2012. december 26., szerda

Az univerzum felemelkedése és a Föld szerepe - Hathorok dec.13..

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy TI magatok vagytok a változás és TI hozzátok létre azt [kívül] és akkor látjátok majd az eredményt. Hinnetek és tudnotok kell, hogy minden, amit csináltok, valóságos, hogy megtapasztalhassátok cselekedeteitek hasznát.




 by kristalyhang
HATHOROK / 2012.december 13.
Wes Annac közvetítése
Az univerzum felemelkedése és a Föld szerepe
Részlet
Az emberiség átmenetileg elfelejtette, hogy összetartozik, de az elkövetkezendő időkben az egységeteket felismeritek, mint ahogyan az egység jelentőségére is újra ráleltek a földi közösségeteken belül.
Volt idő, amikor a teljes emberi közösség nagy előnyöket élvezett, mialatt ezen a csodálatos és magasabb dimenziós bolygón élt.  Mindenki békességben és harmóniában élt, egy célt követve, hogy más galaxisoknak és univerzumoknak segítsenek megtalálni a felemelkedést.
A Föld egykoron a Fény-Hatalmak hajtómotora volt, akik mindegyik kifejezési formában dolgoztak velünk, hogy más bolygókat, galaxisokat és univerzumokat segítsenek a felemelkedésben, és a Föld felszíne visszatükrözte a magasabb dimenziók fényét, mely átlagosnak volt mondható és a Fény-Hatalmak által széles körben elterjedt volt a felszínen, ahol laktak.
Mindegyikőnk, akik a sötétség előtt a [Föld] felszínen léteztünk, sokat dolgoztunk, hogy más bolygókat segítsük a felemelkedésben és erre sok magasabb dimenziós bolygó példa. Ezen bolygókon élő fajok, akiknek segítettünk a felemelkedésben, ma tagjai a Galaktikus Föderációnak és számos más megvilágosodott szervezetnek, akik most is segítenek a Földnek és számos más világnak az univerzális felemelkedésre való felkészülésben, amit mindannyian megtapasztaltunk.
Az univerzum felemelkedéséről kevés szó esett a számos csatornázott üzenetekben, de fontos elmondani, hogy a Föld felemelkedése fontos faktor az univerzum felemelkedésében, mert a Föld az eredeti tűzfényének energiájával és szív-csoportjaival a Fény erők helyett a sötétséget táplálta.
A sötétség, mely a Földön létre jött, egészen Gaia legbelső magjáig hatolva sebezte meg és majdnem úgy nézett ki, hogy el kell hagynia bolygószintű inkarnációját és így teljesen meg kell újítani a bolygót és benneteket is. De ti és Gaia együttes felemelkedésével nagyszerű hullámhatásként egy egész univerzumra erőt fejtetek ki, ill. sok más bolygó, sőt galaxisok felemelkedésében is segítséget nyújtotok.
Igen kedves lelkek, felemelkedéseteknek ekkora ereje van és ilyen fontos.
Mivel ilyen fontosak vagytok az egész univerzum felemelkedésében, ezért a bolygó felemelkedése abszolút biztos, és amellett hogy biztosított a Fény győzelmének kezdeti bizonyossága, arról az Annunakik kapitulációja és Fényhez való átállása tanúskodik.
A Fény-erők tömeges vándorlása és az abból származó Fény, melyet ti áramoltattok, hozzájárult, hogy a Fény-erőket Gaia-n belül egy nagy Fényhálóban egyesítsék. Ez a Fényháló az előző háló sablonja [mintázata] alapján dolgozik, amit Gaia bolygókénti első megszületésekor hoztak létre. Az általatok - hús-vér emberekként- újonnan hozzászőtt Fény lehorgonyzódik a [Föld] felszínen, mely Gaiat kivezeti a sötétségből és segít mindegyikőtöknek a felemelkedésben.
Ezekben az időkben Mindannyian hozzátettétek személyes Fény-jegyeteket a Fényhálóhoz, hogy ez Gaia-n létrejöhessen és tápláljátok Fényetekkel, ezért az egész univerzum nagyon hálás. A legnagyobb csodát valósítottátok meg.
Mindannyian hozzájárultatok, hogy láthassátok Gaia nagyszerű és csodás módján történő felemelkedését és érzékeljük az ezt övező elvárásokat, izgalmat és kérdéseket „mikor válik láthatóvá, mikor tapasztalom ezt magamon is” de szeretnénk, ha tudnátok, hogy TI magatok vagytok a változás és TI hozzátok létre azt [kívül] és akkor látjátok majd az eredményt. Hinnetek és tudnotok kell, hogy minden, amit csináltok, valóságos, hogy megtapasztalhassátok cselekedeteitek hasznát. Tudjuk kedves lelkek, hogy kiérzitek a valóságot abból, ahogyan cselekedtek, hiszen a teljes tudat birodalmából végtelen érvényességet kaptatok.
A Földön mindannyian a teljes tudat birodalmaiból valók vagytok, ti a magasabb dimenziós felettes lélek kiterjesztéseiként az alacsonyabb dimenzionális tapasztalásokat gyűjtitek. Ti a magasabb lényetek kiterjesztései vagytok és ez az oka, miért nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a vele való kapcsolat felvétele, mert egy magasabb és tudatosabb részetekkel való kapcsolódás több tudást és Fényt teremt.
Szó szerint otthonra lelhettek felettes éneteknél és miközben az ultimatív felettes énetek lélekfeletti-tudatának kiterjesztése vagytok, a kapcsolatotok határtalanul elvezet a képességhez, hogy tudásotokat kifejezzétek és felismerjétek többdimenzionalitásotokat.
Természetből kifolyólag többdimenziós és sokrétű lények vagytok és minden, ami életetekben jelen van, az valamilyen formában önmagatok tükröződéséhez kapcsolódik. Ez különösen igaz egy álomszerű időben, mert folyamatosan közléseket adnak át nektek álmotokban, melyek megfelelő tájékoztatással szolgálnak arról, hol is tartózkodtok egy bizonyos időpontban az életutatokon.
Álmaitok arra szolgálnak, hogy kódolt jeleket és üzeneteket kaphassatok, hogy emlékezzetek a dekódolásukra [megfejtésükre] és értelmezzétek őket, amikor a túl sűrű földi életetek foglalkoztat. Ha emlékeztek, akkor hasznotokra válhatnak az álmaitok, mert tanácsaikkal segíteni fognak utatokon.
A munka neheze meg van Kedvesek, most pedig Gaia felszíni energia tisztaságának kifejezésén dolgoztok tovább és tápláljátok a csodás Fényhálót.
Nagyon szeretünk Benneteket és miközben utolsó szavainkat közvetítjük ebben a csatornázásban, arra emlékeztetünk benneteket, hogy mindenki teljes körű lehetőséggel és képességgel rendelkezik, hogy kapcsolatba lépjen a magasabb birodalmakkal és csak saját belső akadályaitok gátolhatnak a csatlakozásban. Továbbra is emlékeztetünk erre, mint ahogyan a magasabb birodalmak más forrásai is hasonlóan tesznek és ez a legfontosabb igazság számotokra ezekben az időkben.
Köszönet a Föld-Nap-Asztrál szintek Hathorjainak
Csatornázta: Wes Annac
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2012-12-23 - 14:03 | Címkék: Wes Annac | Kategóriák: Hathorok | URL: http://wp.me/p2FH9O-i4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése