2013. június 22., szombat

Fogadjátok el a Nap energiáját hálával - Pallas Athene üzenete 06.20.


.. fogadjátok el a Nap energiáját, ...hálával, sőt megnyugvással, megkönnyebbüléssel, mert ez a Fény, és Igazság lavinaszerű áramlása hozza el a Szabadságot összhangban mindegyikőtőkkel....

... És minden napotok egyre kedvezőbbé válnak, egyre kedvezőbben következnek egymásra....2013. június 20. csütörtök, 16:13

PALLAS ATHENA ÜZENETE FRAN ZEPEDA-N KERESZTÜL:

A KEBLEMRE ÉS SZÍVEMRE SZORÍTALAK BENNETEK, 
HOGY GYÓGYÍRT LELJETEK A KÉTSÉGEITEKRE!


Üdvözöllek bennetek, Pallas Athena vagyok az Igazság Harcosa az egész emberiség védelmezője és a szeretet jelenléte. Azért jöttem, hogy az öröm szavaival jó híreket hozzak nektek, és segítséget nyújtsak.  Nektek most nem egy könnyű vállalásotok van, de ugyanakkor ez, lélegzetelállítóan hatalmas, és most éppen itt az ideje annak, hogy a Föld minden zegzugát bevilágítsátok és mindenkit felkészítsetek a tényleges, valódi felemelkedésre.

Én vagyok az, akit az Isteni Igazság vezérel, aki elhozza nektek ezt az igazságot, aki a fényességgel vezet bennetek végig az utazásotok során, itt az AnyaFöldön. Sokan közületek nem ismernek engem, de én készen állok és várom, hogy segítségül hívjatok.  És amikor szükséges ez nektek, akkor kedveseim kéréseteknek megfelelően itt leszek, szavamra mondom.

Jöjjetek be az energiáimba és továbbviszlek bennetek az energiáimmal, amikor kétségeitek merülnek fel az utatok során, amikor kételkedtek az igazságotokban akkor a kívánságotok szerint készen állok, csak kérnetek kell és szándékozni azt, hogy teljesen összerendeződjetek az igazsággal és mindent átható szeretettel.

Látom, hogy az utóbbi időben küszködtök az energia hullámainak csapdosással, hasonló ez, mint a nádas hajlongása, tánca a szélben. Azonban a nádas végül is mindig feláll és visszamagasodik az árvíz után, mert kitartóan követi a szél mozgását annak ellenére, hogy gátolják és így szükséges nektek is visszaszereznetek azt, hogy szilárdan álljátok, hogy elfogadjátok az energia áradását, mert csak a fény célja és akarata jelöli meg/ki a javatokat.  Csakúgy ahogy a virág, hálával fogadja be a nap fényét, azon mód fogadjátok el a Nap energiáját, ugyanolyan hálával, sőt még megnyugvással, megkönnyebbüléssel, mert ez a Fény, és Igazság lavinaszerű áramlása hozza el a Szabadságot összhangban mindegyikőtőkkel.

A keblemre, lelkemre és a szívemre szorítalak bennetek, ahol vigaszt leltek a kétségeitekre, úgy ahogy a felhők elvonulnak a vihar után és kitisztul az ég és megláthatjátok egy új nap ragyogását. Csakhogy először a szélnek el kell fújnia a port, és aztán az esőnek meg kell tisztítania a földbe rakódott kormot, mielőtt a táj csillogóan tiszta tud lenni és majd újra szilárdon állni a viharban.  A vihar a legerőteljesebb tömeges tisztítás, mégpedig magatokért és másokért. Csakúgy lehettek túl rajta, ha hagyjátok dühöngeni, de nem egy meghajlási kényszerítésnek vagy bánásmódnak veszitek és újra meg újra vagy elviselitek, vagy felülemelkedtek rajta, és ha igen, akkor egy új élet fényének ajándékait hozza el nektek és másoknak ez a vihar utáni tisztulás.

Szeretetem már minden elérhető számotokra és a hálám felétek mindig jelen van, mivel együtt dolgozom más Felemelkedett Mesterekkel, Angyali Birodalommal és CsillagLényekkel, hogy segíthessünk nektek, és segíthessük az AnyaFöldet felülkerekedni ezen az átmeneti időszakon, amelyen ti is így mind keresztülmentek. És ebből csak jó dolgok, előnyötök lehetnek, származhat mindegyikőtöknek. Értitek kedveseim?

Hatalmas erővel bírtok és egyre jobban kitartóak vagytok. A bátorsággal érő hatalmatok kútja kiapadhatatlan, merítsetek az értetek lévő tiszta igaz Forrás vizéből. És minden napotok egyre kedvezőbbé válnak, egyre kedvezőbben következnek egymásra. Tehát, akkor így folytassátok drága szíveim.  Én mindig veletek vagyok, a ti oldalatokon állok. Felajánlom, Nektek ajánlom a bölcsességgel telt szavaim és a bátorításomat, hogy így folytassátok tovább. Szép munka volt eddig, amit tettetek! Most túllépni minden tisztátalanságon, lehetőségetek van, képesek vagytok rá és vigyétek továbbra is magatokat errefelé, és kérjük, hogy folytassátok az utatokat ugyanebben a szellemben.

Szolgálatotokra állok hűséggel


Pallas Athena


Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:
Pallas Athena: I Take You Close To My Chest and Heart and Comfort You In Your Uncertainty ~ May 20, 2013

As Channeled Through Fran Zepeda. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.
http://www.franheal.wordpress.com (Blog)
http://www.franhealing.com/Current-Channelled-Message.html (Website)

http://lightworkers.org/channeling/182436/pallas-athena-i-take-you-close-my-chest-and-heart-and-comfort-you-your-uncertainty

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése