2013. június 18., kedd

Kommunikáció és multidimenzionális érzékelés - A Szíriuszi Fénytestvérek 06.15.

by kristalyhang
A Szíriuszi Fénytestvérek / 2013. június 15.
Shogun Amona közvetítése
„Kommunikáció és multidimenzionális érzékelés“
sirSzeretett Földi Testvérek – legyetek üdvözölve Minden létező Egység szeretetében és Fényében. Mi Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriusz rendszerből és a nagy kék páholy mindent átfogó frekvenciáján szólunk hozzátok. Ma - most és itt – a kommunikációról szeretnénk beszélni veletek – arról, hogyan tudunk kapcsolatba lépni egymással.
Ha figyelmeteket befelé fordítjátok és elképzelitek, hogy felveszitek velünk a kapcsolatot, akkor ott vagyunk és várunk Rátok. Mindegyikőtök egymástól különböző információt hordoz – és mindegyikőtök egyéni frekvencián rezeg – egy hangon, mely a lélekből ered és minden dimenzióban és létsíkon hallható. A szó – amiket ti a Földön használtok – kozmikus szemszögből nézve kivételes jelenség – szeretett földi testvérek. A mi kommunikációnk sokkal inkább a multidimenzionális érzékelésen alapszik – a hallásra és létezésre - és ha csoportban vagyunk, akkor telepátia útján közvetítjük gondolatainkat, ami azzal az előnnyel jár, hogy mindenki, akik képes a mi szintünkre hangolódni abban a pillanatban, részt vehet benne és hozzászólhat. A kommunikáció eme formája skaláris szinten zajlik – a tudat olyan szintjén – mely minden életformában ott lakozik. Ezzel a tudattal mi mindig kapcsolatban vagyunk egymással és ezen a szinten képesek vagyunk egyszerre közvetíteni képeket és hangokat. Így jön létre egy tiszta kép – az egymás közötti tiszta kommunikáció formája – mely minden lélek számára könnyedén érthető. Így arra kérünk benneteket, hogy hunyjátok be a szemeteket egy pillanatra, hogy átérezzétek magatokban a nyugalmat. Most pedig egy képet – és egy hangot – egyszerűen egy rezgést közvetítünk felétek – amit képesek vagytok magatokban érzékelni  - mely pontosan a ti hullámhosszotokra lett hangolva. Lazítsatok és hallgatózzatok belsőtökben – igaz Önvalótokba. Engedjétek el az elképzeléseiteket és elvárásaitokat és legyetek egyszerűen Önmagatokkal…..
Köszönjük figyelmeteket – szeretett földi Nővéreink és Fivéreink és előre örülünk a következő Veletek való találkozásnak.
Legyetek szeretetben és békével. Mi vagyunk a Fénytestvéreitek a Szíriusz rendszerből – Fénycsaládotok a csillagokból.
Szeretettel, örömmel és elkötelezve.............Shogun Amona

Csatornázta: Shogun Amona
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
kristalyhang | 2013-06-16 - 13:46 | Címkék: Shogun Amona | Kategóriák: Sirius | URL: http://wp.me/p2FH9O-tL

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése