2012. december 30., vasárnap

Vádirat/7. - A nagyhatalmak és az ufók

 

Vádirat /7. 

 

4. rész


A leépítési tervek


Eisenhower titkos kormányutasítására a Jason Társaság tanulmányozta az 1957-es konferencia „forgatókönyvét” és felhívta a figyelmet felfedezéseire. A Jason Társaság megerősítette a tudósok megállapítását, és három lépcsőben határozta meg a tennivalókat, melyet 1-es, 2-es és 3-as változatnak neveztek el.


Az 1-es változat:

- Nukleáris energiával lyukat kell nyitni a sztratoszférában, ahol a hő az ózon és a szennyeződés (!) a világűrbe szökhet
- Az emberiség felhasználó kultúráját meg kell változtatni önfeladó, kihasználó kultúrára.
- Úgy döntöttek ugyanis, hogy ha a pusztítás alaptermészetévé válik az emberiségnek, legalább akkora kárt okoz, mint amit atomrobbantások okoznának.

A 2-es változat:

- Nagyszámú földalatti város és csatornahálózat kiépítése, ahol a fennálló kultúrák válogatott képviselői és a szakmák életben maradhatnak fenntartani az emberi fajt, mert az elkövetkezendőkre az emberiség nagy része, a Föld felszínén magára marad! (…”az elkövetkezendő”? 1957-ben még senki nem tudta a földönkívülieken kívül, hogy közeledik a Naprendszerhez a Tizenkettedik bolygó! A ford.)

A 3-as változat:

- A földönkívüliek technológiáját felhasználva, kiválasztottakkal elhagyni a Földet és földönkívüli kolóniát telepíteni a világűrbe (Nem állt módomban leellenőrizni vagy megállapítani, hogy milyen rabszolga mennyiséget kívánnak használni ennek kivitelezésére. W.Cooper)
- A HOLD az egyes számú érdeklődés középpontjába került ADAM kódnév alatt.
- A második a MARS, EVA fedőnév alatt.
S mint jövőbeli tervek mind a három változat tartalmazta a:
- születésszabályozást,
- sterilizálást,
- halálos kórokozók terjesztését
a Föld népesedésének lelassítására és csökkentésére.
(Az AIDS pl. ennek a tervnek az egyik eredménye. De vannak mások is. A kiadvány megjelenése óta eltelt időben megjelent az ebola, a fertőző májgyulladás, itt-ott a kolera, himlő, Sars, Nílus vírus, csirke vírus, stb. De szerencsére a mai higiéniai körülmények között azért nehezebb ezekből a betegségekből a középkorihoz hasonló méretű járványokat előidézni, amikor pl. London 20%-a maradt életben a pestis idején. A ford.)
A nagyközönségnek úgy állították be, hogy a népesség feltétlen csökkentése az emberiség legfőbb érdeke, megkímélni saját magunkat a túlszaporodás elképzelhetetlen következményeitől.
Az együttműködő Egyesült Államok és a Szovjet Unió vezetése szinte egy időben kezdett hozzá a kettes és hármas változathoz, kevesebb figyelmet szentelve az egyesnek. (De ennek ellenére 2002-re katasztrofális a légkör megnyitásának eredménye. A ford.)



III. fejezet


A közös munka

1. rész

Az agymosás

A hivatalos űrprogramnak Kennedy elnök tolta a szekerét, s kezdte a sorozatot a bejelentéssel, hogy az Egyesült Államok embert küld a Holdra, az évtized befejezése előtt. Jóllehet ő ártatlan ezeknek az eseményeknek a láncolatában, de felelőssége óriási, mert megbízatása lehetővé tette hatalmas összegek fekete munkálatokban való elvesztegetésére, és az igazi űrprogram eltitkolására az amerikai nép előtt. Hasonló program volt folyamatban a Szovjetunióban, ugyanazzal a szándékkal. Tény, hogy a földönkívüliekkel együttműködve az Egyesült Államok és a Szovjetunió már leszállt a Holdra abban a pillanatban, amikor Kennedy elnök bejelentette az előzőeket.

1962. május 22-én űrkísérleti műszer landolt a Marson, és megerősítette az élet lehetőségének feltételeit a bolygón.

Nem sokkal utána – komolyan -, megindult a Marson a kolóniaépítés. Ma városok vannak a bolygón, benépesítve különböző kultúrákból speciálisan kiválogatott emberekkel és foglalkozási ágakkal az egész Földről. A Szovjetunió és az Egyesült Államok kibékíthetetlenségét a nyilvánosság szemében fenntartották hosszú éveken keresztül, munkát adni a Nemzetbiztonság nevében, amikor az igazság, hogy a legközelebbi szövetségesei vagyunk egymásnak.

Egyszer csak Kennedy elnök felfedezte az igazságot és összefüggést a kábítószer és a földönkívüliek ügyében. 1963-ban ultimátumot adott a Majority-12-nek. Biztosította őket, hogy ha nem számolják fel a kábítószer problémát, ő fogja.

Közölte az MJ-12-vel – foglalkozik a gondolattal, hogy tájékoztatja a Amerikai népet a földönkívüliek jelenlétéről a következő év folyamán, és utasítást adott ehhez, egy terv kidolgozására. Kennedy elnök nem volt tagja a Külföldi Kapcsolatok Tanácsának, semmit nem tudott a 2-es és 3-as változatokról. Nem tudta, hogy nemzetközileg az egész művelet az Executive Committee vagyis a “Policy Committee”(Politikai Bizottság) felügyelete alatt állt, az Egyesült Államokban a MJ-12, a Szovjetunióban annak testvérszervezete irányításával.
Kennedy elnök elhatározása szíven találta, és óriási félelemmel töltötte el az illetékeseket.
Az ellene elkövetett merénylet a Politikai Bizottság utasítására történt, és az MJ-12 ügynöke hajtotta végre Dallasban. John F. Kennedy elnököt a Secret Service ügynöke ölte meg, aki a kocsiját vezette a felvonuláson. A művelet tisztán látható a filmen. A VEZETŐT KELL FIGYELNI NEM KENNEDYT, amikor nézzük a filmet. Minden tanút, aki elég közel volt, hogy lássa amint William Greer lelövi Kennedyt – 2 éven belül megölték. A Warren Bizottság nevetséges volt és a falazás dandárját a Külföldi Kapcsolatok tagjai végezték.
Sok hazafit megöltek az elkövetkező évek folyamán, aki merészelte felfedezni a földönkívüliek titkát.

2. rész


A valóság

Az Egyesült Államoknak a világűr-kutatási és a Holdra-szállási korszakában, minden felszállást kísértek űrhajóval a földönkívüliek. A Hold támaszpontot az Apolló űrhajósok látták és lefilmeztek. Házak, csúcsos tornyok, magas kerek építmények – melyek úgy néznek ki, mint a silók -, hatalmas “T” alakú kotrójárművek – melyek gépi varrás nyomait hagyták a Hold felszínen, és kimondottan hatalmas, valamint apró űrhajók láthatók a képeken. Az ott, egy közös, Egyesült Államok-Szovjetunió-földönkívüliek támaszpontja. Az űrkutatás tragikomikus és hihetetlenül elpocsékolt pénz.

A 3-as változat a valóság és egyáltalán nem tudományos fantasztikum. Minden Apolló űrhajós számára rendkívül megrázó volt ez az élmény. Valamennyiük élete és viselkedésük mutatta a következmény rendkívüli mélységet, és az utasított csend hatását, ami az űrutazást követte. Utasították őket maradjanak csendben vagy rendkívüli büntetéseket kell elszenvedniük. Halált, mely az “expedíció” ára. Az egyik űrhajós valóban beszélt egy British TV producerrel a 3-as változat felfedése érdekében, igazolni a sok bizonytalanságot.

Az Alternative 003″ (A 3-as változat) c. könyvben Bob Grodin nevét használtak eltitkolva az űrhajós kilétét. Azt is megállapították, hogy öngyilkos lett 1978-ban. Azt hiszem – ezt ugyan nem lehet leellenőrizni -, de én hiszem, hogy jó néhány úgynevezett “tény” a könyvben, valójában szándékos félrevezetés. Egyszerűen azt hiszem, ezek a szándékos félrevezetések az íróra nehezedő nyomás következményei, mellyel közömbösíteni akarták a British TV-ben elhangzott “Alternative 3” program hatását.

Mondhatom, hogy a könyv legalább 70%-ban igaz, az én ismereteim és tudásom szerint. A nemzetközi, emberiségellenes összeesküvés központja Svájcban, Genovában van; A vezető szervezet Kormányképviselőkből és a Bilderberger nevű grupp tagjaiból áll; A gyűléseket a Politikai Bizottság tartja, amikor szükséges, a sarki jég egyik nukleáris támaszpontján. (2002-re már nem bujkálnak a sarki jégen. A ford.) De azért a titkosság az egyetlen megoldás, hogy biztos ne legyen zavarva a találkozás, stb., stb.

Meg vagyok győződve, hogy a szándékos félrevezetés megegyezés volt a brit televízióval, olyan információk támogatásáért, ami hasznosnak bizonyul, éppúgy mint az “Eisenhower Briefing Document” (Eisenhower rövid írásai) melyet itt az Egyesült Államokban, a Majestic-12 felügyelete alatt hamisnak minősítettek.
Amióta kapcsolatunk ezekkel a földönkívüliekkel megkezdődött, a technikai fejlődés olyan szintjére érkeztünk, amely meghaladja a legmerészebb álmainkat is. Az Aurora nevű űrhajó az 51-es körzetben rendszeres utakat tesz a világűrbe. Az egyik űrhajó a TAV (Trans Atmospheric Vehicle = Világűr jármű) 7 mérföld (kb. 11,5 km) távot használ a felszálláshoz, kimegy a világűrbe, majd saját erővel visszatérve leszáll, mint felszállt. Jelen pillanatban rendelkezünk atommeghajtású földönkívüli típusú űrhajóval az S-4-es körzetben, Nevadában. (Az írás 1989-ben látott napvilágot! S hol tarthatnak azóta? A ford.) A mi pilótáink bolygóközi utazásokat hajtanak végre ezeken az űrhajókon, voltak már a Holdon, Marson, és más bolygókon ezeknek a fedélzetén. Hazudtak és hazudnak a Hold tényleges tulajdonságairól, a Marsról és a Vénuszról, s a technológia mai állása szerint mi bármikor birtokba vehetjük ezeket. (Azóta már meg is tették! A ford.)

Vannak olyan területei a Holdnak, ahol növényi élet van és az évszakok változásával cserélődnek a színek. Ennek az évszakváltozásnak hatása van. Mert a Holdnak nem mindig ugyan az a fele fordul a Föld felé, mint ahogy mondják. Van olyan terület, ahol az évszakoktól függően világos vagy sötét, és ehhez közeli terület, ahol növényvilág él. A Holdon van néhány embercsinálta tó, öblökkel, felhők láthatók, melyeket le is filmeztek a levegőben. Gravitáció van, és az ember tud sétálni a Hold felszínén űrruha és oxigénpalack nélkül, elkerülve ezáltal a mélytengeri leszálláshoz hasonló tüneteket. Láttam néhány fényképet, melyek közül néhány ténylegesen kiadásra került Fred Steckling, “WE Discovered Alien Bases On The Moon” (Földönkívüli támaszpontot fedeztünk fel a Holdon) c. könyvében.


 Folytatjuk!


Forrás:  http://emberiseg.wordpress.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése