2013. április 6., szombat

Egy Földönkívüli a Pentagonban - az 50-es években

Valiant Thor, akit Űrkövetnek is nevezett a Honvédelmi Minisztérium, egy fényes jövő ígéretével szállt le a Földön, és három évig élt a Pentagonban, miközben folyamatos kapcsolatban volt az elnökkel, az alelnökkel és katonai vezetőkkel.

Egy Földönkívüli a Pentagonban 
Valiant Thor a Vénuszról

"Valiant Thor érkezése volt talán az első hadsereg által dokumentált ember típusú földönkívüli leszállás. Találkozott Eisenhower elnökkel és Richard Nixon alelnökkel is egy órára, majd az idegen VIP státuszt kapott, ezután visszavitték őt a Pentagonba" - Harley Byrd, Project Blue Book, Az Egyesült Államok Légierejének Divíziója

Azt állítják, hogy három földönkívüli érkezett a Földre az 1950-es években egy fontos üzenettel. Ez az egyik fénykép (egy a sok közül), mikor az Egyesült Államok kormányának tagjaival találkoztak. Valiant Thor , vagy Valthor üzenete a békéről szólt. Azt mondta, hogy több idegen faj is megfigyelés alatt tart bennünket. Valiant Thor (jobbra) High Bridge-ben, New Jersey 1959.

Jill és Donn parancsnok, jobbra Valiant Thor
Az Idegen a Pentagonban című könyv írója Dr. Frank E. Stranges találkozott Valiant Thor parancsnokkal 1959 karácsonyának estéjén, aki ugyanolyan teremtett lény mint mi, spirituális képviselője más világoknak. Az író életre szóló barátságot kötött Thor-al, mely Dr. Stranges 2008 novemberében bekövetkezett haláláig tartott.

Részletek a könyvből

"Mikor megkérdeztem, hogy honnan jött azt felelte, 'Arról a bolygóról, amit Vénusznak hívnak.' Azon kérdésemre, hogy hány látogató tartózkodik a Földön a Vénuszról így válaszolt, 'Jelenleg hetvenheten vagyunk, akik Önök között járnak az Egyesült Államokban. Folyamatosan jönnek és mennek.'"

Az első találkozás

1957 március 16-án a virginiai Alexandriában, a Vénusz bolygó egyik legjobb vezetője, egy központi irányítás által kiválasztott kapcsolat, akit arra jelöltek ki, hogy szálljon le a Földön a hajójával, először két rendőrrel találkozott, akik fegyvert rántottak.Egy gondolatátvitel gyorsan meggyőzte őket arról, hogy semmilyen veszélyt nem jelent számukra, majd a járőrautó hátsó ülésére tessékelték. Miután átértek Washington D.C.-n, találkozott a Védelmi Miniszterrel és személyzetének hat tagjával. Hamarosan a rendőrség minden elképzelhető területéről és más ügynökségektől is csatlakoztak, valamennyien azt állították, hogy nekik van joguk elkísérni őt Dwight D. Eisenhower elnökhöz.

Pozitív gondolatainak hatalmával képes volt arra, hogy elutasítsa őket, majd gyorsan áthaladt a biztonsági posztokon az egyik légierőnél szolgáló kapitányt követve.

Mindeközben jelenlététől mindenki nagy dilemmába esett. Az a bemutató, amit a Legfelsőbb Tanácsról tartott aggasztotta őket, mert bár nem írt semmilyen földi nyelven, az elméjük képes volt arra, hogy megértsék a felírt üzenetet.

Gould kapitány (nem ez a valódi neve) arra kérte, hogy maradjon, majd ezután két pohárka pálinkát gurított le miközben azt motyogta...

"Istenem! Miért nem a szabadnapomon történik mindez?"

Aztán hirtelen kinyílt az ajtó, és hat fegyveres őr vezette Valt egy lifthez. A lift gyorsan a legalsó szintre ért. A hely maximális biztonságban volt. Aztán egy földalatti vasúton a Fehér Házba értek. Hat tisztviselő, hat fegyveres őr és három titkosszolgálati ember kísérte őt Eisenhower elnök irodájába.

Az íróasztal mögött az elnök felállt, miközben a titkoszszolgálat emberei idegesek és nyugtalanok voltak. Ahogy kézfogásra nyújtotta a kezét, az ügynökök fegyvert rántottak, és Valra szegezték a revolvereiket. Az elnök bólintására vonakodva ugyan, de leeresztették a fegyvereiket.

Az íróasztal előtt állva az elnök azt mondta,

"Természetesen tudja, hogy teljes egészében felfüggesztettük a protokoll szabályait. Jó érzésem van Önnel kapcsolatban. Hogy hívják uram? És honnan jött?"

"Arról a bolygóról származom, amit az Önök Bibliája Esthajnalcsillagnak nevez."

"Vénusz?"

"Igen uram."

"Tudja ezt bizonyítani?" - kérdezte az elnök

"Mit tekintene bizonyítéknak?"

Eisenhower gyorsan válaszolt - "Nem tudom."

"Eljönne velem a hajómra?"

Kérdőn pillantott, majd azt felelte,

"Barátom, én nem jöhetek-mehetek, ahogy kedvem tartja. Vannak dolgok, amiket figyelembe kell venni. Vannak bizottságok, melyekkel konzultálnom kell, és vannak biztonsági intézkedések, melyeket be kell tartani. Kérem töltsön velünk egy kis időt... ismerjük meg jobban egymást... tudjunk meg többet egymásról... és talán hamarosan, nos... majd meglátjuk."

Dr. Frank Stranges 1959-ben került először fizikai kapcsolatba a vénuszi Valiant Thor parancsnokkal. Az Idegen a Pentagonban című könyvében leírja találkozásuk részleteit.

Stranges így ír: Valiant Thor parancsnok korszakokkal ezelőtt született. Ő egy nagyon bölcs ember, és olyan képességekkel van felruházva, amit ember el sem tud képzelni. Körülbelül 180 cm magas, a súlya a mai napig is körülbelül 84 kiló. A haja barna és hullámos. A szemei is barna, arcbőre cserzett.

Valiant Thor parancsnok
A parancsnoknak egyedülálló a humorérzéke, ami bizonyára megkülönbözteti őt számos földönkívülitől. Sok tekintetben szokatlan ember. Az ő jelenlétében tartózkodva kényelmesen érzi magát bárki. Ő egy számtalan spirituális ajándékkal megáldott férfi, ami alkalmassá tette őt, hogy a Vénusz bolygón a Tizenkettek Tanácsába jelöljék.

Ha őt az Univerzum más részeire küldték, mindig úgy köszöntötték, mint Isten fiát. Egy férfi, akire hatalmas szeretettel és tisztelettel néztek föl. Gyakran felkérik, hogy segítsen másoknak döntéseket meghozni más  világokban, amelyek közvetlenül befolyásolják az ottani teljes lakosságot. Magatartása mindig  minden tekintetben feddhetetlen.

Az igazság abban a tényben rejlik, hogy ő nagyon keresett, mert egyedülálló spirituális képességével felismer és megold sok problémát. Egy olyan ember, akit megelőz a hírneve az Isten felé kinyilvánított szeretete és elkötelezettsége okán, akinek közvelenül követi az utasításait.

Talán érdeklődésre adhat okot az a felfedezés, hogy ő valójában számos Belső Körhöz tartozó taggal kommunikál, például a Melchizedek Királyi Renddel és sokan másokkal az elmúlt évek során. Számos problémával kerestük meg, és mindig kedvesen válaszolt a kérdéseinkre.

Azonban volt egy idő, amikor néhány ember elég buta kérdéseket tett föl neki. Például olyanokat, hogy milyen színű WC papírt érdemes használni, vagy hogyan találhat valaki egy földönkívüli nőt (vagy férfit), hogy feleségül vehesse, vagy tőzsdetippeket kértek, és sok hasonló nevetséges és értelmetlen kérdéssel keresték meg. Természetesen az ilyen kérdéseket nem válaszolta meg.

Valiant Thor parancsnok képes volt eltűnni és megjelenni tetszése szerint. Rendelkezik azzal a képességgel, hogy szétszedje saját testének molekuláris szerkezetét, majd képes egy távoli ponton újra összerakni magát. Ez a módja, ahogy a Pentagonból is képes volt eltűnni, áthaladni zárt ajtókon, melyeket a légierő katonái őriztek gondosan.

Ezután csatlakozott társaihoz, Jill-hez és Donn parancsnokhoz, akik Howard Menger otthonának pázsitján jelentek meg High Bridges-ben. Ezután részt vettek egy szabad ég alatt megtartott UFO előadáson, ahol mindenki láthatta őket. Ugyanakkor kevesen tudták, vagy akár gyanították, hogy ezek az emberek egy másik világból jöttek. Barátom C. Roberts augusztusban sok képet készített róluk, melyek az Idegen a Pentagonban című könyvemben is megjelentek.

Az egyik tanú ezen az előadáson az egyik barátom, James Moseley volt Key West-ből. Érdekes módon az évek során sok ember felismerte őt, amikor részt vett előadásokon mind az Egyesült Államokban, mind külföldön.

Mivel sok más képességben is tehetséges volt, sikeresen alkalmazta is ezeket, hogy segítse az emberiséget a Földön. Képes volt beszélni és kommunikálni minden nyelven és nyelvjárásban (beleértve a jelnyelvet), melyet a mai emberiség ismer. Ily módon sikeresen nyerte el az emberek bizalmát, bárhol járt a világon.

Többek közt azokkal a gyerekekkel is, akik szó szerint ki lettek hajítva a nagy városok szeméttelepeire. Ezek azok a gyerekek, akiknek nincsenek szüleik, nincs hely, ahol aludhatnának, vagy megfelelő élelemhez jussanak törékeny testük fenntartásához. Ők a beteges, gyenge, alultáplált és nemkívánatos sokaság. Ő odament ezekhez a szegény gyerekekhez és beszélt velük a saját nyelvükön, nyelvjárásukon, elnyerte bizalmukat, és szó szerint volt, hogy a saját szerető karjaiban vitte őket a közelben várakozó V osztályú űrhajójához.

A fedélzeten a gyerekeket örömmel és szeretettel simogatta a legénység többi tagja, akik gondozásba vették őket, mielőtt új otthont kerestek nekik és amíg új szülők szerető karjaiba nem kerültek. Ők is rendelkeztek azzal a képességgel, hogy közvetlenül az ember szívébe nézzenek, hogy teljes mértékben megállapíthassák és értékelhessék a belső igényeket. Ezeket a tulajdonságokat nagy szeretettel gyakorolta mesterünk, Jézus Krisztus, akivel a parancsnok állandó kapcsolatban és közösségben van.

Jill és Donn parancsnok balra, Valiant Thor jobbra


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése