2012. december 20., csütörtök

Egyek lenni a galaktikus családdal - Marix - Sziriuszról dec.18.


Kedves, legyen az bárki, aki ezeket a sorokat olvassa, legyen az illető bárhol, szeretnénk tudatni veletek, hogy mérhetetlenül szeretünk, csodálunk és tisztelünk benneteket.

 

by kristalyhang
MARIX a Szíriuszról / 2012. december 18.
Sarinah közvetítése
A Krisztus-Fény szeretetet, meghittséget, örömet és belső nyugalmat hoz magával! Miközben száguld az idő, egyre több ember ébred fel. Így a Krisztus-Fény befogadása sok ember számára elvitathatatlan, mert az áramlat nélkül sokkal nehezebb életet kellett volna élniük, mint ami már így önmagában is nehéznek mondható!
Néha, ha a megfigyelőhelyünkről szemléljük a Földet, akkor szívünk csordultig van az irántatok érzett szeretettel és büszkeséggel, mert kitűnően szolgáljátok a Fényt! Éppen azok, akik például olyan munkahelyeken dolgoznak, ahol maximálisan a dualitásban élnek még, ezek a fénymunkások szinte hőstetteket hajtanak végre, amikor nap mint nap majdnem kínt szenvedve mennek dolgozni, annak ellenére, hogy szívük mélyén már rég megszabadultak volna ezektől a kényszerektől!
Kedves, legyen az bárki, aki ezeket a sorokat olvassa, legyen az illető bárhol, szeretnénk tudatni veletek, hogy mérhetetlenül szeretünk, csodálunk és tisztelünk benneteket.
Minden beteljesedésének beteljesedése előtt, talán nehezetekre esik megértenetek, hogy mit is vittetek véghez és miden bizonnyal nem látjátok át, milyen arany ajándékokat tartogat az életetek!  
Nos, ha arról beszélünk, hogy Önmagatok Mesterei vagytok, akkor ez nem jelent mást, hogy legbelsőbb kapcsolatban álltok a felsőbb Énetekkel! Így zárul be a kör és egymásra talál, ami összetartozik és minél több Fény áramlik földi testetekbe, annál több Fényt vagytok képesek adni másoknak. Valóban dicsőséges idők előtt álltok, minden bizonnyal sok Olvasó képes érzékelni ezeket a Fénnyel telített változásokat önmagukban. Mint kint, úgy bent, a külső változások és megkönnyebbülések a realitásotokba nyomakodnak!
Legyetek tudatában, hogy Isteni lények vagytok és tudjátok az egész univerzum szeme rajtatok van, mert az emberiség  és a Föld Felemelkedési folyamata egyedülálló!
A ’feledés fátyla’ mely hosszú ideje rátok ragadt, áttetszővé válik, mígnem a dualitás teljesen el nem tűnik a Földről! Talán észrevettétek, hogy párhuzamos világok képződtek, így egyre erőteljesebben csupán szemlélőként vagytok jelen, mert nem lehet másoktól átvállalni a tanulnivalót vagy mások felelősségét átvállalni!
Furcsa érzés lehet, ha látjátok, hogy vannak még alvó emberek, akik tovább élik illúzióikat, annak ellenére, hogy sokkal könnyebb is lehetne nekik. Addig játsszák a feledés játékát, míg meg nem elégelik. Ezen kívül, még ha nem is veszitek észre, de Fény ajándékaitok a későn ébredőket mindig elérik majd. Szinte Fényautópályák jönnek létre, mely lehetővé teszi az angyalok számára, hogy az ’alvókat’ még több fénnyel telített rezgéssel ajándékozzák meg.
Mert ez a ti kívánságotok volt, hogy annyi ember amennyi csak lehetséges emelkedhessen fel. Érthető, mert a megtapasztalt boldogság még nagyobb, ha szomszédaitok is jól vannak!
Így december 21-én felébredtek és minden normális lesz. A Föld, mely hordozott benneteket, továbbra is így tesz, de a mennyei emelkedettség és belső tisztaság jól érzékelhető lesz. Bizonyára sok olvasó elvárja, hogy egyszerre jöjjön el minden arany [kori] ajándék, hogy kicsomagolhassák őket!
Ne aggódjatok, majdnem csodákat fogtok átélni, önmagatokban és másokban, de finoman haladva, mert az erős töltés úgy túlterhelné „vezetékeiteket”, hogy a levegőbe emelkednétek. Ezen kívül élvezetesebb dolog, ha az ajándékokat nem egyszerre potyogtatnák az öletekbe, hanem akkor, ha azt mindenkivel megoszthatjátok! Örüljetek kedves Családunk, mert így mindig lelkesen fogadjátok a következő napot, mert érzitek megint jön valami, amit kicsomagolhattok, amit felfedezhettek!
Tisztában vagyunk vele, hogy szavaink nem tudják kifejezni, micsoda pompás idők várnak rátok és milyen csodás dolog a feltétel nélküli szeretetet velünk megosztani, és velünk együtt élni.
EGYEK lenni a galaktikus családdal, a szellemi mentorokkal, angyalaitokkal, barátaitokkal a Belső Földről és végül, de nem utolsó sorban egyesülni azokkal, akikről azt hittétek halálukkal örökre elveszítettétek őket! Nem csak ésszel felfogni, hogy mindig itt voltunk, hanem érezni is azt minden érzékszervvel. Semmi sem szebb, mint az egymást szeretők újra találkozása!
Kedves Barátok, mi a Galaktikus Családotok, Mindannyiotoknak csodálatos kezdés kívánunk az Arany Korhoz, békés és szeretetben megélt Karácsonyi ünnepet és sok örömet az igaz Önvalótokban való megmerítkezésben.
Köszönet Marix
Sarinah
Csatornázta: Sarinah Aurelia
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



kristalyhang | 2012-12-20 - 15:31 | Címkék: Sarinah Aurelia | Kategóriák: Marix | URL: http://wp.me/p2FH9O-hW

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése