2012. december 17., hétfő

Krisztus bennünk születik meg dec. 16. - Arktúriai Csoport

Ti vagytok azok, akiknek meg kell változtatniuk a világot azáltal, hogy többé nem fogadtok el olyan dolgokat, melyekről azt mondták nektek, hogy ti vagytok – amiket azok mondtak nektek, akik a tudatlanságotokból hasznot húztak maguknak.

 Régies lenne azt gondolni, hogy jön egy megmentő és kiemel a bűneitekből és a problémáitokból! Ez a jézusi üzenet egy óriási félreértelmezése!

Jézus megvalósította (elnyerte) a Krisztusiságot (megvilágosodást), de legyetek tudatában annak is, hogy a Jézus és a Krisztus nem ugyanaz a szó!

Szeretnétek spirituálisan előremozdulni vagy csupán érdekesnek találjátok az egész témát egy esti vacsora melletti beszélgetéshez? Most itt a döntés ideje!





by kristalyhang
Arktúriai Csoport / 2012. DECEMBER 16.
Marilyn Raffaele közvetítése
Mi, az Arktúriai Csoport ma sok dologról beszélünk az emberiségnek. Megszólítjuk azokat, akik a világi események és a 2012. december 21-vel kapcsolatos várakozások miatt óriási stresszt és félelmet éreznek. Ez a dátum az új beérkező energiák befejezését hozza, de nem jelenti azt, hogy minden véget ér, hanem csak azt, hogy készen fogtok állni az energiák egy újabb fordulójára.
A fejlődés többnyire egy fokozatos folyamat. Sokan egyszerűen képtelenek felfogni, hogy mi történik, de ugyanakkor mások nagyon is ráhangoltnak tűnnek és készen állnak a változásokra. Ti, akik készen vagytok, életeken át készülődtetek. Amikor inkarnálódtatok, tudatában voltatok, hogy ez az életetek lehetőséget fog nyújtani a beteljesüléshez – az [előző] életeitek tapasztalatainak becsomagolása és a lehetőség arra, hogy végül a harmadik dimenzió sűrűségéből kimozduljatok.
Jönnek majd változások, de nektek kell azokat kezdeményeznetek. Ti vagytok azok, akiknek meg kell változtatniuk a világot azáltal, hogy többé nem fogadtok el olyan dolgokat, melyekről azt mondták nektek, hogy ti vagytok – amiket azok mondtak nektek, akik a tudatlanságotokból hasznot húztak maguknak. A környező galaxisokból való szomszédaitok készen állnak arra, hogy segítsenek nektek, hogy javaslatokat tegyenek, és hogy új technológiákat adjanak át, melyek túlmutatnak azon, amik [jelenleg] a birtokotokban vannak. Azonban ti vagytok - az emberek - azok, akiknek nyitottnak kell lenniük az elfogadásra és bátornak kell lenniük ahhoz, hogy kimondják: „ami sok, az sok” [„ebből már elég!”] és ezt azokra az ideákra értsétek, melyekbe belenőttetek és hozzászoktatok annak ellenére, hogy azok régiek és elavultak. Minden dualitásra vagy elkülönülésre alapozott meggyőződés régi energiát hordoz. Amint igazsággal hatalmazzátok fel magatokat és elkezdtek ezeken [a régies ideákon] kívül élni, mások, akik szintén keresgélnek, követni fogják a sort és elkezdik majd felfedezni a világ által még a mai napig hitt és igaznak elismert sok butaságot.
Tudjátok drágáink, nem várhattok egy megmentőre (emberre, eseményre, galaktikusra, ötletre), hogy eljöjjön és kiemeljen benneteket minden problémátokból! Ez egyszerűen nem fog megtörténni! Jézus, az ember a Fény egy fejlett alakja folyamatosan mondogatta az embereknek, hogy Isten országa az emberekben van, de a keresztények nagy része még ma is azt az embert/Istent imádja, aki rajtuk kívül van, aki megpróbálta őket a bensőjükbe vezetni!
Ébredjetek fel drágáink! Ébredjetek! Itt az idő! Az energiák időszerűek arra, hogy használjátok őket és fejlődjetek általuk! Itt vagyunk! A Fény Alakjai itt vannak! Az ünnepség/vendégség elő van készítve, de nektek kell eljönnötök! Látjátok? Régies lenne azt gondolni, hogy jön egy megmentő és kiemel a bűneitekből és a problémáitokból! Ez a jézusi üzenet egy óriási félreértelmezése! A Krisztus lemossa a bűnöket és a problémákat, mivel a megvilágosodott tudat (a Krisztus) Fényének jelenlétében a hiba/botlás nem létezik. Ne úgy értelmezzétek ezt, hogy azt hiszitek, elolvassátok ezt az igazságot és most már az a tiétek! A spirituális fejlődés utazása azon tudatállapot elérését jelenti, mely csak a valóságot ismeri, mindenféle külsőre való tekintet nélkül! Ez az, ahogyan Jézus is gyógyított! Ő látta a külsőt, de csupán annak is tekintette – külsők, melyeket nem támogatott [nem az volt a fontos!].
Jézus megvalósította (elnyerte) a Krisztusiságot (megvilágosodást), de legyetek tudatában annak is, hogy a Jézus és a Krisztus nem ugyanaz a szó! A harmadik dimenziós kiadványok [Biblia, egyéb dokumentumok – a ford. megj.] nem az Isten által lettek elrendelve és nincsenek általa alátámasztva, hanem a téves meggyőződés kinyilvánításai – teremtők vagytok! Látjátok, miért fontos az, hogy a gondolataitok és szavaitok ajtaja előtt virrasszatok!? Az energia nagyon magas ebben a pillanatban! Mindenki, aki készen áll tisztálkodik és elenged mindent, ami régi és elavult. Mindamellett látjuk, hogy sokan ragaszkodtok a kedvenc fogalmaitokhoz és meggyőződésekhez ilyen szavakkal, mint „Ó, ez rendben lesz!” Nem! Azt kell mondanunk, hogy bármi, ami a dualitással és az elkülönüléssel rezonál, nem lehet az új világ része! A ti döntésetek az, hogy egy kicsit tovább játsszatok az illúzióban, de azokért, akik közületek komolyan veszik a spirituális utazásukat és a felemelkedést, itt az idő, hogy a lényetekkel az igazságban éljetek, mozduljatok és legyetek!
Jelenleg sokan énekelnek, örvendeznek és ünneplik Isten egyszülött fiának (egy jászolba való) megszületését, aki azért jött, hogy megmentse a világot. Azért is vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy ez az esemény szintén egy útmutató volt azoknak, akiknek „azért van a szemük, hogy lásson”! Jézus születése annak a története, hogy hogyan kell minden egyes tudatállapotnak egy egyszerű jászollá válnia, mielőtt a Krisztus meg tud benne születni. A ti tudatállapototok jászollá csupán akkor alakul, ha megszabadul az egótól és minden olyan csapdától, melyek azzal a meggyőződéssel járnak, hogy az én el van választva az Egy-től. Csak ekkor van felkészülve egy egyén arra, hogy befogadja az újat és a még nagyon törékeny Krisztus- (Fény-, igazság-) gyermeket.
Az újszülött Krisztust először gyengéden kell védelmezni és a szívben kell hordozni, mivel egy felvilágosodott tudatosság fenyegetést jelent azok számára, akik egy téves meggyőződésekkel teli világban vannak – az ő [világi emberek] ismeretét úgy kell nézni, hogy ők azt tudták/várták, ami egy könyvben volt megírva a gyermekről; „A császárnak nincsenek ruhái”.
Idővel a Krisztus-gyermek megerősödik és az egyén mindennapos tudatállapotát veszi fel, melybe új ideák, új barátok lépnek, a létezés új útjai és felfogásai kerülnek, de azok mindig szeretetben és fényben!
Kérdezzétek meg magatoktól: „Én egy harmadik dimenziós meggyőződések által betöltött palotában élek vagy előkészültem arra, hogy egy csendes és megszentelt jászol legyek, amibe a Krisztus megszülethet?” Ez egy olyan kérdés, melyet mindenkinek meg kell kérdeznie magától. Nem élhettek mindkét világban! Látjuk, hogy sokan vonakodnak feladni azokat a harmadik dimenziós „nyalánkságokat”, melyekről még mindig azt hiszik, hogy szükségszerűek a boldogságukhoz. Most itt az idő, hogy döntsetek, drágáink! Szeretnétek spirituálisan előremozdulni vagy csupán érdekesnek találjátok az egész témát egy esti vacsora melletti beszélgetéshez? Most itt a döntés ideje!
Sok téves információ van az egótól való megszabadulással kapcsolatban, melyek az idők során sok téves tanítás által jöttek le közétek. A lélek alázatossága/szerénysége nem jelenti azt, hogy mindent oda kell adnotok, amitek van és koldusként kell élnetek azért, hogy spirituálisak legyetek úgy, mint ahogyan azt sok keleti társadalomban látjátok! Az ego elengedése azt jelenti, hogy az életetek áldásai elfoglalják az ő megfelelő helyüket és többé nem hatalomként tekintetek rájuk és nem úgy nézitek, mintha azok abszolút mértékben szükségesek lennének a teljesség-érzetetekhez! Ez azt jelenti, hogy a családot, a barátokat, a pénzt, a felhalmozott javakat, a hírnevet „járulékos dolgok”-ként, és nem célként kezelitek!
Sok egyház még mindig arról prédikál, hogy szegénynek lenni kegyes dolog. Isten sosem nyilvánította ki Önmagát nincstelennek. Egy ön-fenntartó, egy ön-ellátó istenség nem teszi és nem is tudja megtenni, hogy Önmagán belül nincstelenséget testesítsen meg. Az Isteni Tudatosságon belül mindent az isteni törvények irányítanak, és ha a szegénységet is ez irányítaná, akkor sosem lehetne vége. A szegénység a téves eszmék téves kreációja – a múlt hatalmas és nagymértékű tudatlanságának eredménye, amikor az emberiség teljesen fény-telen volt. A középkori egyházak biztosítani akarták az embereket, hogy a szegénység Isten akarata vagy büntetése; ezt arra használták, hogy a hatalmuk alatt tartsák őket [az embereket]. Nem kell többé vonszolnotok magatokkal ezt a régi poggyászt és valójában nem is tudjátok magatokkal hozni!
A tudatosságom felkészült a valódi Krisztus valódi megszületésére? Ezt kell megkérdeznetek magatoktól ahelyett, hogy azt kérdezgetnétek, hogy van-e elég sütemény, vagy, hogy egyenes-e a [karácsony]fa!
Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

kristalyhang | 2012-12-17 - 10:45 | Címkék: Marilyn Raffaele | Kategóriák: Arcturus | URL: http://wp.me/p2FH9O-hx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése