2013. június 3., hétfő

ÉREZZÉTEK, TEKINTSTEK BEFELÉ ÉS NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT ELVAKÍTANI

by kristalyhang
HERAK / 2013. május 31.
Frank Scheffler közvetítése
ÉREZZÉTEK, TEKINTSTEK BEFELÉ ÉS NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT ELVAKÍTANI
Legyetek üdvözölve szeretett Fényvízionárusok és Csillagtestvérek!
Az elmúlt napokban több „telepatikus megbeszélésünk” vagy ahogy felétek mondják „konferenciánk” volt a különböző csillagnemzetségek föderációs tagjaival.
Mint azt ott megtudhattuk, a portálnyitás kapcsán energetikai anormalitások léptek fel az univerzum más kvadránsaiban és mivel minden mindennel kölcsönhatásban van, ez egy olyan tény, ami még a kozmosz legtávolabbi szögleteiben is érzékelhető volt.
A hajóflották számát, amik az energia-átalakításért ill. az energia-csatornázásért és a Napotok energiájának katalitikus átalakításáért felelnek, tovább emelték.
A benneteket elérő nagy energiák által, amit alapvetően érzékelhettek, olyan érzelmi világok kelnek éltre Bennetek, amiket eddig ilyen formában még nem érzékeltetek magatokon.
Valóban olyan idők ezek, amikor be kell csatolnotok a biztonsági öveket és ezzel arra szeretnénk rámutatni, hogy újra és újra, nap, mint nap fel kell építenetek a meditációs alapszintet [kiegyensúlyozott hangulat megtartása].
Mert most a jövő mesterein a sor, hogy kitárt szívvel, békével és harmóniában fogadják magukba az energiákat.
Az Isteni Atya/Anya szeretné közvetíteni felétek a nagy szeretetet, mely újra az Egységbe és valamikor a Forráshoz vezet vissza Benneteket.
Ne hagyjátok, hogy ez az ébresztő hívás érintetlenül hagyja az emberiséget, ne búcsúzzatok idejekorán erről a földi szintről, mert ez a Ti inkarnációtok és az volt a Ti végleges döntésetek, hogy Gaiaval együtt emelkedtek fel.
A folyamatnak köszönhetően testetek egyre erőteljesebben kristályosodik, a sűrűből a fénnyel telitett test felé tartotok.
Ezt már próbáltuk különböző csatornázások során elmagyarázni számotokra. Többször idéztünk az „Énok kulcsai” című könyvből, ami pontosan ezt a testetekben végbemenő elmélyítési folyamatot írja le.
Ez nem meseirodalom, hanem leírja a jövőbeli emberi lények, galaktikus lénnyé való Felemelkedését.
A mai csatornázás címében még egyszer arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne csüggedjetek, és maradjatok rajta az „ügyön”, akkor is ha ez gyakran nehezetekre esik.
Ne hagyjátok magatokat elsodorni a külvilág „cirkusza” által, akkor sem, amikor minden erővel próbálnak kitéríteni Benneteket a szív mély szeretetéhez való visszatérésből.
Az időjárás manipulációja az elmúlt napokban fokozódott, pontosan a portálnyitás időpontjában szándékosan felhőformációkat toltak az északi félteke fölé, különösen Németország fölé.
Ennek különleges oka is van, mert Németországban tartózkodik több, mint 70%-a az internált mesetereknek és a Felemelkedés döntő lépései [ismérvei] német oldalról érkeznek majd.
Gaia mágneses mezői a közvetítés ideje alatt erőteljesen átrendeződik [megrázkódik]. Már más közvetítésekben beszámoltunk róla, a fotonok 700km per sec sebességet is meghaladják.
Szeretnénk csatornázónkat erőteljesen támogatni saját kihívásokkal teli fejlődésében, hogy ezekkel a központi Napból érkező minőségekkel árassza el szívét.
Minden jót kívánunk neki a testvéreinkkel való következő kapcsolatfelvételhez, a következő csapattalálkozón.
Ott vagyunk az oldalatokon és soha nem tántorodunk el. Mert szeretünk Benneteket és ezt a szeretetet szeretnénk átadni azok számára, akiket elhagyott az ereje vagy teljesen fel akarják adni.
Tartsatok ki és ne hagyjátok, hogy félrevezessenek Benneteket!!!
A csatornázó megjegyzése:
A szívcsakra megnyitásához Tom Kenyon meditációs zenéje segíthet, amit nemrégiben egy barátnőtől kaptam.
Itt a link [német]:
a cikk magyarul Bagi Ákos fordításában:
[A HATHOROK Aethos meditációja:
Úgy legyen.
SELAMAT Herak Sirius
Csatornázta: Frank Scheffler
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-06-03 - 09:38 | Címkék: Frank Scheffler | Kategóriák: Herak | URL: http://wp.me/p2FH9O-tp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése