2013. június 24., hétfő

Rövid helyzetjelentés - Kobra 06.23.

 

 Sok különböző pozitív kozmikus faj épít bázisokat a földalatti hálózat mélyebb részeiben...

 

Rövid helyzetjelentés - Kobra - 2013 június 23.

Jelentős előrelépés történt a Portál május 25-én történt megnyitását követően.

A  Fény erők végső támadásával a nem fizikai sík összes megmaradt negatív entitástól való megtisztítása megkezdődött. Ez az offenzíva addig folytatódik, amíg a nem fizikai sík véglegesen és teljesen fel nem szabadul, így a Fény erői nem vonulnak vissza semmilyen körülmények között. Ez az offenzíva az egyik kulcsfontosságú eleme a bolygó felszabadulásának, és az 1944-es Overlord Művelettel lehet összehasonlítani, mely eldöntötte a Szövetséges erők győzelmét a 2. Világháborúban. Bár még némi időt vesz igénybe a felszabadítás befejezése, a győzelem biztosított.


A földalatti hálózatban a bolygó felszíne alatt az Ellenállási Mozgalom Galaktikus Föderációba történő integrációs folyamata zajlik. Sok különböző pozitív kozmikus faj épít bázisokat a földalatti hálózat mélyebb részeiben a spirituális, kulturális és szociológiai integrációs folyamat részeként. Meg kell érteni, hogy a Galaktikus fajoknak csak mintegy 70 százaléka humanoid faj, és számos egzotikus életforma létezik odakinn. Ennek ellenére a kozmikus Szeretet a mélyebb kötelék, mely összeköti ezeket a fajokat, nem számít, milyen furcsa vagy egzotikus a fizikai testük, vagy a lelki alkatuk. Ez az integrációs folyamat meg fogja erősíteni a kozmikus Szeretetet és testvériséget a kozmikus fajok és az Ellenállás között az Első Kapcsolatra való felkészülés részeként, mely a felszíni lakosság számára az Esemény uán fog megtörténni. A másik része ennek a folyamatnak magában foglalja ezen fajok bizonyos tagjainak a bolygó felszínén történő megjelenését a 2013-as év folyamán. Az ő megjelenéseik lehetnek nyilvánosak, vagy nem nyilvánosak. Ennek a projektnek a részletei egyelőre titkosak maradnak.

Felesleges mondani, hogy sok projekt és művelet folyik a színfalak mögött, melyeknek remélhetőleg hamarosan eredményük lesz, és akkor érdekes hírekkel szolgálhatok.

Kobra
 
 Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/rovid-helyzetjelentes-kobra-2013-junius.html#.Uchd8dgubkY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése