2013. június 27., csütörtök

Esemény péntekre 06.28-ra!!. - Sandalphon

  
Remélem már így lesz /DK

Sandalphon arkangyal üzenetei: 

Esemény (2013.jún.26.)

 


Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Sokan érezhetitek, és érezhettétek a napokban a "vihar előtti csendet"... hogy valamire vártok. És jól éreztétek. Nagy változások következnek... elérkezett az idő, amire vártatok. Az Esemény. 
Teremtő Atyánk elsődleges, tervezett időpontja péntek (csütörtök éjszakától egész péntekre kiterjedőleg /0:00-ig/. Ez persze elnyúlhat tovább is, vagy befejeződhet hamarabb.Nincs konkrét időpont.), de ez sok mindentől függhet és változhat  (és persze minden a Teremtő akarata szerint fog történni). Elsősorban a harcok azok, amik befolyásolhatják mindezt. Mivel a Fény és a Sötétség erői között még mindig dúl a harc a lelketekért. Elkezdődik a szétválasztás folyamata... 
Az Eseményt nem mindenki fogja látni. Lesznek olyanok, akiknek fent kell lenniük, és lesznek, akik végig alusszák majd az egészet. Lesznek akik csak megérzik a változást, és lesznek a magasabb szinten lévők, akik végignézhetik az eseményeket. Az Eseményt csak azok fogják látni tisztán, akik már legalább 4D-ben vannak jelenleg. De vannak olyanok is, akik már 5D-ben vannak. Ők azok, akik határtalan, önzetlen és feltétel nélküli szeretettel rendelkeznek jelenleg, és megtapasztalták már ezt a csodálatos érzést.
Az 5D-be való belépéshez mindenkinek ezt kell elérnie magában, hogy ezt megtanulja, megtapasztalja. Csak ezzel léphet később tovább. A Hittel és a Reménnyel elérhető ennek megtanulása is.... és a Szeretettel, ami mindennek az alapja! 
A változást mindenki megfogja tapasztalni. Mindenki oda fog kerülni, ahova szintileg jelenleg tartozik. De ezen még az Esemény beindulásakor még változtathattok néhányan! A döntésetektől függ minden.
Készítsétek fel magatokat... Erősítsétek meg a Hitetek (aki még nem tette volna). Most minden csak saját magatokon, a saját lelketeken múlik.
A legfontosabb,hogy ne féljetek. Meditáljatok és kerüljetek harmóniába, és Egyensúlyba önmagatokkal. Fogadjátok szeretettel és nyugodtsággal bármi is történik majd. Tudjátok legbelül,hogy a változás szele elérkezett... Szeretett fényeink vagytok és lesztek mindörökké.

Nagyon Szeretünk Benneteket! 


Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Határtalan Szeretetem és Fényem öleljen titeket drágáim!
Sandalphon arkangyal


Forrás:  http://www.fenyorveny.hu/2013/06/sandalphon-arkangyal-uzenetei-esemeny.html




1 megjegyzés: