2012. október 3., szerda

Rugalmasok vagytok, mint fűszál a szélben - Aisha 193, 203


 


 

Tom Fodor fordítása
aisha 193 - sept 9

 
A mai uzenet ismet az ido temat fogja eriteni, hiszen oly sokan erzekelik azt, hogy bizonyos ertelemben egyhelyben all, mas ertelemben viszont felgyorsult. Errol mar tettunk regebben is emlitest, okkal, hiszen ez a valtozas egyik jele. Fontos az is, hogy eszreveszitek ezeket a rendszertelensegeket, annak ellenere, hogy oly sok minden meg a reginek erzodik.

Had magyarazzuk meg. Mint eszrevehettetek a media csupan a szeteso dolgokra osszpontosit, azert teszi ezt, hogy a sotetben tartson benneteket. Sokan ezt tagadnak es kepzelettbelinek tartanak, de ha jobban megnezitek mit is szolgalnak fel nektek nap mint nap, meg fogjatok latni. Minden jol ratok van szabva, hogy kicsinek es kiszolgaltatottnak erezzetek magatokat. Ez a "rossz hirekkel" valo etetes nem veletlenul van, es annak ellenere, hogy sokan azok kozul akik eljuttatjak hozzatok ezeket a hireket nem tudnak errol, a mogottuk levo soteben settenkedo erok igenis a legnagyobb erobevetessel probaljak ezt fenntartani. Nagyon is jol tudjak, hogy ez az egyensulytalan "taplalkozas" tovabbra is alultaplaltkent fog benneteket tartani. Alultaplalt a remenyben es szellemben. Ennek ellenere meg ok is erzik annak a hatasat, hogy ti elkezdtetek uj helyrol "taplalkozni", az pedig kevesbe szennyezett. Fontos tullatni a hagyomanyos tomegmedian es elkezdeni az informaciot mas helyrol beszerezni. Ezek a helyek pedig egyre jobban csak szaporodnak, igy hogy a fatyol elkezdett elvekonyodni mar szinte az atlatszodasig.

Vessetek a szemeteket, fuleteket es sziveteket a lehuzo hirek hangja moge es sokkal tisztabb kepetek lesz a vilagrol. Ez a vilag nem csak a vegitelet es szeteses helye, az Anyatermeszet nem csak az utolsokat lelegzi a kornyezetszennyezestol. Igen jelen van ez is, de annyi sok mas minden is elkezd lathatova valni. Amint figyelmen kivul tudjatok hagyni a lehuzo hangokat megfogjatok ezt latni.

Hiszen egy teljesen uj vilag emelkedik epp fel, ezt mar az idoerzeketek valtozasain is erezhetitek. Ez egy biztos jele annak, hogy a felszines vilag elkezdett szetszakadni az oltesenel, es egy uj vilag kezdett megjelenni. Epp ugy mint ahogy a regi szuk boret levedli a kigyo, hogy egy uj hozzaillobe bujjon. Legyetek eberek/figyelmesek, kezdjetek hozzahangolodni ezekhez a valtozas-forrasokhoz/aramlatokhoz. Tudjuk, hogy ez nem konnyu, nem csak a regi zajaval kell megkuzdenetek, de a testetekben megjeleno fajdalommal es sajgasokkal is. A valtozasok viszont mar itt vannak, meg fogod latni ha eberen keresed. Arra invitalunk benneteket, hogy fedezzetek fel ezeket az uj reszeket, darabokat melyek megjelennek. Egyre tobb ilyen fenysziget fog felbukkanni. Nezzetek korbe, kovessetek a sziveteket, hiszen az segit a jo iranyba tekinteni. Ne feledjetek el, hogy nagyon konnyen megeshet az, hogy a valtozasok nagyon is kozeli dolgokban vagy emberekben jelennek meg.

Ideje megkeresni es eljatszani ezekkel az "ido" darabokkal ahogy (ugy tunve hogy) a semmibol megjelennek. Amint az ido elkezd megnyulni es elhajolni, minden mas is kovetni fogja. Semmi regi es merev dolog nem tud fennmaradni ebben a folyekony mozgasban, minden szetesik, mint ahogy a merev szerkezetek is szetesnek ha a fold elkezd mozogni. Ti viszont rugalmasak vagytok mint a fuszal a szelben, egyutt tudtok mozogni az idovonal valtozasanak mozgasaval. Talaljatok meg az oromot ebben, es jatszatok el vele. Nagyon fontos tema, de megis orommel teli, ha hajlandoak vagytok megtanulni a folyekonysag leckeit, miközben kemény harcra kényszerülnek akik a regit próbálják fenntartani.

193 vege..




Tom Fodor fordítása
Aisha TK 203 - okt 1

Ismet a multkori temarol szeretnenk beszelni, a hatalmas valtozasokrol amelyeket vartok. Arra lettetek programozva, hogy valami hatalmas vilagegest vagy fellangolast varjatok, de mi nem erre celzunk. Sokan mar szinte teljesen elveszitettek a hituket, mert rossz iranyba neznek, valami olyanra varva ami majd eljon/ megtortenik.

Az emberiseget ugyanaz az ero manipulalja, aki a felelmet is kelti bennetek, igy elteritve titeket. A mostani valtozasaitok es valasztasaitok tobb mint bator tett. HIszen szembe kellett neznetek a felelmekkel minden egyes esetben amikor a szivetekre akartatok hallgatni, es amikor eltero utat akartatok valasztani attol, mint ami a genjeitekbe van kodolva. UGye az emberiseg az a tevkepzet alatt el, hogy neki szabad akarata van, mikozben ezt az akaratot nagyon ugyesen ugy alakitottak, hogy az megfeleljen a babjatekosoknak akik a tortenesek mogott vannak es huzgaljak a szalakat. 


A cselekveseiteket a beletek programozott viselkedes iranyitja. Egy szuk utat kell kovetnetek, amit a magukat iranyitoknak kinevezettek szabtak meg, ezaltal nem hozhattok olyan donteseket, ami nekik nem felel meg. Az o erdekuk pedig nem a ti erdekeitek.
MIvel oly ugyesen elrejtettek a nyomaikat, igy nem tudjatok, hogy az o utjukat kovetitek.

Amikor letertek a kijelolt utrol megbuntetnek benneteket, kulonbozo modon, a bennetek lakozo felelem beinditasaval. Valamint az sem egyszeru, hogy az embertarsaitok altal "elfogadott viselkedes" ellen tegyetek barmit is. Gyanitjuk boven kijutott nektek abbol, hogy nevetsegesnek tartanak benneteket, az eletetek megvan nehezitve, a bizonytalansagbol. Ti viszont kitartottatok, a kulso dolgok ellenere, valamint a bennetek levo sajat egotok hangja es mukodese ellenere. Szo szerint meg akar benneteket allitani. Sikerrel jartatok es elottunk alltok, erosen es kiegyenesedve, a sajat fenyetekben ragyogva.


Sok embertarsatokat meg kod borit, de mar lathatjatok, hogy kiemelkednek ebbol a kodbol. Vegre megtudjatok latni, hogy az eddig bejart utatok nem maganyosan tortent, mint ahogy gondoltatok. Tobb ezer embertarsatok, sot millionyi, ugyanezt az utat jarta, de mivel el voltatok vagva egymastol, igy nem vehettetek eszre a tobbiek jelenletet. MOst viszont felfedezitek oket, valamint elkezdetek szorosan egyuttmukodni. Ezalatt a metafizikai es a fizikai reszt is ertjuk. Eljott az ido a kapcsolodasra, es az fele valo haladasra amit ugy ereztek, hogy huz benneteket.

Ez nem azt jelenti, hogy korbeutazzatok a vilagot. Azt jelenti, hogy megtudjatok a kozeletekben talalni azokat akik ugyszinten kiemelkedtek a kodbol.
Csak figyeljetek kedveseim, az utazotarsaitok kozelebb lehetnek mint gondoltatok. Amikor pedig egymasra talaltok magikus dolgok kezdenek tortenni. HIszen ekkor egyutt olyan hatalmas es nagy dolgot tudtok epiteni, amit gondolni is alig mertetek.

Szoval tudjatok rola, hogy a maganyos utazasotok lassan a vegehez kozeledik, oly sok orom es vigasz vesz korul benneteket. Mar jol felkeszultetek erre, ahogy levetettetek magatokrol a felelem regi kotelekeit, mely lehuzott benneteket. Azt is elmondjuk, hogy eddig a sajat erotokbol jutottatok el, tudjatok rola hogy milyen erosek is vagytok egyedul is.

 
Mi mindig itt vagyunk a ti oldalatokon. A ragyogo lelektarsaitokkal pedig talalkozni tudtok, azokkal akik oly ugyesen vivtak a csatat, mint ti is, es akik ugyanigy kiszabaditottak magukat a regi beklyokbol, a "modern tarsadalom" beklyoibol. Amikor pedig kiszabadultok, semmi sem lesz tobbet a regi.


Forrás. facebook

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése