2012. október 28., vasárnap

Kik a Hathorok?



Kik a Hathorok?

 by kristalyhang

A Hathorok azt mondják magukról, hogy ők interdimenzionális, intergalaktikus lények csoportja, akik az ősi Egyiptommal a Hator Istennő templomain keresztül tartottak fenn kapcsolatot, valamint több történelmem előtti kultúrával is együttműködtek.
Az 1980-as évek vége felé egy meditáció során vették fel velem a kapcsolatot és kezdtek el beavatni a kozmosz rezgési tulajdonságaiba, a szakrális geometriába, mint az agy teljesítményének növelésére használható eszközre és a hang használatába pszicho-spirituális élmények megtapasztalására.
Az átadott információ nagyon érdekelt, ám eközben nyugtalanított az eredetükről szóló leírásuk. Végül is akkoriban gyakorló pszichiáter voltam és agykutatással foglalkoztam. Röviden: racionalista. És ezek a lények – bárkik is voltak és bárhonnan is jöttek, – nem illettek a valóságról alkotott akkori elképzeléseimbe.
Az első kapcsolatfelvétel óta eltelt majdnem húsz év óta sokszor kipróbáltam és teszteltem a kapott „belső technológiákat” és minden alkalommal mind a módszerek, mind a látásmód megvilágosító hatású volt.
Bár a Hathorok az információt nyelvi úton adják át, elsődleges kommunikációs formájuk katalitikus hangmintázatokkal történik.  Ezeket a hangokat összejövetelek és elvonulások során „közvetítik” a hangjaim a „hangmeditációk” során.
Nagyon érdekesnek találom, hogy a velük végzett közös munka évei alatt hangterjedelmem megnőtt (ahogy az elmebeli képességeim is, hagy tegyem hozzá) Eleinte három oktávnyi volt és most majdnem néggyel büszkélkedhetek. Valójában más dimenziókból származó hangokat közvetítek.
A Hathor Anyag c. könyvben, melyet Virginia Essene-nel együtt írtunk, így mutatják be magukat:

„Mi a Hathorok vagyunk. Szeretettel és Földetek új, álomszerű valóságának hangjaival érkeztünk. Ha készen álltok új világotok felépítésére, kérjük, csatlakozzatok hozzánk a szív és az elme útján. Bátyáitok és nővéreitek vagyunk.  Földi fejlődésetek nagyon hosszú időszaka során vagyunk veletek. Eónok óta mellettetek voltunk, már az elfeledett napokban is, már azokban a korokban is, amikről nem maradt semmiféle nyoma jelenlétünknek mostani írott történelmetekben.
Energetikai és interdimenzionális jellegű a létezésünk. Eredetileg egy másik univerzumból érkeztünk a Szíriuszon keresztül, ami egy átjáró univerzumotok felé. Majd haladtunk tovább a Naprendszeretekbe és végül a vénuszi éteri birodalmakba.
A múltban legfőképpen Hatorral, az ősi Egyiptom termékenységi istennőjével működtünk együtt és hatottunk általa. Kapcsolatba léptünk tibeti lámákkal is a tibeti buddhizmus kialakulása idején. Együttműködtünk a Föld néhány korai kultúrájával is. Intergalaktikus civilizáció vagyunk, előőrseink vannak az univerzum általatok ismert területein és azon túl is.
Fogalmaitok szerint felemelkedett civilizáció vagyunk, egy bizonyos rezgésű energiamezőben élő lények csoportja, ahhoz hasonlóan, ahogyan rátok is jellemző saját energiamintázatotok. A különbség annyi, hogy a mi rezgésszámunk magasabb. Mindazonáltal mindannyian részei vagyunk a misztériumnak, a szeretetnek, amely egyben tartja és összeköti a teljes univerzumot.
Ugyanúgy növekedtünk, ahogy ti is, emelkedve az Egyetlen Forrás felé, amelyből minden származik. Örömben és bánatban cseperedtünk, ahogy ti is. A mérhetetlenhez mérve egy kicsit magasabban állunk a tudatosság és az éberség spirálján nálatok. Így tapasztalatainkat barátként, tanácsadóként, és utastársként ajánljuk nektek a Minden Létező felé vezető újraemlékezési utunk során.
Mi nem megmentők, nem messiások vagyunk. Nagyon határozottan szeretnénk ezt a szerepet elkerülni; azt szeretnénk, ha az olvasó megértené, hogy mi csupán az idősebb testvéreitek vagyunk, akik felajánljuk tapasztalatainkat és elképzeléseinket. Nem kérünk érte cserébe semmit, elfogadhatjátok, és vissza is utasíthatjátok.
Felfogásunk szerint csupán az emberi öntudatlanság kivetülése az az elképzelés, hogy földönkívüli civilizációk eljönnek és megmentenek benneteket. Valószerűtlen abban reménykedni, hogy valaki, valamikor meg fog menteni benneteket, miközben semmit sem kell saját változásotokért tennetek, vagy felelősséget vállalnotok érte.
Merő ostobaság azt hinni, hogy megmaradhattok a csüggedés és az öntudatlanság mintáiban, majd bevesztek valamit, vagy esetleg kaptok valamit, ami egycsapásra megváltoztat benneteket anélkül, hogy bármiféle erőfeszítést kéne tennetek. Ez nem fog megtörténni. Mivel léteznek, lehetséges, hogy földönkívüli intelligenciák eljönnek hozzátok. Nagyot fognak azonban csalódni azok az emberek, akik másokra számítanak, hogy elhozzák nekik fejlődésüket, felemelkedésüket, a saját részükről elvégzett munka nélkül.
A felemelkedés az ön-tudatosság folyamata, az egyéni létezés minden szintjének, és az adott szintek emeléshez szükséges dolgok kézben tartásának elsajátítása. Mi így látjuk és évezredek óta így is csináljuk.
Segítségünkkel nem szeretnénk beavatkozni más spirituális segítőitekkel, kozmikus kapcsolataitokkal kialakított viszonyaitokba, vagy megzavarni vallási meggyőződéseiteket, vagy fennálló kapcsolódásaitokat a benneteket segítő szervezetekkel, vagy másokkal. Ám így is komoly dolgokat szeretnénk megosztani veletek.
Jól ismerjük Sanat Kumarát, ő kért meg minket, hogy jöjjünk ebbe az univerzumba. Felemelkedett mesterként Sanat Kumara számos feladatot lát el a Föld és a naprendszer felemelkedésével kapcsolatban. Ahogy mi is, ő is a felemelkedésért, a naprendszerbeli tudati evolúcióért tevékenykedik.”
Tom Kenyon
©Tom Kenyon 2003. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com.
Fordító: © Bagi Ákos 2012 www.lelekmod.hu   Minden jog fenntartva. Másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.
© 2012 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com
You may make and distribute copies of this message in any media you wish so long as you do not alter it in any way, do not charge for it, credit the author and include this entire copyright notice. You may not, however, use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in anyway in any medium
kristalyhang | 2012-10-10 at 10:28 | Címkék: Hathorok | Kategóriák: Hathorok | URL: http://wp.me/p2FH9O-ay 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése