2012. december 9., vasárnap

Felemelkedés az Új Földre - Látomás

..az emberiség felemelkedő részének testeit energetizálják át egy halhatatlan, örökifjú fénytestté, a vele szorosan összefüggő Isteni Tudatosságra ébredéssel együtt.



Felemelkedés az Új Földre - belső látomás rajza

2012. december 07. péntek, 07:43 | Módosítás dátuma: 2012. december 08. szombat, 18:59 |
Írta: Spirituális UFO-kutató 


Felemelkedés az Új Földre

A fenti kép egy belső látomásból született, mely az emberiség napokban bekövetkező Új Földre való Felemelkedését ábrázolja.

Alul a régi, 3D-s Föld északi pólusa és környéke látható, mely először nyílik meg az 5. és magasabb dimenzióknak. Ezek a magasabb ( semmilyen polaritást nem tartalmazó ) dimenziók szivárványkapuként tárulnak fel a fokozatosan felemelkedő emberiség számára. A fokozatosság pedig azt jelenti, hogy a 3D-s Földről nem lehet közvetlenül az 5. dimenzióba emelkedni az emberiség többsége számára, hanem először is át kell menniük egy fénytestté átalakító folyamaton, mivel a régi szénalapú testeikkel nem élhetnek ilyen magas dimenziókban.

Ez a fénytestté alakítás az Egyesült Galaktikus/Kozmikus Flotta segítségével történik, melyeknek százezernyi anyahajói fedélzetén az emberiség felemelkedő részének testeit energetizálják át egy halhatatlan, örökifjú fénytestté, a vele szorosan összefüggő Isteni Tudatosságra ébredéssel együtt.

Az anyahajókból kisugárzó fényoszlopok pedig azok a fényfolyosók, melyeken keresztül a felemelkedő emberiség először gyorsan egy 4. dimenziós átmeneti térbe kerül, az anyahajók fedélzetére, a fénytestté átalakítás miatt. Majd miután az átalakulás megtörtént, a felemelkedő emberiséget átszállítják az 5. dimenziós Új Földre.

( Az egész emberiség / felemelkedő emberiség egymáshoz viszonyított arányairól most csak annyit lehet mondani, hogy a felemelkedő emberiség aránya elérheti az 1/3-ot is, azaz 2,3 milliárd főt, mely mindenképpen óriási szám ahhoz képest, hogy még néhány évvel ezelőtt is Galaktikus Szövetség jóval kisebb felemelkedési aránnyal számolt. Viszont a nem közvetlenül felemelkedő 2/3-nak sem kell majd átélnie semmilyen negatív tapasztalatot, hanem olyan dimenzióugrásban lesz része, mely számára nem lesz tudatos - a fizikairól az asztrálsíkra (4.D) kerül -, éppen azért, hogy a folyamatosság-illúzióját fenntartsák, azt a tényezőt, mely most szinte a legnagyobb érték az emberiség azon része számára, mely még a Felemelkedés eszméjét - a kozmikus evolúciót - elutasítja. Ezen az asztrális szinten aztán a 2/3 egy ugyanolyan környezetet fog találni maga körül, mint amilyen a régi megszokott volt - kivéve minden negatívot, kivéve az elit és csatlósai elnyomó uralmát, kivéve minden káros befolyást stb., így a 2/3-emberiség tiszta lappal kezdhet új életet egy olyan 4. dimenziós életterületen, melyről még egy ideig azt fogja hinni, hogy 3. dimenziós... )
(Ezt egy üzenetben hologramszerűnek nevezték. /DK)

A kép felső részén az 5. dimenziós Új Föld látható, a megújult és feltámadott emberiség szeretet-hona. A bolygó maga olyan fény-éter-fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, melyek természetszerűleg biztosítják az állandó későtavaszi kiegyensúlyozott klímát ( kb. 25 C fokot - már a kiegyenesedett forgástengelye miatt is ) az egész planétán, ezért a sarkokon sem lesznek jégsapkák. 

A rajz az Új Földet most abban a kezdeti állapotában ábrázolja, mellyel a felemelkedők először szembesülni fognak. Mert bizonyos folyamatosság-illúziót még a felemelkedő emberiség nagy része is igényel. Ezért a rajzon látható kontinensek is egy kissé hasonlítanak pl. Európához, vagy Afrikához, vagy a Földközi-tengerhez ( a ciklámen-sávok a hegységeket jelzik ), de valójában nem azok, hanem csak az egykori 3D-s földrajzi helyszínek 5D-s idealizált változatai, melyeket az Új Föld emberisége majd fokozatosan, a saját új motivációi alapján gondolatilag meg fog változtatni.

Ez a változtatás pedig odáig fog menni, hogy a kontinensek egyre inkább az egyenlítő felé fognak elmozdulni ( ez a magasabb dimenzióban harmonikusan történik ), míg végül az Új Föld nagyjából úgy fog kinézni, ahogy ez Ivo A. Benda honlapján animációként is megjelent.

Az Új Földet egy gyönyörű, fénylő szeretet-aura veszi körül, melynek a forrása a 6. dimenziós Isten-eszmei világmindenség, Aki megteremti 5. dimenziós szeretet-tapasztalatot.

Az Új Föld ezért valójában egy 6D-s kozmosz ( a Szíriuszi kozmikus központ ) ajándékaként jött létre, melynek bolygói közvetlenül láthatóak a rajzon is az Új Föld körül. 

De a felemelkedő emberiség között is vannak kisebb csoportok, akik már most olyan magas tudati szintre jutottak, hogy közvetlenül a 6. dimenziós bolygókon folytatják az életüket, jóllehet folyamatosan jelen tudnak lenni az 5. dimenziós Új Földön is.



Az említett Ivo A. Benda honlapja: http://www.feny-angyalai.hu/magyar/default_hu.htm 
(A honlap régi, azóta már változott, javult az emberiség helyzete, a fenti írásból is láthatjuk.)

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése