2012. október 15., hétfő

Szépen visszakapcsolódnak a fények - Aisha 209. okt 15.





Tom Fodor fordítása
 
aisha tk 209 - okt 15


Matol sokan fogjak ugy erezni, hogy meg egy kicsit magasabbra kell allniuk a fenyvives szerepeben, hiszen az energiaszintek elertek egy platot, amely nagyon fontos lesz a kovetkezo fazisaban ennek az egesz folyamatnak.
Had magyarazzuk meg.

Ahogy tobbszor is elismeteltuk mar ez a folyamat lepesekben tortenik (fokozatosan), az idozitese ennek az energiaknak pedig nagyon gondosan megvan tervezve. MInden egyes szakasz gondosan van idozitve, mind idoben, mind pedig intenzitasban, egyutt pedig egy olyan jelentos szerkezetet fognak alkotni, amihez nincs pelda a vilagegyetemben. Mar regota epitok vagytok, a szerkezet amit felepitetek pedig egyre lathatobba valik. Van aki mar belelathatott a teljessegebe, de vannak akik csupan nehany alapkovet lattak meg. Olyan ez mint az elefant hasonlat a sotet szobaban. Ugye ha sotet szobaban tapinthatnad meg az elotted levo elefantot, akkor nem tudnad leirni hogyan nez ki, az alapjan hogy csupan egyes reszeit tapintod meg kulon-kulon.
Igy van ez ezzel a folyamattal is, mindannyian kulonleges szerepet jatszatok benne, de csak azt tudjatok megtapasztalni belole, ami a ti teruleteteket/ szektorotokban van. Tolunk elteroen, nagyon nehezen tudjatok meglatni a teljes terjedelmet. Innen erednek a kulonbozo benyomasok.

Mostantol lepesrol-lepesre kinyilnak az elvalaszto ajtok. Az elefantos peldara visszaterve, ahogy szepen visszakapcsolodnak a fenyek, egyre tobbet lattok meg belole. Ahogy mar mondtuk az emberi elme keptelen megerteni ezt, hiszen nagyon szuk keretek kozt tudja csak elfogadni azokat a valosagokat, amelyeket ezidaig nem tapasztalt. Nagy megmerettetes lesz, hiszen felre kell tennetek minden elvarast es azokat a fogalmakat is, amelyeket az elmetekben hordoztok. Egyszoval nem az intellektualis kepessegetekkel kell felfognotok, hiszen az tul korlatozott.

A teljes lenyetekkel kell belevagnotok, ez pedig nagyon nagy kivhivas lesz azoknak, akik a regi szabalyok szerint akarnak tovabbra is haladni.

Azoknak akik mar elegge szabadok a korlatoktol gyerekjatek lesz az egesz. Igen fontos dolog, de kreativ modon kell megkozelitenetek. Erezzetek jol magatokat, jatszatok el ezekkel az uj eszmekkel es fogalmakkal, melyek elkezdenek megmutatkozni. Ugye megszokhattatok, hogy csupan egy bizonyos modon szereztek tudast, de ez annyira mas lesz. MIelott tul zavarossa valna az egesz, foglaljuk ossze: valami uj tunhet fel a szemetek sarkaban vagy akar mogottetek. Ezert maradjatok az aramlasban, kovessetek a valtasokat, forgasokat es aramlasos mozgast, igy nem lesztek tul merevek a folyamat elkovetkezo szakaszaban. Ez fontos, kulonben azt hihetitek, hogy az eddig kovetett szuk es egyenes ut ugyanabba az iranyba vezet mint eddig is. Pedig konnyen lehet, hogy nem, konnyen zsakutcaba kerulhettek, ha nem figyeltek a jelekre.
Forrás: facebook
  
*
Megjegyzés : Úgy gondolom, hogy a harmadik szem kinyílásáról van szó. /DK


1 megjegyzés:

  1. Én nem csak a szemem sarkából, de ha konkrétan az égre nézek, állandóan kis fel és letűnő fényeket látok. Nagyon gyorsak és kizárólag az égen látom őket, sehol máshol.
    Úgy kell elképzelni, mint eső előtt egy hangyabojt, össze-vissza cikáznak és milliónyian vannak.
    Csak én látom ezt?

    VálaszTörlés