2013. április 26., péntek

A titkos űrprogram - Kobra - 04. 24.

 
 

A titkos űrprogram Németországban indult közvetlenül az I. Világháború befejezése után


A titkos űrprogram - Kobra - 2013 április 24.

 



Eljött az ideje, hogy végre kiadjunk néhány információt a titkos űrprogramról. A titkos űrprogram rejtett célja az volt, hogy előkészítse a színpadot a Drakón/Reptilián bolygó átvételhez. A hatalomátvételi kísérlet nem sikerült, és a Fény erői  a Drakón ellenőrzés utolsó maradványait is hamarosan eltörlik ezen a bolygón - a Cabalt.

http://thirdreichocculthistory.blogspot.com/2011_09_01_archive.html

1934-ben a Drakó birodalom számos faja lépett kapcsolatba a világ vezetőivel és készített titkos szerződéseket velük, biztosítva számukra a fejlett katonai technológiát cserébe az emberi populáció tömeges rabszolgasorba hajtásáért. Ez volt a fő oka a nagy technológiai előrelépésnek a 30-as években. Mindezen projekteket finanszírozni kellett, és ezt a magántulajdonban lévő aranyak elkobzásával érték el az 1934-es Aranytartalék Törvény segítségével.

A II. Világháború alatt a Drakón erők megpróbálták nyíltan átvenni az egész világot a Náci Németroszágon keresztül. Ez a kísérlet kudarcba fulladt a Szövetséges erők győzelmével, így a Drakónok egy burkoltabb megközelítést fogadtak el.

Importáltak mintegy 2000 vezető Nácit az Egyesült Államokba az Iratkapocs Művelet során, és sokan ezen Nácik közül alkotják az árnyékkormány gerincét, akik az ügyeket futtatják ezen a bolygón jelenleg is.




A háború után több százezer tonna Yamasita aranyat helyeztek kereskedelmi programokba, melyek finanszírozást nyújtottak a hatalmas földalatti katonai bázisok megépítéséhez szerte a világon. Azok a bázisok épültek, melyek felállították a terepet a 2000-re tervbe vett Drakón invázióhoz. Az 50-es években a titkos űrprogram tovább terjeszkedett, ez magában foglalta a Holdon és Marson épült bázisokat is. A földalatti bázisok építése folyamatban volt, és a 90-es évek közepére 120 bázis létezett az Egyesült Államokban, és mintegy 400 bázis világszerte.




Kiegészítő támogatás kellett a projektekhez, és ehhez valójában a bolygón minden ember fizetésének mintegy 25%-val járult hozzá, a titkos programokhoz szükséges adófizetői pénzek elszipkázása útján.

http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_USAP.htm

A titkos űrprogramokat és a földalatti bázisok építését a Rockefeller / Kissinger / Bush / Rumsfeld / Halpern / Cheney katonai-ipari komplexum vállalatai működtették, mint a Halliburton, Bechtel, Rand, Sandia, Wackenhut, Morton Thiokol, Raytheon, Blackwater ...

A titkos űrprogram függönye mögött John Dale Halpern állt. Az elsőszámú cége a Halpern, Denny & Co. továbbra is ellenőrzi a Halliburtont, a Monsantot, a Raytheont és az Academit (korábban Blackwater).

A titkos űrprogram számos fejlett technológia kifejlesztéséhez vezetett, ahogy itt is látható:

http://thepromiserevealed.com/secret-technology-photo-gallery/

Miután sok haladást értek el a Fény erői a 90-es évek elején, a Drakón szövetség úgy döntött, hogy 2000-nél előbb támadnak, az invázió elkezdődött 1995 végén. Az invázió céldátuma 1996 január 11-e volt, és úgy döntöttek, hogy kiiktatják azt a nagyon kevés embert, aki ismeri a terveiket. Azon a bizonyos napon ölték meg Phil Schneidert és engem is megtámadtak, valamint néhány kulcsembert. Phil Schneider nyíltan beszélt a földalatti katonai bázisokról:



http://www.apfn.org/apfn/phil.htm

1996 és 1999 között mintegy 500 millió Reptilián lépett klónozott humanoid testekbe ezekben a földalatti bázisokban. 1999 után az Ellenállási Mozgalom elkezdte megtisztítani ezeket a földalatti bázisokat és eltávolította az összes hüllőt, kivéve azt a nagyon kisszámú egyént a bolygó felszínén. A bázisok mélyebb részeit 2003-ban kitisztították. Ezután a Fény Erői hatalmas haladást értek el.

2008 és 2011 között a Plejádiak megnövelték jelenlétüket Föld körüli pályán olyan mértékben, hogy a NASA kénytelen volt leállítani a hivatalos emberi űrprogramot, mert egyébként nem tudták volna megakadályozni a kiszivárgó bizonyítékokat a Plejádiak jelenlétéről.

2012-ben az Ellenállási Mozgalom eltávolította a fizikai arany túlnyomó többségét a Cabal kezeiből. Ez széles körben bénította meg a Cabal működését. Most Lichtensteinben rejtik el a megmaradt néhány trilliójukat. Annak a ténynek köszönhetően, hogy szükségük van napi 2-3 milliárd dollárra a showműsoruk mozgásban tartásához, ez 2-3 évig is kitarthat, ha a forrásaik érintetlenek maradnak, persze nem lesznek azok.

2013 elején az Ellenállási Mozgalom kitisztította a Cabal összes földalatti létesítményét az Underlord Művelet során. Most már nincs hova elbújniuk az érintetteknek.

Holnap, a holdfogyatkozás napján a katonai-ipari komplexum felső vezetése fog találkozni egy titkos helyen, közel Bush texasi birtokához, hogy megvitassák a helyzetet. Nem fognak megoldást találni.

A Fény győzelme közel van!

Kobra

Utazás a föld alatt - Földalatti bázisokról készült felvételek

A Cabal ereje lassan elfogy - Belső információk Kobrától - 2013 február 24.

Dulce földalatti idegen bázis - kicsempészett filmanyag

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése