2013. június 5., szerda

Demonstráljuk, hogy jóindulatúak vagyunk - Galaktikus üzenet 06.04.

 
 Most azt szándékozunk tenni, hogy megnöveljük a nappali észlelések jelenlegi szintjét az új kormányzás általános közzétételi politikájának kiegészítéseként.
 
A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia üzenete
2013.Június 4.
  
 Selamat Jarin! Fontos dolgokat jövünk megbeszélni veletek. A legfontosabb az első
kapcsolatfelvétellel kapcsolatos. A múltban úgy döntöttünk, hogy erősen bízunk egy hivatalos közzétételben az új kormányok részéről. Most azt szándékozunk tenni, hogy megnöveljük a nappali észlelések jelenlegi szintjét az új kormányzás általános közzétételi politikájának kiegészítéseként. Természetesen egyszerű lenne hátradőlni és hagyni a jelenlegi forgatókönyv kibontakozását. 
 
 Mindazonáltal, szándékozunk létrehozni egy ezen bejelentésekhez jobban elvezető környezetet az által, hogy aktívabban készítjük elő a terepet számukra. 
 
Elköteleztük magunkat, hogy demonstráljuk, hogy mi jóindulatúak vagyunk, és azt, hogy elköteleztük magunkat egy teljes közzétételre. Tudjuk, hogy sokan közületek nem értik, hogy ezek az átrepülések mihez is vezetnek: hát hajóink globális tömeges földreszállásához, és a mindegyikőtök személyes mentorának való hivatalos bemutatkozáshoz. Mindegyikük várja már a találkozást veletek, és hogy megkezdje a tanítást, ami felkészít titeket a teljes tudatosságba való csodás átváltásra. Sok tanulni valótok van: az emberiség egy teljesen új történelme; a fizikaiság egy új értelmezése; és a Mennyország működésének alapfokú ismerete.

A Fénynek vannak bizonyos működési eljárásai, amikről tudnotok kell, mert ez az amire galaktikus társadalmainkat alapozzuk. Minden egyes ilyen eljárás közelebb juttat a Négy Törvény jobb megértéséhez, és amint mi megérkezünk, mindannyiunknak időt kell szánnunk rátok, hogy jó benyomásotok legyen rólunk, és megszokottá váljon számotokra mindaz, ami az életetekben megváltozik. Az unatkozás a múlttá válik! Mindenről való tudásotok megváltozik. Röviden, a változás mértéke, melyet fel kell dolgoznotok, kótyagossá tehet benneteket! Például: mindannyiótok meg fogja érteni, hogy milyen rosszul bántatok az otthonotokul szolgáló világotokkal; Gaia kegyesen elismeri, hogy szinte teljes mértékben nincs tudásotok azokról a dolgokról, amiket birtokoltok, és az első teendő az lesz, hogy átalakítsátok társadalmatok prioritásait. Akkor el fogjuk magyarázni az új alapelveket, és a hozzájuk társított technológiákat, melyek mindennapi életetek szerkezetén belül működnek. Ez egy példa arra a kulcsfontosságú szerepre, amit az új jólétetek játszhat abban, hogy előmozdítson mindent amit meg kell tenni társadalmatok felemelkedéshez. Oly sok életeteket, és valójában minden élő dolog életét a felszíni világban meg kell gyógyítani, és megjavítani.

Ez az átalakulás csak az első abból a sok dologból, amin keresztül fogtok menni. Egy nagyon különleges világban laktok, mely épp haldoklik. Gaia diverzitása komolyan küzd, és gyorsan közelítetek egy halálszindrómához, mely képes tömeges kipusztulási ciklussá is válni. Arra várunk, hogy megvalósíthassuk azt a műveletet, ami gyorsan vissza tudja fordítani mindezt, de tudnotok kell, hogy a sötét összeesküvés egy felettébb vészjósló tervvel lépett elő a felszíni birodalmatokon való élet kioltása céljából. Hogy megállítsuk ezt, a ti támogatásotokra van szükségünk, mivel a ti energiáitoknak kell segíteni nekünk visszafordítani ezt a sötét eshetőséget. Minden tennivalót együtt fogunk véghez vinni. Évezredek óta akaratlanul adjátok erőtöket ajándékba minden olyan tervhez, amire az összeesküvés vágyik; most eljön a lehetőség, hogy kiálljatok magatokért, és visszavegyétek a felelősségeteket azzal kapcsolatban, hogy mit kívántok megvalósulni látni világotokban. Demonstrálva ezen felelősség és a Fény útjainak elfogadását, gyorsan a teljes tudatosságba vezető út mentén találjátok magatokat. A mi küldetésünk célja most kétségtelenül abban segíteni nektek, hogy amilyen gyorsan és zökkenőmentesen csak lehet, visszatérjetek a teljes tudatosságba.

Ez az előre megjövendölt planetáris tudatosságugrás az oka ittlétünknek. A Mennyországnak van egy menetrendje minderre, és a mi küldetésünk is ugyanettől az menetrendtől függ. Alig várjuk, hogy hozzáférjetek az összes információhoz, amire szükségetek van, hogy bizonyos mértékig magatokévá tegyétek az istenileg számotokra elrendelt jelentését. Nemrég a Mennyország elrendelt egy késleltető időszakot, de most elérkezett az idő, hogy meginduljunk az menetrenddel ismét, és történelmi tetteket szándékozunk véghez vinni. Elsődleges követelmény számotokra az, hogy meglássátok, hogy mi valósak vagyunk, és hogy elhivatottak vagyunk irántatok, és a teljes tudatosságba való visszajuttatásotok iránt. Terveztünk néhány eseményt az Agarthaiakkal, hogy bizonyossá tegyük nektek, hogy nem vagytok egyedül. Nem fogjuk bejelenteni ezeket az eseményeket előre, de oly módon lesznek véghezvíve, hogy kétség se maradjon elmétekben azzal kapcsolatban, hogy itt vagyunk! A sötét összeesküvés már túl régóta üzemelteti ezt a valóságot anélkül, hogy bármilyen opciót is biztosítana számotokra, hogy kiléphessetek ebből a zsarnokságból. Az a szándékunk, hogy ellássunk benneteket annak lehetőségével, hogy ezt megtegyétek!

Sok Áldás drága Szívek! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel érkezünk! Titkos szent társaságaink tagjai a végső fázisban vannak az alapok kiosztásának az előkészítésében. Amikor ez teljesül, ezen alapok aktiválása fogja megindítani az új kormányzást, a hivatalos bejelentési sorozatokat, és a világotok működésének hatalmas megváltozását. Mindez egy olyan környezettel fog szolgálni, ami kedvez a felfedésnek, és annak a lehetőségnek, hogy megkezdjük a sok titkos tanítást egy globális skálán. A közöttetek való megjelenésünk át fogja alakítani az eredetetekről szóló jelenlegi elképzelést, és az arról szólót is, amit a jövőtök tartogat. Megszentelt Lények vagytok, akik azzal töltötték az elmúlt 13 évezredet, hogy sűrű ködben vándoroltak anélkül, hogy emlékeznének rá, vagy felfognák, hogy miképpen kerültek oda. Elértük, hogy képbe kerüljetek ismét, és megajándékozzunk benneteket annak meggyőző bemutatásával, hogy mi is folyik világotokban. Aztán biztos módon felkészültök arra, ami az első kapcsolatfelvétel után történni fog.

A most elnyomott spirituális képességeitek nagyon ki lesznek hangsúlyozva mentorotok által, aki egy csomó új dologra is fókuszálni fog új történelmetek, új filozófiáitok tekintetében, valamint a Mennyország képviseletében végzendő közelgő küldetésetek természetét illetően is. Az a keretrendszer, amit át fognak adni nektek, erős kontrasztban lesz a hazugságok és manipulációk borzalmas és sötét kavalkádjával, amit megetettek veletek Atlantisz bukása óta. A mi saját sikeres törekvéseink a halhatatlansághoz és a Korok valódi Bölcsességéhez való visszatérésre, hihetetlen összpontosítás és a puszta akaraterő hőstettei voltak, és mi is örvendezünk hogy nem kell majd nektek is ilyen kimerítő procedúrákat elvégeznetek. Ezt a tűzpróbát felváltja egy élő és Szeretetteli fénykamra, mely egyénileg van szabva mindegyikőtök speciális igényeire, így lehetővé teszi számotokra, hogy meggyógyítson, és az eredeti terv szerinti ragyogásotokra állítson helyre midegyikőtöket! Ez a dicsőséges, helyreállított Fénylény akkor csatlakozhat az Agarthaiakhoz és hozzánk, a Felemelkedett Mestereitekhez, mivel mi készítjük elő a spirituális és űrcsaládjainkkal való újraegyesülést!

Teljes tudatosságú Fénylényekké való transzformációtok olyan valami, ami a sötétséget és a hozzá hasonlókat évezredek óta rettegésben tartja, és a ti károtokra  tettek meg minden hatalmukban álló dolgot azért, hogy ettől visszatartsanak. Most a Mennyország beindította azt az optimális folyamatot, ami előidézi az ő szent rendelkezését - a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Amint kiemelkedtek Fénykamrátokból, egy megváltozott egyén lesztek, és csak kevés marad meg abból amik előtte voltatok. Visszatértek az eredeti sablonotokhoz, és képesek lesztek kifejezni eredeti lenyomatotok teljes skáláját. A mi munkánk veletek akkor megváltozik, amint megmutatjuk nektek és személyes vezetőiteknek a galaktikus társadalom apróságait. Mi is fel fogjuk fedezni hogyan maximalizálhatjuk új potenciálotokat, ahogyan megteremtitek a ti saját, egyedülálló galaktikus társadalmatokat, ami igen gyorsan új csillag-nemzetetek alapjává válik. A Mennyországnak szándékában áll ránk "mosolyogni", és nekünk adományozni sok csodás lelki ajándékot. Ez tovább biztosít számunkra egy speciális helyet a Fény Galaktikus Föderációjában.

Ma frissítési sorozatunkat folytattuk. Gondoljátok csak át, hogy az idő most elérkezik el arra, amire oly régóta várunk: vagyis a régóta beszélt változásokra, amik lehetővé fogják tenni számunkra, hogy találkozzunk veletek, és elkezdjük a teljes tudatosságba való visszatérésetek folyamatát. Ez egy felettébb kedvező idő közös történelmünkben! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által
 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
10 Chicchan, 13 Pax, 9 Eb

Forrás:
foldimennyorszag.hu

1 megjegyzés: