2013. június 18., kedd

Emlékeztető a vízre! - A Plejádok Fénye 05.23.

by kristalyhang
A Plejádok Fénye  /2013. május 23.
Hanna Beaconsfiled közvetítése
Emlékeztető a vízre!
vízörvényA legkorábbi anyagtól kezdve, melyet számos csatornán keresztül továbbítottunk, szem előtt tartva a Föld fajainak átalakulását, kiemeltük, hogy milyen fontos vizet inni, annak érdekében, hogy segítsük és támogassuk az átalakulást.
Ez az ajánlás egyre sürgetőbbé vált mostanra. Van egy különleges energia hullám, amely kimeríti a tested víz tartalékait, stresszt hoz létre, különösen az idegrendszeredben. Hogyha odafigyelsz arra, hogy mennyi vizet iszol meg, az segíteni fog abban, hogyan kezeld ezt az energiát.
Van egy visszatérő motívum a Földi életritmusban, ahogyan más humanoid világban létező civilizációkban. Ez pedig a kapcsolat a víz és a születés között. A vízi világ a forrás, amely magában foglal minden szükséges alkotóelemet a tudatosság minden szintjén, hogy létrejöhessen az új élet. A felemelkedett [befolyással bíró] fajok születése a ti világotokban jelenleg is a Földön élő emberek testében játszódik le. Ez azt jelenti, mindegyik személy saját születésének a "hordozó" teste. És a víz létfontosságú közeg, ehhez a folyamathoz.
Korábban a vízzel kapcsolatban a mérgek kitisztítására helyeztük a hangsúlyt. A felemelkedési folyamat megkívánja az intenzív hidratálást, nem csak, mint méregtelenítő, hanem az elektromágneses energiát vezető anyagként is fontos. Megfelelő mennyiségű víz nélkül, a felemelkedés minden tünete sokkal intenzívebb, és nehezebben kezelhető. Valójában, hogyha összehasonlítod a felemelkedés és a vízhiányos állapot tüneteinek listáját, meglátod, hogy nagyon sok a hasonlóság.
2012 decemberében átléptetek egy fontos mérföldkövet a fény szempontjából, fel szeretnénk hívni a figyelmeteket, egy új gócpontra a víz újrahasznosítással kapcsolatban. Továbbá ezen túl is szükség van a méregtelenítő hidratálásra, be szeretnénk mutatni egy másik tényezőt, amely mindinkább fontossá fog válni: a víz mind elsődleges táplálékforrás. Az emberi testeknek, melyeket megváltoztattak a felemelkedés energiái, így egyre kevesebb szilárd táplálékra lesz majd szüksége.
Ez lesz a valóság a jövőre nézve, ahol az emberi életet olyan energiák anyagai táplálják és tartják fent, mint a fény, szín, hang és víz. A víz eleme médiumként viselkedik majd, hogy elérhetővé tegye a finom energiák tápanyagforrásait is az emberi test számára. Minél több sűrű anyagot fogyasztasz el, az egyre inkább mérgezővé válik majd számodra, ahelyett hogy táplálna. Már láthattad is ezt bekövetkezni, az ételérzékenység és ételallergia növekedése terén.
A víz által szállított finom energia táplálékká való feldolgozása, tiszta és romlatlan szállítóközeget igényel. A legfontosabb, hogy a víznek kell szállítani az életerő energiát. A számotokra elérhető víz nagy része a civilizációtok jelenlegi szintjén élettelen. Az emberi testnek szüksége van létfontosságú energiával teli vízre, hogy támogassa annak számos feladatát. A földi élet minden funkciójához szükség van a vegyítetlen [természetes], tiszta, élettel-teli víz jelenlétére.
Továbbá az ilyen finom tápanyagokat hordozó tiszta, vegyítetlen, élő vízben megvan a lehetőség arra, hogy kommunikációs eszközként funkcionáljon. Céltudatos- energiával lehet ellátni [programozni], amely irányítja a gyógyítást, a megvalósítást, a magatartás és az érzelmek változását, a fejlődés segítését (fizikálisan, mentálisan, érzelmileg, spirituálisan) vagy szinte bármit, amit el tudsz képzelni. El tudod látni a vizet finom energiákkal, amelyek bármiféle manifesztációt elősegítenek, amit választasz.
A szennyezettség szintje, amit a Föld megtapasztal, a túlnépesedés és a Föld természeti kincseinek gondatlan elpazarlása miatt, rendkívüli igény van a megtisztított vízre. Mivelhogy a víz táplál mindenfajta életet a Földön, az első lépés a bolygó tisztítása terén, a víz megtisztítása kell, hogy legyen. Az energizálás [programozás] szellemében említettük meg, hogy az élő víz hatalmas víztömegeket képes energiával ellátni, amelyeknek szükségük van tisztításra. Néhány tudósotok, jelenleg is ezzel kísérletezik.
Számos módja van annak, hogy vízminőséget befolyásoljuk. A kristályos természeténél fogva a víz információt vesz fel és kommunikál. Kreatív és tudós emberektől származó anyagok keringenek a Földön, melyek információkkal szolgálnak a vizetek természetéről, és arról, hogy miként szállítja az energiát/információt. Hogyha magánemberként keresel információt, a számodra leghasznosabb eljárásokhoz és programokhoz vezet majd el. Ne feledd: a guruk ideje lejárt. Eljött az ideje, hogy kövesd a saját belső útmutatásodat.
Szeretnénk javasolni egy területet, amely felfedezésre vár. Számos gabonakör mintáját úgy készítik, hogy tudatalatti szinteken szimbolikus jelentéssel bírjanak, hogy hatással legyen és változást idézzen elő abban, aki megnézi őket. Ez ellentéte annak, hogy, dekódoljuk az "üzenetet", azért hogy az ész megértse. Szimbólumként energizáló hatásuk van (valójában számos szintre hatnak- emiatt természeti jelképek- multidimenzionálisak) valamint használhatók a víz információval való ellátására is [programozásra], számos más hatást kifejtő energiához hasonlóan.
A gabonakörök, egészében véve, számos különféle adatot hordoznak, de vannak olyanok, melyekben tisztán kivehetőek a geometriai alakzatok. Azokat keresd meg, amelyeknél pozitív rezgést érzel. A kezdeti szándékuk az volt, hogy vizuális hatásuk legyen, de néhányan közületek talán késztetést éreznek arra, hogy kísérletezzenek ezekkel az ábrázolásokkal, és a víz energiával történő ellátásával. Te választhatsz egy jelképet, tégy egy tartály tisztított vizet rá egy éjszakán át, aztán idd meg vagy használd fel másképpen, hogy kikísérletezd a hatását. [Itt mindenképpen gondosan kiválasztott pozitív rezgésű szimbólumot/képet/szöveget válasszunk- lektor megj.]
Szeretnénk ismételten kihangsúlyozni, hogy mennyire fontos ez az életadó folyadék számodra, ezekben az időkben. Oly sokan közületek nyugtalansággal, kiegyensúlyozatlansággal, gyengélkedéssel, fájdalommal stb. küszködnek, ezért van szükség meditációra. Arra bátorítunk titeket, hogy adjatok meg magatoknak minden elérhető jólétet, de kezdjétek az élet alapvető forrásával: a tiszta, vegyítetlen, élő vízzel.
Csatornázta: Hanna Beaconsfield ©2013
Magyar nyelvű fordítás: Danheaven


Egy oldal a sok közül gabonakörök képeivel: http://www.erdekesvilag.hu/gabonakorok-a-vilag-minden-tajarol/
DK


 Gabonakör

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése