges tudatossági szinten. Ez remek. Van egy kérdésem, amit már régóta fel szeretnék tenni. Tisztában vagy a Felemelkedett Mesterekkel mint Saint Germain, Jézus, Buddha, stb. Hogyan írnád le a különbséget köztük és a fejlett galaktikus lények között, akikkel hamarosan interakcióba lépünk?

C: A Felemelkedett Mesterek keresztülmentek egy folyamaton, amit te úgy neveznél felemelkedés. A felemelkedés teljes felszabadulást, teljes megvilágosodást jelent. A Felemelkedett Mesterek olyan lények, akik felülemelkedetek mindenféle kötődésen a fizikai síkhoz, az érzelmekhez és az elméhez. Túl vannak rajtuk. Ezáltal, úgy fogalmaznék, hogy a tudatosságuk nincs kitéve az entrópia törvényeinek többé. A konfliktusok felett állnak. A pozitív fajok még nem értek el erre a pontra. Közel vannak, de még nem érték el. Teljesen harmonizálták az akaratukat az Egy Akaratával. Azt mondanám, tiszta Fényből és Szeretetből állnak. De megvan még a fizikai testük. Megvannak még az érzelmeik. Megvan még az elméjük. Még a fizikai síkra inkarnálódnak. Nem illúzióként érzékelik. Egy bizonyos fokig még mindig a gravitáció törvényének a hatása alatt állnak.

A: Köszönöm szépen, azt hiszem ez tisztázta az eddigi zűrzavart a fejemben.Más téma. Egyetértesz azokkal, akik azt állítják elértük az 51%-os kollektív ébredttségi szintet?

C:  Nem, természetesen nem. Sokkal kevesebb a valós szám mint 51%. Amikor a szükséges kritikus tömeg meg lesz, egy áttörés fog bekövetkezni a bolygón.

A: Csak azért kérdeztem, mert pletykáltak erről az interneten és több helyen is olvastam mostanában.

C: Ó, hát igen. Sok pletyka kering az interneten. Rengeteg közülük, nincs összhangban az igazsággal.

A: Véleményed szerint mi igaz abból, hogy mindegyikünkbe chippek kerültek az életünk folyamán?

C: Kifejtenéd pontosabban?

A: Hát a Sötétek általi titkos microchippekre gondolok. Még mindig bennünk vannak, ha igaz a feltételezés?

C: A microchippelési program a II. világháború után indult be. A WHO(Egészségügyi Világszervezet) által létre hozott oltási programokon keresztül kerültek az emberekbe. Ezek a microchippek néhány évvel ezelőtt maradéktalanul eltávolításra kerültek az Ellenállási Mozgalom által. Teljesen. Nincsenek többé.

(A Fátyol c. cikkben a következő információk találhatóak az implantátumokról http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol:
8, Implantátumok. Ezek éterikus/asztrál kristályok, amelyeket  a leszületés előtt helyeztek el minden embernek az aurájába, mivel mindenkinek keresztül kell menni a fizikai leszületéshez a magasabb asztrális/ szellemi síkoktól  kezdve az alacsonyabb asztrális és éterikus a fizikai síkokig, a fizikai világba történő érkezésig. Ezek az implantátumok eltávolítják az emlékét a korábbi inkarnációknak és ez jelenti a fő okát annak, hogy nem emlékszünk az elmúlt életeinkre, illetve az Arkhónokra, akik uralják a bolygót. ( Hát ezt nem egyszerű feldolgozni, legalábbis nekem nem, én mindig azt gondoltam, hogy a fejlődésünk érdekében nem emlékszünk az elmúlt életekre, de mondjuk azt furcsálltam, hogy más entitások pl: a Plejádiak emlékeznek ezekre. szerk. megj.) Az implantátumokat némiképp költőien a “felejtés fátyolának” nevezik.
Emellett voltak fizikai implantátumok is, az atlantiszi idők egy részében nagyon “népszerűek” voltak, de aztán Atlantisz eleste után, ezeknek a telepítése abbamaradt.  A második világháború után volt egy próbálkozás, hogy újra megjelenjenek a fizikai implantátumok biochipek formájában, amelyeket aztán az emberiség döntő többségébe sikeresen el is helyeztek( ne felejtsétek, az hogy hivatalosan chipek nem léteztek azokban az időkben, nem jelenti azt, hogy valójában ne léteztek volna szerk. megj.). Ez a fő oka annak, hogy a WHO(Egészségügyi Világszervezet) kötelezővé tette az oltásokat.  A fizikai biochipek felerősítették bizonyos programozások hatását, de körülbelül két évvel ezelőtt sikeresen el lettek távolítva a teljes népességből egy speciális technológiának köszönhetően, amelyet a távolból is lehet alkalmazni és amelyet az Ellenállási Mozgalom fejlesztett ki. Tehát a félelmek, hogy az Új Világrend keretében a lakosságot microchipekkel látnák el, nem a valóságon alapulnak, mivel ez már korábban megtörtént és ugyanakkor el is lettek távolítva anélkül, hogy bárki is észrevette volna.”  

A: Wow. Lenyűgöző!!

C: Ez az egyik oka annak, hogy ilyen óriási mértékeket öltött a felébredő emberek száma, mivel korábban a  microchippek rendkívül erősek voltak, az eltávolítást megelőző 15 évben. Miután eltávolításra kerültek, egyfajta tudatosságiszint-robbanás ment végbe, Ez az egyik oka ennek.

A: Fantasztikus! Azt is olvastam valahol, hogy részben azért kerültünk kritikus helyzetbe, mert sok-sok holddal(?) ezelőtt, több helyről is a legfejletlenebb, elmaradtabb lények érkeztek a Földre.

C: Ez régebben történt, nem néhány hónapja. 10-15 évvel ezelőtt. A leginkább fejletlenebb, mutálódott lelkek érkeztek a bolygóra a legutóbbi Arkhón invázió idején, 1996 és 2003 között.

A: Ennyire a közelmúltban?

C: Igen.

A: A pozitív galaktikus erők beavatkozásának oka, részben vagy egészben, karmikus?

C: Azt mondanám, hogy a Fény Lényei szeretnének segíteni és az utolsó rákos sejtet a galaxisban meggyógyítani. Szeretnék ha az egész organizmus egészséges lenne. Ez egy természetes gyógyulási folyamat, amely más galaxisokban is végbement.

A:  Még mindig nem térek magamhoz, hogy a legutóbbi invázió ennyire a közelmúltban volt. Mit gondolsz arról, hogy egyesek azt állítják, a Föld belecsúszik az Uránusz pályájába?

C: Badarság, természetesen nem igaz. Ahogy korábban is mondtam, temérdek képtelen információval lehet találkozni az interneten. A racionális elme és az intuició együttes alkalmazásával, kiválóan ki lehet szűrni mi igaz és mi nem.

A: Hallottál Nassim Harameinről?

C: Igen.

A: Rendkívüli fickó. Felvetette, hogy a Föld a Vénusz pozicióját fogja átvenni a Naprendszerben és a Mars pedig a Földét?

C: Nem értek egyet. Minden bolygó marad a megszokott keringési pályáján. A Naprendszer a felszínen nem fog megváltozni. Lesznek változások, de azok szubatomi szinten fognak végbemenni. A szubatomi részecskék strukturájában lesz változás. De a keringési gyűrűje a bolygóknak ugyanaz marad mint eddig.

A: Ok. Mit tudsz mondani a 144000 kiválasztott koncepciójáról?

C: A 144000-es szám jelöli a kritikus tömeget. Létezik egy bizonyos egyenlet, amely meghatározza a kritikus tömeget az emberi népességen belül. Ebben a pillanatban azt mondanám, hogy 119000 környékén állunk(július 3.-i az interjú. Egyébként érdekes lenne tudni, hogy ezt például miképp állapítják meg. FV), de mivel az emberek nem 100%-osan hatékonyak tudatosság terén, az igazi kritikus tömeg, nem csak a szimbólikus 144000. Ez a szám ismert volt a különböző misztériumiskolákban az elmúlt 2500 év során.

A: Úgy érzed ez a 144000 ember fogja átvenni a Felemelkedett Mesterek pozicióját, akik aztán feljebb lépnek valami egyéb küldetésre?

C: Erről nem mondhatok semmit, mivel része a felemelkedési tervnek.

A: Mi a helyzet a klónozással? Beszéltél korábban erről? Ne haragudj, de nem tudtam mindent meghallgatni.

C: Egy keveset. A lényeg, hogy széleskörűen folyt emberi klónozás korábban. A háttérhatalomnak rendelkezésére állt ez a technológia, de az Ellenállási Mozgalom ettől megfosztotta őket. Senkit nem tudtak klónozni az elmúlt 5 évben. Ennek eredményeképp nincsenek már klónok.
(Egy korábbi cikkből, a „Félelmek eloszlatásából”részlet:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa
„Klónozás: a háttérhatalom összes klónozó laborja meg lett semmisítve évekkel ezelőtt az Ellenállási Mozgalom által. Tisztáznunk kell, hogy két fajta klón létezett : robot klón és olyan klón, amibe lélek inkarnálódott. A lélekkel rendelkező klónokat a mélyen a földalatt lévő katonai bázisokon hozták létre. Laborokban növesztett testükbe a lelket erős elektromágneses mezőkkel helyezték bele az éterikus dimenzióból (asztrális síkokból -a szerző megj.). Ennek már vége.
Tehát nincs klónja sem Bushnak, sem Rockefellernek. (van aki azt állítja, hogy még ma is rengeteg befolyásos embernek van klónja. szerzői megj.) Sem Benjamin Fulfordnak, David Wilcocknak, sem Drake-nek. Ők mind valódi emberek, akik szerepet játszanak a dualitás eme kozmikus drámájának utolsó fejezetében.” )

A: Szóval minden klón meg lett semmisítve?

C: Igen.

A: Azt tudom, hogy ez jelentős problémákat okozott. Találkoztam több Fehér Lovaggal(White Knights,http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/07/08/cobra_frissitesek_a_galaktikus_kozponti_nap_aktivitasa_a_feher_lovagok_white_knights) személyesen és elmondásuk szerint ez a probléma komoly pusztítást végzett. A 90’-es évek végéről 2000-es évek elejéről beszélünk jelen esetben.

C: Igen, akkor ez komoly probléma volt, de meg lett oldva.

A: Ha jól emlékszem korábban említést tettél arról, hogy az elmúlt 12-13 évben az Ellenállási Mozgalom komoly erősítéseket kapott az X-bolygóról?

C: Igen, az Ellenállást a háttérhatalom folyamatos támadása 96’ és 99’ között rendkívül módon meggyengítette. Aztán erősítés érkezett az X-bolygóról és azóta nagyon erősek, nagyon-nagyon erősek.

A: El tudnád mondani pontosan mi történt ’96 és ’99 között? Sokszor hivatkoztál rá.

C: Egy rendkívül komoly háború zajlott a felszín alatt, földalatti alagutakban és járatokban. Abban az időben a háttérhatalom sokkalta erősebb volt. Számtalan más naprendszerből érkezett lény állt az irányításuk alatt. 10 és 20 millió közötti tehető a különféle földalatti bázisokban anno megtalálható lények száma. Mindezek a bázisok, titkos katonai bunkerek meg lettek tisztítva a negatív lényektől a földalatti háborúk folyamán.

A: Szóval szerinted a földalatti bázisok problémája teljesen megoldódott?  Nem is kell miatta aggódnunk?

C: Azt mondanám nem, de azért van néhány egyedi eset. Például néhány katonai bázis legfelső szintje az ellenőrzésük alatt áll. De  ezeken a helyeken nincs már személyzet, nincsenek szürkék, reptiliánok vagy bármilyen egyéb más faj képviselői jelen. Csak egyszerű bázisok immáron, bármilyen különleges fegyverzet vagy furcsaság nélkül.

A: Ez nagyon érdekes. A 90’-es években a katonasággal dolgoztam annyira élénken emlékszem még, ahogy lezártak néhány bázist, de aztán amikor elhajtottál mellettük láthattad, hogy valami folyik benn, zajlott az élet.

C: Nem zárták le őket, szimplán hivatalosan többé nem léteztek, azonban valójában ki lettek bővítve. A gonoszabb, veszélyesebb földönkívüli fajok vették át felettük az irányítást a korai 90’-es években.

A: Erre gondoltam én is. Említetted, hogy a cionista frakció a hatalmi struktúrában a Jezsuiták alatt áll. Tudnál erről többet mondani?

C: Nagyon komplex kérdés. Ez egy szimbióta kapcsolat a Rothschildok és a Jezsuiták között. Mindkettejüknek szüksége van a másikra és mindketten hatalmat gyakorolnak a másik felett. Néhány szempontból a Jezsuiták feljebbvalók. Sok más szempontból is a Rothschildok felett állnak, de ezekben az esetekben viszont szükségük van a Rothschildokra, így egyfajta dinamikus egyensúly van kettejük közt. A Jezsutiák rendkívül képzettek a pszichológia területén és kitűnően tudnak embereket manipulálni. A Rothschildok nagyon értenek a pénzügyekhez és a pénzteremtéshez, illetve az ebből fakadó kontroll kezeléséhez. Szóval, ahhoz, hogy hatékonyak legyenek szükségük van egymásra. Ugyanakkor utálják is egymást, viszont kénytelenek együttműködni.

A: Úgy tűnik a Vatikán komoly össztűz alatt van jelenleg.

C: Ami a nyilvánosság számára ismert, az kb 1-2% annak, ami valójában történik. Amikor az igazán kemény dolgok kiderülnek, az komoly sokk lesz sokaknak.

A: Remek! Igaz, hogy a pápát elmozdították a Vatikánból?

C: Nem.

A: Tudsz bármit is arról, hogy a Drake által beígért letartóztatási hullám tényleg várható-e? Tényleg ez a Zöld Jelzés?
 ( Az interjú július 3.-án készült, mint ahogy sokan emlékezhettek, a Drake név alatt futó elvileg belsős, azóta már kissé lejáratódott úriember július 4.-re a Függetlenség Napjára igencsak nagy tűzijátékot ígért és kiadta a Zöld Jelzést az Eseményre. Ebből nem lett semmi. Lévén más nem tudta megerősíteni, nem igazán fűztünk nagy várakozásokat hozzá, de természetesen jó lett volna ha megtörténnek a letartóztatások és most sokkal előrébb tartanánk. FV)

C: Erről semmilyen megerősítést nem kaptam a saját forrásaimon keresztül. Nem tudom garantálni, hogy bármi is fog történni ezáltal, ez Drake kontakjaitól függ, amennyiben valós információkat kap. Nekem nem nagyon vannak kapcsolataim a pozitív katonaságon belül. Több van más helyeken, mint  a gazdaság és a titkosszolgálatok. Ezek a belsősök nem tudták megerősíteni azt,amit Drake állít, miszerint holnap bármi is történne.

A: Hát igen,  David Wilcock sem tudta megerősíteni.

C: Amikor a Zöld Jelzés valóban ki lesz adva, senkinek nem kétsége a valódiságát illetően, mivel 24 órán belül mindenki számára látható eredmények lesznek és tele lesz vele a sajtó ill. az internet.

A: Igaz az, hogy a Forrástól érkező jelre indulna az akció?

C: Az ideális lezajlás az volna, ha a Forrás küldene egy jelet a Plejádiakon keresztül, akik az Ellenállási Mozgalommal felvennék a kapcsolatot azonnal, majd az Ellenállás riasztaná a felszínen található 300 emberét, akik kapcsolatba lépnének a Pozitív Katonaság illetékeseivel és az akció beindulna. De hát ugye  a szabad akarat mindent befolyásol. Ez volna az ideális terv. Hogy miképp fog zajlani, nem tudom. A közelmúltban szerzett tapasztalatok azt mutatják, hogy a Pozitív Katonaságnak is megvannak a maga ügyei, az emberi fajjal való interakció nem egyszerű. Nem egységes csoport a Pozitív Katonaság, megvannak a különféle frakciók. Sokan sokfélét akarnak. Nincs teljes harmónia.

A: És sok ego van benne a játszmában sajnos..

C: Pontosan. Sokan sokfelé. Ez az egyik oka a sok csúszásnak ezen a bolygón. Ami azt illeti, az Ellenállási Mozgalomnak akadtak problémái a Fehér Sárkány Társasággal( White Dragon Society) az év elején. Tárgyalások folytak és hamarjában kiderült, hogy néhányan azon a szervezeten belül csak felszeretnének markolni egy rakás pénzt maguknak. Nem a csoportról egészében beszélek, de vannak problémás egyének a társaságon belül.

A: : Már igazán annyi mindent értünk el a sötétség eltűntetésének tekintetében ezen a bolygón. Nagyon kevés gonosztett van, amit megtudnának cselekedni anélkül, hogy a Fény tudna róla.

C: Ez igaz. Ezért olyan fontos, hogy információ kerüljön ki a nyilvánosság számára. Ezért osztok meg korábban titkosított anyagokat. Az embereknek tudniuk kell mi folyik. Pontos utasításokat kapok, hogy mit mondjak és mi ne mondjak. És sokkal, de sokkal többet tudok mondani, mintha egy-két évvel korábban tettem volna ugyanezt.

A: Igen, ezt észrevettem. Teljesen le voltam nyűgözve, amikor hallottam az első interjúdat. Az igazat megvallva nagyon izgalomba jöttem, mert nagyon közvetlennek, közelinek éreztem. Másodsorban, az intuiciód használatával, pontosan tudhatod, hogy olyan dolgok mennek a háttérben, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Hatalmas, csodálatos történések. A médiában is lehet időnként olyan témákról olvasni, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna.

C: Ez leginkább az Occupy Mozgalomnak köszönhető. Remek munkát végeztek atekintetben, hogy mostanra az átlagembernek is van némi fogalma arról, hogy a bankrendszerrel valami nem stimmel. Ez egy jó alap.

A: Említetted, hogy a Plejádiak fel fogják venni a  kapcsolatot kiválasztott emberekkel a tömeges leszállások előtt.

C: Az Esemény után, a tömeges leszállások előtt lépnek kapcsolatba majd velük. A Plejádiak kapcsolatba fognak lépni bizonyos emberekkel bizonyos csoportokon belül, akik aztán a tömegmédiában be fogják mutatni a Plejádiaktól kapott bizonyítékokat a létezésükre. Ez fel fogja készíteni az embereket a földönkívüli élet elfogadására, mivel fizikai bizonyítékok lesznek bemutatva. Ez is egy folyamat, egyre több és több bizonyítékkal, információval, amelynek a végén az emberek készen állnak majd a kapcsolatfelvételre. A tömeges leszállások előtt, egy hivatalos diplomáciai kontakt fog létrejönni a  Plejádi faj és az emberi faj képviselői között. Ez mindenképpen a tömeges leszállások előtt kell megtörténjen. Aztán az emberek szavazhatnak, majd arról, hogy mit szeretnének. Szeretnék, hogy megtörténjen a leszállás vagy nem? Szabad döntés.

A: Ezt akartam kérdezni. „Ha” elfogadják a tömeges leszállásokat. Kicsit aggódom emiatt, hiszen annyian vannak teljesen sötétségben ebben a tekintetben.

C: Mire ide érkezünk, mindenki tudni fog a földönkívüli életről, galaktikus testvéreinkről hiszen a fősodratú média erről (is) fog beszélni. Amikor a médiáról lehullanak a Rothschild uralom láncai, a valós, fontos eseményekről fognak beszámolni. Be fognak számolni a földönkívüli életről, bizonyítékok felmutatásával. Be fognak számolni  a Forrásenergiáról/ingyenergiáról és az általa működtetett eszközökről. Ezek az eszközök az emberiség számára elérhetőek lesznek.

A: Ezek a kiválasztott egyének, már jelenleg is magas pozicióban találhatóak, ezáltal megkönnyítve, hogy rendben, hatékonyan, flottul elinduljon a folyamat?

C: Olyan emberek, akik elég képzettek a feladatra, részletekbe nem megyek bele. Ez titkosítás alatt áll. Az Esemény után, sokkal több információt és tanácsot tudok majd adni erről.

A: A felemelkedési folyamattal kapcsolatban említetted, hogy nyilvánvalóan egy folyamat és nem egyik pillanatról a másikra történő valami. És mindenki számára más a folyamat. Van egy végső határidő, amíg be kell fejezni a  folyamatot.

C: Ezt nem kommentálnám.

A: Bocsánat.

C: Rendben van. A helyzet az, hogy az Arkhónok az asztrális síkon nagyon boldogak lennének ha megtudhatnának többet a folyamatról és még erősebben kezdenének blokkolni mindenkit. Ezt pedig nem engedhetjük meg.

A: Ok, ennek így van értelme. Olvastam, hogy egyszer csak eltűntek komoly összegek bizonyos tehetős emberek bankszámlájáról múlt héten. Tudsz erről bármit?

C: Oh, igen. Az Ellenállásnak volt egy nagyon sikeres gyakorlata, amelynek keretében azt tesztelték, mennyire hatékonyan tudnak behatolni a rendszerbe és ott összekuszálni a szálakat. Senki nem tudta megmondani honnan érkezett a támadás. Ötletük sem volt. A háttérhatalom teljesen összezavarodott. Fogalmuk sincs hová tűnt  a pénz.  Olyan gazdag emberektől lett elemelve, akik a háttérhatalom tagjai, illetve a bankok saját pénzéből. http://tech.cert-hungary.hu/tech-blog/120628/csak-gazdagoktol-lopott-egy-automatizalt-banki-csalas

A: Wow, ez csodálatos. Cobra, ez csodálatos.

C. Igen, de ez csak gyakorlat volt. Amikor az igazi újraindítás megtörténik az sokkal-sokkal-sokkal széleskörűbb lesz és le fogja állítani a rendszert. Ennek oka pedig, hogy amikor a letartóztatások megkezdődnek, a háttérhatalmat el kell vágnia  pénzügyi forrásaitól.

A: Nem tudok megköszönni eléggé, hogy egy ’Világítótorony’ vagy ezekben a kritikus időkben. Várakozással tekintek jövőbeli interjúink felé. Remélem sok kérdést tisztáztunk útkereső társaink számára és mindenki élvezte a mai interjút. Mindenkinek legyen csodálatosan szép napja.

C: Köszönöm szépen a lehetőséget!

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/10/11/cobra_2_interjuja_alexandra_meadors-sal_2_resz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése