2012. október 11., csütörtök

Egy, Isten, Forrás - Arktúriai csoport




 Arktúriai csoport  
  2012. október 7.

 

Marilyn Raffaele közvetítése

Üdvözlünk, Drágáink!

Ezekben az időkben sok minden történik a drága Földeteken, mialatt a fény olyan földi területekről árad ki, amelyeknek eddig még nem voltatok tudatában, de hamarosan tudni fogtok róla. A híradók mindenféle küzdelemről és káoszról számolnak be, hiszen más dolgokról nem kapják meg a tudósítás lehetőségét. Ebben is hamarosan energiaváltozás várható, így sokkal részletesebben fogjátok megkapni majd az e változások megtörténtére vonatkozó információkat. Sok ország ébredezik, és olyan változásokat foganatosítanak, melyekről nem is hallotok. Azok, akik úgy döntenek, hogy a régiben maradnak, azon vannak, hogy a pusztító és komor üzeneteikkel hogyan tudják állandósítani a régit. Ne feledjétek, hogy már mondtuk nektek: nem lesz sem harmadik világháború, sem nukleáris háború. Magas szintről közölték, hogy ezek nem lesznek még akkor sem megengedve, ha az ebből profitálók folyamatosan erre kényszerítenek.

Ezek az energiák nem csak a tiétekre, hanem más bolygókra is hatással vannak, drágáink! Nem vagytok elszigetelve, mint ahogyan ezt elhitették veletek! Azok a nukleáris eszközök, melyeket a fegyveres erőitek az űrbe küldenek, nem csak a földre vannak hatással. Ezek nem lesznek megengedve. Egy alvó fegyveres erő gondolkodásmódja programjának működése nem lesz megengedve úgy, mint a múltban.

Most még inkább. Úgy döntöttünk ma, hogy egy, az Egységről szóló üzenetet adunk át nektek, mivel úgy látjuk, olyan sokan küszködtök az Egységgel kapcsolatos igazsággal. Sokan mondják: „Hogyan lehet csupán egy, amikor olyan sokat látok? Hogyan lehet csupán egy élet, amikor látom a növényeket, állatokat és sok embert, melyekkel semmi közös nincs bennünk?” Csupán egy mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Tudatosság, Forrás létezik. Az isteni! Az egyetlen és minden, ami van. Minden ezen Isteni Tudatosságban öltött testet. Olyan formákban fejeződik ki, melyek megegyeznek az egyedi tudatosság állapotával. Az Isten megnyilvánul, mint… Az isteni élet egyedileg kinyilvánítja Önmagát. Ez az Egységgel kapcsolatos igazság. Minden az Eggyel él együtt és csupán az Élet az, ami van.

Sosem veszítitek el az egyediségeteket; ez soha véget nem érően alakul és fejlődik minden egyes életetek során. A színészet is egy egyszerű szakmával indul és sok életen keresztül művészeti mesterré válik. Egy pici gyermek sokáig csak egyszerű hangon hümmög és sok élet után válik híres énekessé. Látjátok ezeket az úgynevezett „csodagyerekeket”, lelkeket, akik a képességüket már korábbi életeik során fejlesztették. Sokan a jelenlegi ajándékaikat már akkor megkapták, mielőtt a földi energia a legalacsonyabb frekvenciájára esett vissza és most ezekre emlékeznek vissza, bár úgy tűnhet, hogy újak. Az egyéni kifejeződésetek folyamatos kifejlettsége mindig ott van az EGYBEN.

Minden, ami van, az nem más, mint az „Isten”. Bármit meg tudtok nevezni, amit akartok, mivel AZT [az Istent – a ford. megj.] nem lehet sem szóval, sem gondolattal kifejezni és a korlátozott emberi értelem számára ismeretlen. Sokak számára az „Isten” szó negatív jelentéssel bír. Azok, akik ateistáknak tartják magukat, sokszor nagyon is spirituálisak. Ők valójában az Istennel kapcsolatos negatív fogalmakat utasítják el, melyek nincsenek összhangban velük, hiszen nincs ún. „paradicsomi állapotú” Isten. Csupán arra várnak, hogy néhányakat megáldjon és másokat megbüntessen. Ők ezt tudják.

Isten, Forrás, Isteni Tudatosság. Ez minden, ami van. Ez bennetek és általatok ölt testet. Ti vagytok az Ő nyilvánvaló kivetülései. Az állatok szintén ezt az életet fejezik ki és ezt teszi minden élő dolog, mivel Ez az egyetlen élet, ami van. Az ember azért van, hogy felfedezze és megvédje az élők tisztaságát, melyeket nem azért teremtettek, hogy az ember felvilágosulatlan hóbortjait szolgálják, hanem hogy kifejezzék a határtalan formáját és változatosságát az Isteni kifejeződésnek. Minden élet isteni és így kell rá tekinteni. Hamarosan eljön az idő, amikor az állatok levadászása és azok elfogyasztása régimódi és nagyon primitív dolog lesz.

Ti azt értelmezitek, ami a tudatossági állapototok szintje szerint van, így a saját tapasztalatotok általi teremtői vagytok. Amint egyre mélyebben fejlődtök az igazságban, az értelmezésetek és a megnyilatkozásaitok meg fognak változni és rezgésükben egyre magasabbá és magasabbá válnak.

Látjátok, drágáink, hogy ez az utazás. Ez az, amiért itt vagytok, és amit tesztek. Nincs „Isten”, aki megbüntessen, vagy akihez imádkozzatok. Csupán EGY van és ez az EGY a mindenütt jelen lévő, mindenható és mindentudó Tudatosság, mely Önmagát nyilvánítja ki rajtatok keresztül. Ennek minden egyes új és mélyebb tudatossága egy lépés a megvilágosodás felé az utazásotok során. Azok a mesterek, akiket szerettek, egyszerűen egy mélyebb szinten ismerik ezt és többé nem lesznek megigézve a harmadik dimenziós tudatosságú lények által.

Mi vagyunk az Arktúriai Csoport.

Csatornázta: Marilyn Raffaele

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html

 

http://kristalyhang.wordpress.com/2012/10/10/arkturiai-csoport-2012-10-07/ 

 

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése