2013. április 26., péntek

Észak-Korea; I. Ferenc pápa; a Vatikán; Vizualizálás - Matthev 04.11.

Matthew üzenete/ 2013. április 11.
Suzanne Ward cstornázása
Észak-Korea; I. Ferenc pápa; a Vatikán; Vizualizálás / részlet
Itt Matthew, minden lélek szívélyes üdvözletével az állomásról. Először is szeretnénk lecsitítani az Észak-Korea-i rakétafenyegetés körüli aggályokat. Kim Yong Un, akit azzal az elvárással neveltek fel, hogy az apjához hasonlóan a népesség az ő irányába is kifejezi rajongását és megalázkodás, híján van az egészséges emberi értelemnek és a vezető pozíciójába vetett hitének. Retorikája nem blöff, de egyszerűen nem tudja, hogyan irányítsa országát és ezért demonstrálja az irányítása alatt álló katonai hatalmát a lakosság és a világ felé.
Megkérdőjelezhető indítéka, más kormányok reakcióitól függetlenül, hogy rakétáit pontosan ott hagyja, ahol elhelyezte őket és ha talán úgy dönt, akkor néhányat el is indít belőlük. Ha valóban így dönt, akkor a Csillagcsaládunk technológiájának köszönhetően azok működésképtelenné válnak. Ha ez bekövetkezik, nehéz megmondani, hogyan fogja megőrizni Kim Yong Un hitelességét. Ezért inkább mindegyik oldal érdekében, azt tanácsolnánk, hogy a szankciók helyett tárgyalásokat folytassanak.
Sokan kértek minket, hogy szóljunk I. Ferenc pápa személyéről, aki sok millió ember életében fontos szerepet játszik szerte az egész világon. Ennek a kérésnek pedig szívesen eleget teszünk. Embersége nem „színjáték” és ő nem a „Katolikus egyház megmentője”. Nem klónozták és nem is fogják – az Illuminátus központjai, ahol klónokat állítottak elő, a köztetek élő más civilizációból származó önkéntesek által bezárásra kerültek.
Maga I. Ferenc pápa, ahogyan a vatikáni kollégái és egyesek a Vatikánon kívül is tudnak titkos dolgokról és a pápa természetéből adódóan olyan becsületes, hogy szükségesnek érzi, hogy a legszentségtelenebb aktivitásokat rövidre zárja – konkrétan megszüntesse a sátánizmus nemzetközi Főhadiszállását a Vatikán falain belül. És mivel a Fény egyre erőteljesebben sugárzik, ez a vég valóban eljön, de előbb meg kell mutatkozni a pápa erejének, hogy valóban képes lesz azok ellen harcolni, akik az életüket teszik fel arra, hogy a Vatikánban űzött ördögi mesterkedéseik ne kerüljenek nyilvánosságra. 
További visszatartott információk, olyan régi írásokból valók, melyek szerint a keresztre feszítés és a feltámadás, valamint a biblia további részei kitalációk, ehhez hozzá jönnek még az írásból tudatosan kihagyott részek. Nem akarják, hogy a világ tudomást szerezzen, hogy „Isten törvényei” a régi egyházalapítók gondolták ki, hogy ellenőrizhessék a tömegeket és hogy személyes javakat halmozzanak fel. Később további dogmákat fűztek hozzá, hogy a Vatikán lakóinak eltúlzott életstílusát biztosíthassák. A nagy műgyűjteményeiket is titokban akarják tartani, amiket jogtalanul szereztek meg a 2. világháború során.
I. Ferenc pápa rendelkezik a megfelelő morállal és bátorsággal, hogy ezeket az információkat nyilvánosságra hozza, de még egyszer: ki kell még várni, hogy ezt képes-e megvalósítani az erős ellenzékkel szemben is. Nagyon reméljük, ha ezekre az igazságokra Fény derül, a szigorú hívők elég Fényt horgonyoztak le szívükben, hogy felismerjék, hogy a számtalan jótétemény gyökere a valós spiritualitásban van és nem a vallási dogmákban.
Nemrégiben egy Olvasó írt édesanyámnak az előző üzenetünkkel kapcsolatosan. Hozzászólását összefoglalva: Azt állítjátok, hogy a szörnyű történésekkel kapcsolatos negatív gondolatok és érzések tovább táplálják azokat. De hogyan lehet valaha is pozitívan gondolkodni ilyesmiről? És itt az emberi kereskedelemre utalt. Válaszunk azonban világotok minden szörnyű körülményre és történésre vonatkozott.
Az előző üzenetünk témáit folyamatosan megvitatják, azonban a tényt senki nem kérdőjelezi meg, hogy az emberkereskedelem és a szex-rabszolgaság létezik! Még akkor is, ha itt lélekszerződések és karma van a háttérben, közvetlenül szeretnénk reagálni erre a kérdésre.
Az előző üzeneteinkben azt ajánlottunk, hogy a Földet arany-fehér színbe ágyazva vizualizáljátok, mert így szó szerint ’Fény derül az igazságra’, amit eddig eltitkoltak a nyilvánosság előtt. Csak, ha erről tudomást szereznek az emberek, akkor lehet véget vetni nekik és az okozott sebeket begyógyítani. 
Ha tudomást szeretek ezekről a dolgokról nem tudjátok már „visszacsinálni”. És soha nem javasolnánk, hogy ezt a tudást elfojtsátok vagy önmagatokba temessétek el – ez negatív hatással lenne a testetekre, szellemetekre és hangulatotokra. Inkább arra buzdítanánk, hogy lássátok a Földet ebben az arany-fehér Fényben fürdeni, lássátok a boldog arcokat, amik a lassú forgás során fölbukkannak és küldjetek nekik szeretetet. Ennek a belső képnek az energiája, a szeretetteljes érzések és pozitív szándékotok kiáramlik a világba.
Az Isteni-Elosztórendszer, talán így lehetne legjobban leírni, biztosítja, hogy a Fény-Szeretet-Energia minden forrásból, legyen az a bolygóról, vagy azon kívülről, elérhessen a lelkekhez, akiknek a legnagyobb szükségük van rá, az elnyomottaknak és az elnyomóiknak. Ez a ti energiátok, mely a Fénnyel és miriádnyi más forrással együtt megfékezi az elnyomást a társadalmatokban.
Köszönöm neked Anyám. Legyetek tudatában, hogy a legmagasabb rezgések támogatnak bennetek a növekvő spiritualitás felé vezető utatokon és ezek a rezgések évezredek óta kísérik a bolygót. Veletek van ezen univerzum minden lényének feltétel nélküli szeretete, a tisztelete és csodálata. 
Matthew
___________________________
SZERETET és BÉKE
Suzanne Ward
Csatornázta: Suzanne Ward
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-04-25 - 11:58 | Címkék: Suzanne Ward | Kategóriák: Matthew | URL: http://wp.me/p2FH9O-qo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése