2012. december 9., vasárnap

A feloldozás Fénye - Marix a Szíriuszról

 Ez a Fénypulzálás olyan, mint egy mozgólépcső, mely felfelé visz. Csak Egyet kell tennetek, mégpedig fellépni a lépcsőre és utazni vele.

 
 MARIX a Szíriuszról /2012. december 04.
Sarinah közvetítése
A feloldozás Fénye!
Pont most, amikor a felemelkedés vonata teljes gőzzel zakatol, különösen fontos, hogy mindent kihajítsatok a vonatból, ami ezt a különleges időszakot megnehezítené számotokra!
Igen tudjuk, ’könnyű mondani’, de gondoljatok arra, hogy hatalmas mértékű fényimpulzusok szabadultak fel, melyek segítenek nektek az átalakulásotokban!
Ez a Fénypulzálás olyan, mint egy mozgólépcső, mely felfelé visz. Csak Egyet kell tennetek, mégpedig fellépni a lépcsőre és utazni vele. Minden más átalakulással kapcsolatos dolog, ami még rátok vár a ’felfelé menetből’ adódóan lemarad!
Kedves Barátok, úgy gondoljuk jó munkát végeztetek és ezt már jó ideje teszitek. Láttuk a kimerüléseteket, hallottuk hívásotokat miközben mellettetek meneteltünk egész idő alatt.
Nos, a Teremtő felszabadított Fényfrekvenciákat, melyek feloldoznak benneteket az örökös átalakulással kapcsolatos fáradozás alól. Így például az egészségtelen és ártalmas evési szokások, melyektől sikertelenül igyekeztetek megszabadulni, ahogyan az összes ártó régi minta feloldásra/feloldozásra kerül egy éjszaka leforgása alatt [nagyon gyorsan]!
Arról beszéltünk, hogy egész idő alatt mellettetek álltunk és ez így is van. Mert minél magasabb a saját rezgésszintetek, annál könnyebben fogtok minket észlelni.
Ez az, amit „egyéni kapcsolatfelvételnek” neveztünk…
Érzed ezt a Szeretetet, érzed a különbséget, ez a te érdemed, nem a miénk, mert Te vagy a Galaktikus Család áldása, mivel TE találtál vissza hozzánk, anélkül, hogy kicsúsztál volna. 
Ha a Fény Uraival tanácskozunk, akkor elámulunk az erőtökön és a hatalmatokon, ámulunk és látjuk, hogyan próbáljátok meg ezt a mágikus erőt összefogni [kézben tartani].  
Néha sikerrel jártok, néha szükségetek van még a segítségünkre. Értitek mit akarunk ezzel mondani?
Ne becsüljétek alá magatokat, mert időközben saját magatok MESTEREIVÉ váltatok és ez mérhetetlenül fontos a kollektív felemelkedés szempontjából.
Ha ezekben a napokban szokatlan testi tüneteket vesztek észre magatokon, mint például erős szívdobogás, szédülés, fájdalom – ami egy hidegérzettel párosul, akkor ne aggódjatok, mert ezek a fényközpontosulás jelei, mely éppen zajlik.
Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindig könnyű, a szakadatlan bizalmat megélni, pont akkor nem, amikor bizonyos dolgok a test, a szellem és a lélek rendszerében játszódnak le, melyet korábban soha nem érzékeltetek!
Ha tudnátok, milyen csodásan illeszkednek a felemelkedés fogaskerekei egymásba! Mivel ráléptetek a mozgólépcsőre, most csak egyelten dolgotok van: bízzatok benne és élvezzétek az utat, mert ez az idő végtelen nagy kincs!
A kollektív Felemelkedés a tervek szerint történik meg és ezt a történések láncolata követi, melyek egyben még hatalmasabbá tesznek, mivel a rezgésszint 2012.12.21-e után is folytonosan fokozódik.
Itt szívesen intéznénk szavainkat a Felemelkedett Mesterekhez, akik látszólagosan sokáig kényszerültek az árnyjátékosok oldalán tevékenykedni
Ezúton tolmácsoljuk köszönetünket, védelmünket és feltétel nélküli szeretetünket és üzenjük – természetesen mindenkinek – a földi „ruhában” járó felemelkedett Mesterek és segítőik nagy támogatást élveznek: „Szívélyes köszönet”. Együtt mérhetetlenül erősek vagyunk!
Ne mérsékeljétek a Fénymunkát, mert ti így egyengetitek a családdal való egyesülés és a béke útját!
Gyakran „Földönkívüli Idegeneknek” [Alien-nek] neveznek minket, sok ember nem tudja és honnan is tudnák, hogy hajóink fedélzetén olyanok is együttműködnek velünk, akikről azt hitték, haláluk okán örökre elveszítették őket.
Milyen lehet ez a szeretteiteknek, ha azt hallják, hogy ők „Marslakók” vagy azon spekulálnak velük kapcsolatban, hogy nem veszélyesek-e vagy hogy léteznek-e egyáltalán?!
Mi sem vagyunk másak, mint a családotok, mint a barátaitok, mert közülünk, a galaktikus lények közül, mindannyiunknak él családtagja a Földön…
Kérlek értsétek meg, mit akarunk ezzel mondani: ha a lelkek a Mennybe kerülnek, testetlenül és gyakran számukra meglepő gyorsasággal, akkor elég sebtében új teendők után néznek.
Éppen azok, akik a Földön is sok munkához, alkotáshoz szoktak, akik szívesen élnek [inkarnálódnak], épp azoknak az angyali lét (elnézést kedves Angyalok, nem szeretnénk sértőek lenni) elég gyorsan unalmassá válik!
Igen valóban, mert gyakran úgy döntenek, mindkettők lesznek, Angyalok és a Fény Galaktikus Föderációjának tagjai is, így kutathatnak, átutazhatnak az univerzumon, létrehozhatnak dolgokat és még jobban és intenzívebben gondoskodhatnak rólatok, védhetnek benneteket!
Búcsúzunk erre a pillanatra, mélyedjetek el a Krisztus-Fényben és annak mágikus erejében, legyetek áldottak és legyetek tudatában mennyire szeretünk benneteket, mennyire nagyon…
Köszönet Marix
Sarinah
Csatornázta: Sarinah Aurelia© Copyright 2012
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



kristalyhang | 2012-12-09 - 15:30 | Címkék: Sarinah Aurelia | Kategóriák: Marix | URL: http://wp.me/p2FH9O-gy 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése