2013. április 6., szombat

ASHTAR parancsnok húsvéti üzenete - 03.29.

ASHTAR a parancsnoki hídról / 2013. március 29.
Susan Leland közvetítése
ASHTAR parancsnok húsvéti üzenete
Ashtar3_1Ashtar:  "Üdv, szeretett család! A legnagyobb öröm számunkra, hogy ennek a tavaszi időszaknak az energiáit jöhetünk ünnepelni veletek! Mert valóban igaz, hogy a Föld bolygó soha nem volt ilyen magas frekvencián, soha a kezdeti időszak óta! Ez azért van, hogy ráébredtetek elrendelt végzetetekre, mert a ti hívásotok nélkül, ez egyszerűen nem lehetne így!
"Az is igaz, hogy azért tudunk itt lenni könnyedén kísérve és támogatva fenséges Hazafelé vezető utatokat, mert ti, szeretett család minket életre hívtatok, és megadtátok az engedélyt ahhoz, hogy veletek lehessünk! És olyan módon, hogy mi ünnepelhessük partnerségünket, és valóban, küldetésünket sikeresen végrehajthassuk veletek, mert mi már úgy látjuk Felemelkedéseteket, mintha azt már elértétek volna!
"Az energiák, melyek azért áramoltak felétek, hogy tovább szolgálják fejlődéseteket, szintén sikeresek voltak, még akkor is, ha némi megrázkódtatást okoztak energiamezőtökbe belépve. Ez így volt és így is fog folytatódni, eszközökkel fognak titeket ellátni titeket, hogy átalakulhassatok kristály testetekké. Azonban, mi azt látjuk, hogy a kényelmetlenségek csökkennek még most is, és mi csak azt tanácsoljuk nektek, hogy továbbra is üdvözöljétek ezeket a titeket segítő energiákat. Ez számotokra van, hogy lépést tarthassatok, és teljesen fel legyetek hatalmazva arra, hogy irányíthassátok azt, hogy az életetekben minden kegyelemben és könnyedén történjék!!!
"Ekképpen jelen pillanatban azt javasoljuk nektek, hogy ízleljétek meg diadalotokat, és újítsátok meg elkötelezettségeteket, hogy még ennél is tovább haladjatok. Ti mind kísérve vagytok magasabb dimenziós lények egyik legszeretőbb csoportja által, és nekik örömükre szolgál, hogy útmutató szolgálatot nyújtsanak nektek, ahogy velük vagytok ennek a világnak a fényeként is! Még akkor is, ha utatok néha egy kicsit borús, tudjátok, hogy ti ragyogásotokkal áldás vagytok az egész Föld bolygó számára és tudjatok róla, hogy mesterek vagytok, akiknek csak meg kell világítanotok saját isteni mivoltotokkal való kapcsolatotokat!
Ez, szeretteim, valóban a ti legmagasabb szent küldetésetek, és nekem és a mentoroknak különleges megtiszteltetés és áldás, hogy titeket szolgálhatunk ebben! Tehát, hadd ünnepeljük együtt idáig való Felemelkedéseteket az Aranykorba, és örüljetek abban a tudatban, hogy utazásotok tovább folytatódik még magasabb dimenziós szintekre!!! Nincs szükség arra, hogy bármilyen súlyos keresztet hordozzatok, és mi végtelen szerető energiákat hozunk nektek, olyan módon, hogy megkönnyítsük azok felszabadulását. Csak járjatok velünk, és engedjétek, hogy szeretetünk belépjen a szívetekbe, hogy felemelkedjetek és repüljetek békével, és az azt elhozó szabadsággal együtt! És hagyjátok, hogy ennek a húsvéti időszaknak az áldásai mindig veletek maradjanak, minden gondolatotokban, szavaitokban és tetteitekben, és egész isteni lényetek teljességében!!! Üdv!"
Csatornázta: Susan LelandAshtarJoans2
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus
Forrás: http://www.ashtarontheroad.com/from-the-bridge-3-26-2013.html
kristalyhang | 2013-04-06 - 15:09 | Címkék: Suzanne Leland | Kategóriák: Ashtar | URL: http://wp.me/p2FH9O-p9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése