2013. június 10., hétfő

Addig tili-tolizhatjátok, amíg csak akarjátok! - Arktúriai csoport 06.02.


  Szabad akarattal rendelkező lények vagytok és addig tili-tolizhatjátok ezt a dolgot, amíg csak akarjátok! De legyetek tudatában annak, hogy mindannyiótoknak tudomása volt erről a változásról, mielőtt ebbe az életbe leszületett volna és úgy döntött, hogy itt akar lenni! 


by kristalyhang
Arktúriai Csoport / 2013. június 2.
Marilyn Raffaele közvetítése
000801_0341_0008_tslsAzért vagyunk itt, hogy segítsünk mindenkinek, aki a már elérhető magasabb dimenziós energiába szeretne felemelkedni. Egyre több és több fény árad a Földre, mivel sok megszentelt portál [átjáró] van nyitva azért, hogy a felébredés e nagy jelentőségű időszakában segítségetekre legyen.
Sokatokat hallunk, akik azt mondják, hogy semmi sem változik. Ne a világi változásokat nézzétek, amik a régi harmadik dimenziós felfogáson alapulnak, mivel ezek egyszerűen olyan elképzelések, amelyekről azt hiszitek, hogy azoknak a világ korlátozott ismerete miatti meggyőződésetek alapján kellene megtörténniük.
Az elszántságotokkal és hozzájárulásotokkal, az energiaváltozás először az energiamezőtökben megy végbe és elkezdi a régi és valótlan dolgokat feloszlatni – azt az árny-energiát, melyeket magatokra és másokra vonatkozóan magatokkal visztek mindenféle téves meggyőződések formáiban. Az árnyak megszűnnek a Fény – a magasabb frekvenciák – jelenlétében. A személy aztán fokozatosan elkezdi megtapasztalni a változást a gondolkodási mintáiban, majd az élete minden területén és itt kezdődnek gyakran a „problémák”. Úgy látja, hogy többé nincs egy hullámhosszon olyan emberekkel, helyekkel vagy dolgokkal, melyekkel korábban összhangban volt és a fejlődő „tanuló” olyan helyzetben találhatja magát, melyekben személyes (kényes/DK) döntéseket kell hoznia.
Ezek az apró változások általában fokozatosan bontakoznak ki és akkor vezetik el a beavatottat az újba, mikor már készen áll, vagy képes arra, hogy a magasabb frekvenciákat kezelje. Ez úgy is megnyilvánulhat a „tanulók” számára, mintha nem is történne semmi. Értsétek meg azt, hogy amint beengedtek és fokozatosan egyre több Fényt tartotok meg, akkor megváltoztatjátok az egész bolygó energiáját. Az árnyék-energia az Én tudatlansága [nem-tudása, nem-ismerése; unawareness] – egyeseknek nagyobb, másoknak kisebb mértékű. Amint az igazság minden új tudatossága elmélyül bennetek, ez a Fény elkezd az energiamezőtök részévé válni.
Sokan vártak egy varázspálcára, mely hirtelen suhint, és megváltoztatja a világot. Senki sem viheti végbe a fejlődéseteket helyettetek, drágáink! Még az a felfogás is téves, hogy Jézus azért jött a Földre, hogy ezt megtegye helyettetek. Téves az üzenetének az értelmezése! Ő szeretetteljesen elültette az emberiség tudatosságába az utat azokkal az eszközökkel együtt, melyekkel ezt [a fejlődést, felemelkedést] megtehetitek. Viszont sokan azt hitték – és még most is azt hiszik -, hogy ő fogja elvégezni helyettük a munkát! Ez a ti feladatotok, a ti döntésetek, a ti utazásotok! Ezért vagytok ebben az időben a Földön! Mi pedig azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek, ha szükségetek van rá! Szabad akarattal rendelkező lények vagytok és addig tili-tolizhatjátok ezt a dolgot, amíg csak akarjátok! De legyetek tudatában annak, hogy mindannyiótoknak tudomása volt erről a változásról, mielőtt ebbe az életbe leszületett volna és úgy döntött, hogy itt akar lenni! Eonok óta ez a legerőteljesebb időszak az emberiség számára arra, hogy előrelépjen és ehhez most minden a helyén áll.
Szeretnénk beszélni nektek a jelenlegi időszakban való földi életről. Értjük, hogy ez nagyon sokatok számára nehéz. Káoszt tapasztaltok minden formában, hiszen a régi dolgok eltávoznak, rúgkapálnak és sikoltoznak, miközben az új dolgok megérkeznek. Sokan hirtelen észreveszitek, hogy az általatok eddig tényként kezelt meggyőződések egyszerűen csak hazugságok voltak, melyeket azért tápláltak belétek, hogy félelemben éljetek és elfogadjátok azokat. Ti mindannyian, egyként kezditek el tanulmányozni, megkérdőjelezni és észrevenni azokat a dolgokat, melyekkel becsaptak benneteket újra és újra. Ezek a felébredés jelei! A tudatlanság fátyla fellebben, hiszen számos éven keresztül igazságként fogadtatok el mindent, amit elétek állítottak. A világ nem válik rosszabbá! A Fény az, amely megvilágítja az árnyékot! Ezt látjátok! Elkezditek kétsége vonni (ezt), és  megkövetelni a személyes erőtöket. Bízzatok az intuíciótokban! Ezek jelek! A világ ráébredésének jelei a vele született spirituális erejére és értékére.
Gondoljatok erre a folyamatra úgy, mintha az emberiség egy olyan, burkon [bábon] belüli alvásból ébredne fel, melyet elfogadott, és amiben hosszú-hosszú ideig kényelmesen pihent. Miközben egy pillangó kibújik a bábból, kínlódik és úgy tűnik, mintha egy nehéz időszakon menne keresztül. De ha valaki közbelép és kihúzza őt, a pillangó meghal, hiszen szüksége van a küzdelemre, mert ez a kibontakozásának a része! Nos, drágáink! Ti most bújtok elő a kényelmes bábból, melyről nem tudatosan azt gondoltátok, hogy nem más, mint amik vagytok! Van, akinek nagyobb és nehezebb a bábja, mint másnak. Ezek a bábok a korábbi életeitek tapasztalataiból képződtek. Ezek eredménye a tudatállapototok.
Kezdjetek el bízni abban, hogy minden a terv szerint történik és a Felsőbbrendű Énetek irányít benneteket! Engedjétek meg, hogy a kibontakozási folyamat akármilyen módon is, de végbemenjen! Még akkor is, ha az vélhetően nem az általatok várt mód! Próbáljátok meg magatokat nem hasonlítgatni másokhoz – olyanokhoz, akik úgy tűnnek, mintha sokkal gyorsabb iramban fejlődnének, mint ti, hiszen talán nekik nem is volt olyan vastag a bábjuk. Ezek a lelkek gyakran megtették már a „nehéz felemelkedést” a korábbi életeikben.
Mindenki fejlődik és mindenkit vezetnek ebben a folyamatban, aki csak szeretné. Ne feledjétek, hogy nem vagytok egyedül, drágáink! Sokan vagyunk itt, ezen az oldalon, és a ti oldalatokon is, hogy segítsünk, hogy vezessünk, és hogy tanítsunk benneteket ebben az erőteljes időszakban. Minden, amire szükségetek van az nem más, mint hogy kérdezzetek (kérjetek?/DK), de anélkül a meggyőződés nélkül, hogy a dolgoknak hogyan kellene megvalósulniuk. Hiszen ezek az elméletek a régi meggyőződésre vannak alapozva. Engedjétek meg megnyílni magatokat az újnak, mivel a tudat és tudatosság apró energiái könnyebben áramlanak a magasabb energiákban.
Néhányan úgy döntenek, hogy a régi és befejezett dolgok között maradnak (3D-ben). Ezek a drága teremtmények küzdenek, mivel a homokra épített kártyaváraik omladoznak. Emiatt a félelem és pánik állapotába kerülnek. A földi élet jelenleg nem a bátortalan szívűeknek való! Egy változást tapasztaltok a védekezésükben, miközben a régi dolgaikkal való harcuk folyik. Küldjetek nekik Fényt, drágáink, mely segítségével az őket megkötöző félelem árnyékából el tudnak mozdulni a feltétel nélküli szeretet irányába!
Gaia is előremozdul a felemelkedési folyamatában és látjátok is ennek eredményeit az erőteljes időben , melyet sokan tapasztaltatok. Mindazonáltal, a viharok nem csupán a globális felmelegedés vagy Gaia felemelkedésében tapasztalhatóak, hanem egy spirituális kiegyenlítődésben is: a szomszéd beszélgetéséről a szomszédjával, idegenek közbelépéséről és az általános könyörület megszületéséről, a szeretet magasabb érzékeléséről és a mindenki között felemelkedő egységről – azok között, akik eddig úgy gondolták, hogy valamilyen módon elkülönültek egymástól (faji, gazdasági, intellektuális vagy életkori jellemzők miatt). Ez a kiegyenlítődési folyamat szükségszerű volt ahhoz, hogy hatalmas (ember)csoportokat lehessen az egység egy mélyebb felfedezése felé elmozdítani.
Minden lélek megkap minden leckét, melyre szüksége van a fejlődéséhez és minden lelket szeretettel vezetünk és segítünk minden külsőségre való tekintet nélkül. Ne legyen kétségetek afelől, hogy sok minden történik mindannyiótokban mind külső, mind belső téren! A fizikai, érzelmi és mentális testeitek megtisztulási folyamaton mennek keresztül és felkészülnek arra, hogy a felsőbb dimenziós energiákat megtartsák [befogadják].
Ez egy kifejezetten erőteljes időszak a Földön! Értsétek meg azt, hogy kiváltságos helyzetben vagytok, amiért itt lehettek ebben az időben, mivel sok lélek akart ebben a folyamatban részt venni. Sose habozzatok drágáink az életeteket és megtapasztalásaitokat ahhoz hasonlítani, ahogyan azoknak a 3. dimenziós világban szerintetek a dolgokban lenni kellene. Tegyétek ezt azért, hogy megelégedettek és boldogok legyetek! A harmadik dimenzióbeli meggyőződések tűnőben vannak és azok, akik nincsenek tudatában az igazságnak, nagyon frusztráltan érzik magukat a befejezett dolgok helyreállításának megkísérlésében.
Amint a magasabb igazságok a világ tudatosságába lépnek, az ezt eredményező energiák összeütközése káoszként jelenik meg. Ne feledjétek ezt drágáink, miközben odaadóan, csendesen és diszkréten élitek meg pillanatról pillanatra az életeteket a felsőbb rendű tudatosságotokon és felfogásotokon kívüli világban! Ez az, ahogyan növekedtek és fejlődtök a valódi énetek mélyebb és mélyebb tudatosságába.
Mi vagyunk az Arktúriai Csoport

Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése