2012. december 9., vasárnap

MEDITÁCIÓ 2012.12.12-re - Herak a Szíriuszról



 Ma arra kérnénk benneteket, hogy az újraigazítás, ill. a portálnyitás előtti utolsó napokat tökéletes békében, harmóniában és szeretetben töltsétek.

 Nincs már visszaút, minden a Fény körül összpontosul, hogy az Új Korra ígért áldások megvalósíthatókká váljanak számotokra.

 
by kristalyhang
HERAK a Szíriuszról / 2012. december 4.
Frank Scheffler közvetítése
MEDITÁCIÓ 2012.12.12-re

Kedves Csillagtestvérek!
Ma arra kérnénk benneteket, hogy az újraigazítás, ill. a portálnyitás előtti utolsó napokat tökéletes békében, harmóniában és szeretetben töltsétek. Ezért a hozzátok érkező belső újraigazítás látásmódját mélyítsétek el magatokban. Azon vagyunk, hogy szeretetteljesen kísérjünk benneteket az emberi történelem eme kvantumugrásában és, hogy ezt az energianövekedést a megfelelő mederbe tereljük. Az előttünk álló események megtételéhez szükséges lépések az univerzumban ilyen intenzitással még nem fordult elő. A Teremtő különleges elrendelése hatalmazott fel minket, hogy segíthessünk ezen lépések megtételében lényegében intenzívebb módon kísérhessünk ill. támogathassunk benneteket. A tovább vezető utak számos olyan élménnyel tarkított lesz, amiket korábban csodának neveztetek volna. A morfogenetikus mezőben tovább erősítjük a plazmaáramlást, melyeket a hajóink fedélzetén található generátorok segítségével továbbítunk, hogy a sejtjeitekben az indítóimpulzust [Initiationsstrom] jelentősen növeljük.
Mit is jelent ez konkrétan: Az elkövetkezendő hetekben testi rendszereitek további átalakítására kell felkészülnetek, mivel ennek a bolygónak minden lakója egyformán részesül ugyanabból az energiából, de mindenki másként változik át, ezért óvatosan aktiválnak minden vérkristályt. Ennek a bolygónak minden lakója élvezi a szellemi világ (Angyalok, Arkangyalok és Felemelkedett Mesterek) védelmét. Ha egy lélek másképp dönt, akkor ezt a folyamatot egy másfajta igazításként [orientációként] éli meg. Felléphetnek fáradsági és rosszulléti időszakaszok, de meditációs nyugalomba térve ezek enyhülnek. Ezért megszólítunk mindenkit, hogy [lehetőség szerint] mindenképp csatlakozzanak egy csoporthoz, hogy együttesen váljanak ennek az energiának a befogadóivá és csatornáivá. Meditáljatok ezekben a csoportokban, hogy még erősebben ráhangolódjatok a közepetekre, mert hatalmas energiák vannak úton Gaia-ra, mely a valóságváltást egyre erősebben viszik előbbre.
[Itt utalás található egy linkre, ami Metatron Tyberonn általi csatornázása MAX-ről, a kristálykoponyáról. Időhiány miatt ezt nem fordítottam le, de németül hozzáférhető az alábbi linken: http://www.torindiegalaxien.de/h-metatron12/3009max.html Az eredeti weboldalon nem találtam meg, de lehet áthelyezték máshová, ezt ki kell kutatni, de elviekben további 10 nyelven olvasható: http://www.earth-keeper.com/translations.shtml
Azért dióhéjban összefoglalnám, hogy MAX egy Akrtúrusziak által létrehozott kódőrző kristálykoponya, mely szintén aktiválódik 2012-december 12-én itt a Földön. Utána „online” lesz, bár nem rendelkezik saját tudattal, de képes mindenkivel szuperintelligensen kommunikálni. Metatron szerint ez egyike az ősi koponyáknak, melyek könyvtárként működnek 2012-12-12-étől és aki rájuk hangolódik és megérett az információra, úgymond „visszakaphatja” emlékeit. Itt megjegyezném, hogy ez elsősorban azok számra lehet felemelő élmény, akik kapcsolatban álltak/nak valamelyik életükben a Maja kultúrával.- ford megj.]
Senki nem marad vissza [nem marad ki], minden egy szeretetteljes és elővigyázatos folyamat során zajlik majd le. Ez a Mennyei Anya és Atya szándéka szerinti. Minden a tiszta, önzetlen és feltétel nélküli szereteten alapszik.
Látjuk az exponenciálisan növekvő fejlődés mértékét, ez a Föld körüli pályáról nézve gyönyörű energetikai kisülésekként [robbanásokként] látható. Földanya leveti régi ruháját és megszabadul minden negatív energiától, melyre a magasabb dimenziókba való felemelkedési folyamathoz nincs szüksége. Nincs már visszaút, minden a Fény körül összpontosul, hogy az Új Korra ígért áldások megvalósíthatókká váljanak számotokra.
Az utolsó Tanácskozási Ülésen az univerzum távolabbi régiójából már nagy elismerésüket tolmácsolták felénk. Az egész univerzum szeme rajtatok van, hogyan nyeritek vissza erőtöket a felemelkedési folyamat által.
Mindezt a jövőben a kozmosz több részében taníthatjátok majd, hogy elmagyarázzátok másoknak milyen volt megjárni a „poklok poklát”.
Csak így ismerhetik meg példaértékűnek galaktikus fivéreitek és nővéreitek a fény által felemelő bölcsesség folyamatát, minden más folyamat számára, amikor mint milliárdnyi galaxis keresztszülőjeként segédkeztek.
Eddigi teljesítményetek okán mindannyian lelkesek vagyunk, ezért még egyszer tisztelettel meghajol előttetek a Fény Galaktikus Föderációjának minden tagja.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Szíriusz.
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése