2012. október 3., szerda

Már csak rövid ideig tart - Salusa 09.21.

 
SaLuSa – 2012. szeptember 21.
Mike Quinsey közvetítése
Mivel minden a MOST-ban történik, ezért nem olyan módon látjuk a dolgokat, mint ti, hanem a teljes képre van rálátásunk, ami megmutatja számunkra, hogy ennek a ciklusnak a befejezése a vártak szerint alakul. Amint felemelkedtetek, egy új éra felé fogtok haladni és hasznot húzhattok a magasabb szintű energiákból és magasabb tudatszintetekből. Mindez a nagy gyorsasággal bekövetkező változások idején teljesedik be és végül a sötét lények látóköréből kikerülve felszabadultok. Az új dimenziókban nincs helye a náluk alacsonyabb rezgésű dolgoknak; érzékelni fogjátok a magasabb rezgéseket. Egy különösen újszerű tapasztalás lesz, hogy megismerjétek: minden körülöttetek lévő személy veletek azonos rezgésszinttel rendelkezik és megbízhattok bennük, mert minden tekintetben őszinték.
Az aranykor messzire repít titeket, és ha valaha felmerült bennetek a kérdés, milyen lehet fent a mennyekben, akkor a leginkább az utóbbihoz hasonlítható az aranykor. A teljes harmónia az egész élet során magától értetődő lesz; örömöt okoz életben lenni és megtapasztalni azt. Mivel minden szükségletetek fedezve lesz, a boldogság és az elégedettség szintjén éltek majd, amire eddig csak ritkán volt lehetőség. A dualitás természetszerűleg a képességeitek vizsgáztatását szolgálta, hogy mennyire vagytok képesek az igazság mellett kitartani; ill. hogy az elnyomás ellenére mégis képesek voltatok kiszakadni onnan a FÉNY irányába elmozdulva. Tartsátok meg ezt a helyzetet, biztonságban és folyamatában, ne engedjétek, hogy kétség lopakodjon szívetekbe, hanem összpontosítsatok a magasabb rezgésszintű dolgok irányába. 
A ti számításotok szerint is ennek a ciklusnak a befejeződése, már csak rövid ideig tart. Támogassatok másokat tudásotokkal, miközben ők is lépésenként felébrednek majd. De hagyjátok meg nekik a saját következtetés levonására való lehetőséget, mert az igazság tudatával meg kell birkózni. Hagynotok kell nekik időt, hogy leellenőrizhessék a régi gondolatmintáikat az igazság új Fényében. Ez természetesen mindenkire vonatkozik, mert soha sem hagytok fel a kutatással, a tanulással. További fejlődésetek egy lassú folyamat, de szellemi vezetőitek gyengéden és nagyfokú megértéssel vezetnek benneteket, ha készen álltok a tudásra. Ebből az okból kifolyólag elfogadott lesz, hogy nem egyformán kész mindenki a felemelkedésre; akkor történik majd meg, ha úgy döntenek. Nem tekintenek majd rájuk, mint „kevésbé sikeresebbekre”, mint bármely más lélek, mert végül ők is elérik azt a szintet, mint mindenki más.
Sok lélek olyan mértékben azonosult az aktuális Föld-i rezgésszinttel, hogy elhatárolódtak valódi énjüktől. Ez várható is volt és lényegi részét képezte tapasztalásotoknak, mert ez volt a valódi kihívás, ami mellett szabad akaratotok döntött. De mivel védelmi módszereket fejlesztettek ki a sötét lényekkel szemben és kísérleteiknek ellenálltatok, hogy saját szintjükre húzzanak le magukhoz: életben maradtatok. Ők valójában olyan mélyre süllyedtek, hogy teljességében elvágták magukat a FÉNY-től. Mégis lenézett Isten SZERETET-e a FÉNY teremtményeire, még ha teljesen le is csökkent a mennyisége. A remény, hogy újra a FÉNY felé növekednek, biztosít számukra minden segítséget, hogy visszatérésük teljes mértékben lehetővé váljon.
Ahogyan már utaltunk rá, arra kérünk benneteket, hogy az eltévedt lelkek felé Fénylényekhez méltóan mutassátok ki együttérzéseteket. Természetesen lesznek olyan emberek, akik nem fogják érteni, hogy a legnagyobb szolgálat, amit egy másik lélekért tehettek, az a SZERETET-etek küldése. Lássátok a másikban a FÉNY-t, még, ha az nagyon „homályos” is, mint Isteni szikrát, ami megváltoztathatatlan és egyik formából a másikba változva marad fenn. Mutassátok meg, hogy felülkerekedtetek az ítélkezés rossz szokásán és hagyjátok meg a természetes igazságosságot beteljesülni a magasabb törvényszerűségek értelmében, amik gondoskodnak azokról, akiknek elszámolnivalójuk van az emberiség ellen elkövetett bűneikért. Van elég fontos dolog, amin elgondolkodhattok, mi az, amit kiteljesedő jövőtök tartogat.
Kutassatok környezetetekben bizonyítékok után, hogyan alakul a bankok helyzete, mert közülük egyesek utasításba kapták kriminális tevékenységük beszüntetését és feldolgozását. Amit ti népességként tettetek, az a hamis viselkedésükre való figyelem felhívása volt, amikor kitartóan „zaklattátok” a hivatalokat, hogy tegyenek lépéseket a bankok ellen. Egyre nagyobb publicitást nyer és a végeredmény, hogy egyre többen ébrednek fel közületek és a nagyvállalatokkal kapcsolatos. egyre nagyobb mértékű megbotránkozást vált ki. Tudják, hogy a nép hatalma képes kiharcolni kézen fogható eredményeket. Tehát, még ha nincsenek is jelentős és látható változások, de már most jó részeredményeket értetek el. Sok országban, egyre erőteljesebbek lesznek a tüntetések és a kormányok erőszakot alkalmaznak, hogy leverjék őket. Azonban ez a lépés a tüntetések számát nem fogja csökkenteni és bebizonyítjátok, hogy elpusztíthatatlanok vagytok, ha arról van szó, hogy kiálljatok jogaitokért. Bár nem tudunk bennetetek nyíltan támogatni, de ott, ahol békések lesznek akcióitok, szurkolni fogunk nektek.
Egyes akciósorozatok, amik változásokat hivatottak beindítani, jól haladnak előre és lehetséges, hogy lesznek közöttük olyanok, amik hirtelenszerűen a médiákban bukkannak fel majd. A sötét oldalon a háborúszítók még mindig próbálkoznak egy további világháború kirobbantásával, de ne legyetek riadókészültségbe, mert ez nem lesz megengedett számukra. Ennek megakadályozására lehetőségünk van minden erőnket bevetni, egyes fejlett technológiai vívmányunk tökéletesen alkalmas e célra. Valójában már többször használtuk ezt a technológiát, hogy relatív békés állapotot tartsuk fenn a Földön, ha bizonyos elemek megpróbálkoznának újra háborúba bocsátkozni egy másik országgal.
Velünk biztonságban lesztek és Földeteket továbbra is teljes körűen fogjuk őrizni. Ha szükséges, bármely személyhez oda tudunk „zoom-olni”, legyen bárhol is a világon; így a sötét lényeknek nincs menedéke. Ha eljön az idő, nem vesztegetjük az időt és elvisszük őket olyan helyre, ahol nem gátolhatják tovább a felemelkedés folyamatát. Pillanatnyilag még benneteket kísérünk és tesszük, amit tennünk kell, hogy megszerezhessük a felhatalmazást, hogy „kivonjuk őket a forgalomból”. Tudjuk, hogy eddig csak problémákat tapasztaltatok, de a helyzet megváltozik és eljön a ti időtök, hogy akcióba lendüljetek. Élvezni fogjátok védelmünket és biztonságosan haladhattok előre utatokon.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és látom, hogy ciklusotok hamarosan kiteljesedik. Látom, milyen kitűnő munkát végeztetek, lehorgonyozva a FÉNY-t, ami egyre erőteljesebben sugárzik a Földről, mint ahogyan az korábbi évezredek során soha sem volt lehetséges. Folyamatosan mértékben növekszik és biztos vezető lesz a felemelkedésetek idejére. De nem feledkezünk meg azokról, akik még nem állnak készen vagy még nem határoztak ez ügyben, mert ők is részesülnek védelmünkben, amíg el nem hagyják Földanyát.
Mindannyiotokat szeretünk és látjuk sugárzó FÉNY-eteket, akkor is, ha közületek egyesek még nem fejlesztették ki teljes FÉNY-üket. Számunkra mindannyian Egyek vagytok, és nem teszünk kivételt senkivel. 
Köszönet, SaLuSa!
Mike Quinsey
Csatornázta: Mike Quinsey
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.treeofthegoldenlight.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése