2013. április 3., szerda

Az új korszak kezd megnyilvánulni - Galaktikus üzenet 04.02.

 
 

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete  

2013. Április 2.

 
Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

Dratzo! Érkezünk! Világotok egy új eposz hajnala felé halad Gaia egész felszíni emberisége számára. A Mennyország specifikus jótettei hajtják ezt a pozitív mozzanatot! Eljövünk, hogy ellenőrzés alatt tartsuk ezt, és nagyobb ismertet biztosítsunk arról, hogy mi történik. A sötétség alaposan kiélvezi hatalma utolsó pillanatait. Arroganciájuk olyan nagy, hogy kollektíven úgy döntöttek, figyelmen kívül hagyják utolsó tetteik következményeit. A fő célpont továbbra is az marad, hogy összetrombitáljanak bármilyen helyzetet, ami globális konfliktushoz vezethet. Agarthai unokatestvéreink összekötőink vezéreiként, könyörtelenül azon dolgoznak, hogy megakadályozzák ennek megtörténését. Ez a törekvés sikeres lesz, mivel a sötétség fel sem fogja miképpen tudjuk visszatartani őket attól, hogy elérjék felettébb rettenetes céljaikat. Értjük a természetét annak, amit a sötétség csinál, és ismerjük a legjobb módszert arra, hogy megakadályozzuk ennek megtörténését. Ezen komoly erőfeszítések mellett, egy forgatókönyvet is felállítunk, hogyan alakuljon át globális kormányzásotok olyanná, amit leírunk nektek. Ez most figyelmeteket igényli.
 
A kormányzási forma megváltoztatása olyan valami, ami ellentmond annak, ami most világotokon folyik. Bolygótok kormányzását általában a sötét összeesküvés csoport tettei befolyásolják. Ez a csoport azt a megállapodást követi, amit globálisan hoztak maguk között arról, hogyan bontakozzon ki közelgő történelmetek. Nem látnak lehetőséget semmilyen beavatkozásra ebbe az intoleráns, extrém gazdag, és magát állandóan korlátlan hatalmúnak érző rendszerbe. Amit mi teszünk, az nem csak meg fogja szakítani ezt az eljárást, hanem még fontosabb, hogy át is alakítja. Vannak támogatott csoportjaink, melyek ellenszegülnek ennek a rendszernek, és jogi eljárásokat felhasználva állítják le azt. Így finom győzelmek egy hálózata bebizonyította, hogy ez a kormányzás átlépte a határait, és nyilvánvaló módon törvénytelenné vált. Barátaink ezáltal megadták nekünk azokat a fegyvereket, amikkel letolhatjuk ezt a kormányzást a hatalomról, és egy ideiglenes válthatja fel azt, mely felállíthatja a színteret a valóban tisztességes választások, és olyan kormányzás számára, ami a valós igényetek!
 
Ehhez hozzáadódott egy különleges globális igazságokat tartalmazó rendszer, Keleten Quan Yin, Nyugaton Szent Germain szárnyai alatt. Ezek az óriási pénzügyi szervezetek szándékoznak olyan alapokat kibocsátani, melyek lehetővé teszik egy új pénzügyi rendszer felállítását. Ezt a rendszert titokban hozta össze olyan egyénekből álló csoport, akik elkötelezték magukat az iránt, hogy véget vetnek a jelenlegi illegális bankrendszernek, és lehetővé teszik egy állandó jólét megnyilvánulását bolygó szerte. Ez az új valóság ki fog kényszeríteni egy világszinttű felfedést, ami a sötét összeesküvés vezetőinek és kegyeltjeinek a letartóztatásához és fogva tartásához vezet. Azok a perek, melyek következnek, nagyban hangsúlyozni fogják, hogy ez az új valóság itt van, és nem olyan könnyű a sötétség által azt félreállítani. A mi ügyünk itt az, hogy amint a Mennyország úgy utasít minket, a valóság mely alatt éltek, felettébb drámai módon tovaszálljon. Egy a Fény útjain és rendelkezésein alapuló teljesen más történelmet kell megalapítani ezen a birodalmon.
 
Ez az új birodalom lesz az a Szeretetteli környezet, ami felállítja a teljes tudatosságba való végső visszautazásotok színterét. Ezt az utat a mentoraitokkal együtt teszitek meg, akik a teljes tudatosság csodáiban fognak instrukciókkal szolgálni számotokra. Ez a művelet csak néhány hónapot fog igénybe venni, és aztán átmentek a nagy metamorfózison, ami "Fizikai Angyalokká" tesz benneteket. Aztán oktatni fognak titeket arra a mindennapi etikettre, ami társadalmilag irányítja ezt a felettébb mennyei birodalmat. A Mennyország félretett egy sor speciális feladatot első isteni szolgálatotokként. A Fény fogja felölelni ezt a galaxist, és nagy szent szövetségeket fog összehozni, melyek a fizikaiságon át terjedő Fény előhírnökei lesznek. Emlékezni fogtok rá, hogy miért vagytok itt a naprendszerben, és hogyan kell lehetővé tegyétek ennek az új csillagrendszernek, hogy egy állandó béke, és az új valóságotok részese legyen. Ez olyan amit megéreztek és ráébredtek. Mindannyian részei vagyunk a Teremtő isteni tervének! "Fizikai Angyalokként" itt vagyunk, hogy társ-teremtői legyünk ennek az új csodálatos birodalomnak!
 
 
Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Olyan Mennyei jelekkel járulunk elétek, melyek új valóságotok hírnökei. A Nap nemrég megnövelte hiperaktivitását. Ezekkel a nagy szoláris plazmakitörésekkel a Fény azt jelzi, hogy valami rendkívüli fog rövidesen történni! 
 
A csillagok az éjszakai égboltotokon olyan irányba mozognak, ami galaxisotok legszéle felé mutat. Ez az irány az, ahol egy bámulatos esemény történik. Csillagászaitok és mások, akik ezen csillagok sokaságát figyelemmel követik, tudják, hogy új csillagok készülnek felfedni magukat, és olyan szent csillagok adódnak hozzá ehhez a kollekcióhoz, melyek esténként keresztülróják a mennyeket. Ezen változásokon belül vannak mások is, amiket még nem fedhetünk fel. Ezek képezik egy nagy hírnök szimbólumát, aki a sötétség uralkodásának végét jelzi világotokon. Ezek a szokatlan dolgok nagyrészt ismeretlenek számotokra. Mégis módszerek, amikkel a Mennyország megmutatja nekünk a fizikaiságban, hogy egy új korszak valóban a horizonton van a Föld emberisége számára. Ezt a korszakot a Mennyország küldte, és már kezd megnyilvánulni a fizikaiságban! A nagy váltás igen közel van!
 
Azok az áldások, amikre hivatkozunk, ezen birodalom örökre való megváltozását ígérik. Napi szinten érzitek magatokban egy új test fájdalmait és jeleit. Ezek a módosulások egyszerűen azon számos változás másik jelei, melyek új valóságotok előhírnökei. Itt ülünk örömben, és figyeljük ahogyan változtok, mint valami pillangó, valami olyanná ami igazán bámulatos! Hamarosan jönnie kell egy olyan időnek, amikor különféle űrbéli és mennyei családjaink megjelennek, és lehetővé teszik az isteni Akarat megismerését számotokra. Amikor mindegyikünk úgy döntött, hogy Felemelkedik, és jóléteteket szívügyünkként tekintettük, olyan ösvényre léptünk, ami elviszi az egész emberiséget elrendelt üdvözüléséhez. 
 
Áldott szíveitek hatalmas kellemetlenségekkel és nagy csalódásokkal küzdöttek számtalan generáción keresztül. Ez most leáll! 
A Mennyországnak van egy terve, és ez a terv valóra váltja a sötétség letolását az ő sértő, arrogáns, és megtorló pozíciójából. A mezőnyüknek most azok szegülnek ellen, akik hatalmasabbak náluk. Ennek most van itt az ideje!
 
Egy szent ösvényen vagytok, amit napi imáinkkal és energiánkkal tartunk fenn. Ez az ösvény a sötétség által többé nem késleltethető, vagy nem helyezhetők rá tiszteletlen akadályok. A végső nagy pillanat számukra egyszerűen az, hogy kimutassák azt a teljes semmibevevést, amit belsőleg irántatok éreznek. Ez a végső hatalmi bemutató a Teremtő"palatábláján" íródott, és megmutatja, hogy miért kerülnek ők együttesen a történelem szemétgyűjtőjébe. Ezek a végső tettek helyezik valójában a hurkot a nyakuk köré! Őket így bűnösnek találják ezekben a különféle rettenetes tettekben, és be lesznek börtönözve egy speciális energiasorozatba, ami annak az eszköze lesz, hogy megmutassák nekik mit tettek, és ellássák őket egy módszerrel ahhoz, hogy kellőképpen megbocsátást kérjenek mindenkitől. Mind egyek vagyunk, és biztosítanunk kell egy ilyen beismerést azoktól, akik oly serényen használták előnyeiket fel arra, hogy ilyen könyörtelen és felelőtlen módon uralkodjanak. Az emberiség hamarosan összejön, és osztozik a teljes tudatosság csodáiban!
 
Ma megmutattuk nektek mi történik a Mennyekben és ezen a világon, hogy mindannyiunkat egy sötét birodalom zsarnokságából a Fény által összehozott örömbe juttasson! Örvendünk és a Fényre várunk, hogy megvalósítsa csodáit ezen birodalmon. A Fény Mestereiként, örömmel várjuk ezt az új napot! 
Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
 

Forrás: 
Sandal Phon (Jegyzetek) on 2013. április 3., 20:46 
http://www.foldimennyorszag.hu/41DD0291-1A43-4B87-A9D7-28DA2E461A66.html 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése