2013. április 17., szerda

Misztérium iskolák - Kobra 04.15.

Könyvajánlók Fénymunkásoknak:  A fehér piramis, Csillagszülöttek,


Misztérium iskolák - Kobra / 2013 április 15.

 

Mielőtt ezt a bolygót 26.000 évvel ezelőtt megszállták, a Felemelkedett Mesterek szabadon sétáltak az emberek között, és érintetlenül tartották a kapcsolatot az Egy jelenlétével. Misztérium iskolájuk Atlantisz fő szigetén volt megtalálható:


A Felemelkedett Mesterek a tiszta Fény és Szeretet lényei, akik a dualitáson túllépve fejlődtek. Itt olvashatsz egy nagyon jó leírást bolygónkon végzett munkájukról és tevékenységükről:

Angol: http://www.sacred-texts.com/sro/botd/

Magyar könyv formájában:

     A fehér piramis  
      (Brother of the Third Degree)
      Will L. Garver

      Komáromy Publishing, 2001
      298 oldal
      Kötés: kemény kötés
      ISBN: 9630083264 http://bookline.hu
A regény ifjú főhőse Napóleon idejében Párizsba utazik, hogy belépjen a titkos testvériség ezoterikus iskolájába. Ott találkozik lélektársával, aki egy magasabb rend tagja. Beavatásai során egyre magasabbra tör, megismeri korábbi életeit, megtanulja testét, érzelmeit és gondolatait irányítani, de türelmetlensége miatt egy fekete testvériség prédája lesz. Mesterei a halál közeli élményt is felhasználva, további próbák által mutatják meg neki az élet misztikus oldalát, hogy beavassák a kiválasztottak ősi tudásába.
A Felemelkedett Mesterek visszavonultak a bolygó felszínéről, mert azt elfoglalták a sötét erők egy platóni évvel (26.000 földi év) ezelőtt. A fő atlantiszi misztérium iskola lassú hanyatlásnak indult, ahogy a Felemelkedett Mesterekkel való közvetlen kapcsolata megszűnt. Egy bizonyos ponton Egyiptomba költözött, ahol kezdeményezésére templomok és piramisok épültek a szakkarai és a gízai fennsík közötti területen. Az utolsó Özönvíz idején ie. 9564-ben minden atlantiszi misztérium iskola megsemmisült, a legtöbb tudás és bölcsesség elveszett.

Az Özönvíz után a misztérium iskolák lassan újraéledtek a Közel-Keleten az atlantiszi örökség fennmaradt töredékeiből, és inspirációt kaptak a pozitív földönkívüliekkel történt alkami kapcsolatokon keresztül (például Izisz titkai a Szíriusz kapcsolat közvetlen eredményeként) és a földalatti agarthai hálózattól (például Delphi titkai). A misztérium iskolák részei elkorcsosultak a fátyol megerősítésének eredményeképp, és az Illuminátusok erről az ágról származnak.

A misztérium iskolák megújulása a Földközi térségben 2000-2500 évvel ezelőtt történt a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása eredményeképp. Abban az időben a misztérium iskolák beavatottjai tudomást szereztek bolygónk karantén státuszáról és az Arkhónok jelenlétéről. Ezeknek a misztérium iskoláknak a megsemmisítése volt a fő célja a kazár Arkhón inváziónak a 4. században, és a kereszténység elmeprogramozás kultusz emelkedését hangszerelték, hogy megszüntessék az igaz Megismerés utolsó maradványait.

Saint Germain felélesztette a régi egyiptomi misztériumokat, és létrehozott egy misztérium iskolát Párizsban 1775-ben. Ezt a misztérium iskolát a Csillag Testvériség mőködtette egy újabb évszázadon keresztül, melynek egyik tagja egy csodálatos könyvet írt, amely sok kódolt üzenetet és a Felemelkedés folyamatát tartalmazza:

Angol: http://www.sacred-texts.com/eso/um/

Magyar: Leplezetlen Misztériumok

Sok misztérium iskola szerte a világon jelenleg töredékes tudással és bölcsességgel rendelkezik. Igazi misztérium iskolák létrehozása csak az Esemény, és különösen az Első Kapcsolatfelvétel után lehetséges.

Addig is, olvasd el ezt a könyvet, mely segítségével elég jó áttekintést kaphatsz az Emberről, az Univerzumról és a tervről:

    Csillagszülöttek  
     (The Star-Borne: A Remembrance for the
     Awakened Ones)
     Solara

     Édesvíz Kiadó, 2004
     325 oldal
     Kötés: papír / puha kötés http://bookline.hu
Solara új, szakrális szempontból mutatja be életünket. Gondolatvilágának alapköve, hogy mindnyájan angyalok vagyunk, csak az erre vonatkozó emlékezetünket elveszítettük. Megtudhatjuk, kik a Csillagszülöttek, közéjük tartozunk-e mi magunk is, és ha igen, hogyan emlékezhetünk vissza elfeledett származásunkra. Megismerjük saját angyali lényünket, az univerzum más lakóit, és végül felkészülhetünk a csillagokon és dimenziókon át hazavezető útra. Solara megtanítja nekünk, hogy miként fedezzük fel magunkban az Angyalt és Angyali Nevünket, s hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a Földet közös összefogásunk révén magasabb dimenziókra emeljük. Segít felfedezni valódi származásunkat, emlékezni és hazajutni. Amikor összeolvadunk Angyali Jelenlétünkkel, életünk minden szintjén mélyreható változás következik be. Az írónő beszél azokról a szükségszerű, fizikai átalakulásokról is, amelyek még a DNS-láncra is hatnak. Olyan információkat és emlékeket említ, amelyeket a sejtjeinkben őrzünk, és csak a felébredett tudat egy bizonyos szintjén aktivizálódnak. Solarán keresztül angyalok szólnak az olvasóhoz. Az angyali üzenetek kulcsot adnak a kezünkbe, amellyel eljuthatunk vágyott otthonunkba.

A Fény győzelme és az Aranykor hajnala közel van!

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/miszterium-iskolak-kobra-2013-aprilis-15.html#.UW7ftEoYqK8


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése