2012. december 22., szombat

Új perspektívák - Herak a Szíriuszról

 

 ÉS MOSTANTÓL A TÁRSADALMAT SZÜKSÉGES MEGVÁLTOZTATNOTOK.

AKARJÁTOK ÉS KELL IS A VILÁGNAK VÁLTOZNI.
LEGYETEk TI MAGATOK A VÁLTOZÁS.

 

HERAK / Új perspektívák 2012.12.21. / 2012-12-18


HERAK a Szíriuszról / 2012. december 18.
Frank Scheffler közvetítése
ÚJ PERSPEKTÍVÁK
2012. 12. 21.
Szívélyes üdvözlet kedves Fény- és Csillagtestvérek!
Most elérkeztünk az Új Kor energiáihoz való kapcsolódáshoz, egészen új perspektívák nyílnak meg előttetek. Ezek a perspektívák olyan tudatszintekhez vezetnek el benneteket, melyre már számtalan inkarnáción keresztül készültetek. Nagy erőfeszítést igényelt részetekről, hogy minden élet megtapasztalásának értékére szert tegyetek ezen a bolygón. Néha csak rövid epizódokat tapasztaltatok meg, illetve voltak olyanok, amik soha nem akartak lezárulni, hogy többszörösen pillanthassatok be a kitűzött céljaitok rejtelmeibe.
Most is vannak és voltak olyan célok, melyek átláthatósága nem volt mindig a legjobb. A most inkarnálódott lelkek javarésze, minden időkben itt volt ezen a Földön és újra és újra meg akarták tapasztalni, mit jelent az általatok középkornak nevezett, korai emberi fejlődési szakaszban és a mostaniban jelen lenni. Újra és újra ismételhettetek és akartatok is. Mindez a 2012. december 21-i lehorgonyozással emlékezetekbe visszakerül, így megérthetitek, milyen erőfeszítéseket tettetek meg, hogy a lélek számára tapasztalási lehetőségeket biztosítsatok ezen a gyönyörű bolygón. Gyakran kalandok után szomjaztatok, mások meg visszahúzódtatok a csendbe, hogy lelketek mélységeit kutassátok. A felületes, egyszerű életet, egy kihívásokkal és fontos felelősséggel teli élet követett, míg ezek az inkarnációk a mostani helyzethez vezettek el benneteket. Szálljatok magatokba még ezekben a napokban a 2012.12.21-ig lehorgonyzásig és engedjétek meg a kényeztetést lelketeknek, amire szüksége van, hogy otthon érezhesse magát.
Mi a Galaktikus Föderációtól, mint ahogyan minden Felemelkedett Mester, Angyal és Arkangyal igazi mély szívbéli élményeket kívánunk 2012.12.21-re.
Találkozunk odaát.
ELJÖTT AZ IDŐ, AMIRE TI IS VÁRTATOK. MI IS VÁRTUNK RÁTOK.
MINDEN ERŐFESZÍTÉST MEGTETTEK ÉS MOSTANTÓL A TÁRSADALMAT SZÜKSÉGES MEGVÁLTOZTATNOTOK.
AKARJÁTOK ÉS KELL IS A VILÁGNAK VÁLTOZNI.
LEGYETEk TI MAGATOK A VÁLTOZÁS.
NAGY HÁLÁVAL HAJOLUNK MEG ELŐTTETEK.
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Szíriusz
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás:Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése