2013. június 9., vasárnap

Hogyan teremtettünk? -Galaktikus üzenet 05.19.

by kristalyhang
blossom-blog-new short






Mi lenne a ti magyarázatotok erre, a TI IGAZSÁGOTOK szerint, mi emberek hogyan teremtettünk?
Fény Galaktikus Föderációja 

2013. május 19.
Blossom Goodchild közvetítése
RÉSZLET
Blossom: Rendben … A kérdés, amit mára szeretnék feltenni így szól: … Sok különféle forgatókönyv kering az eredetünkkel kapcsolatban… Mi lenne a ti magyarázatotok erre, a TI IGAZSÁGOTOK szerint, mi emberek hogyan teremtettünk?
Fény Föderációja: Először szeretnék még egyszer átismételni, amit már tudtok. IGAZ eredetetek a SZERETET ENERGIÁJA. Ebből jött a világra minden dolog, ebből teremtődött minden. Még mielőtt az emberi fajról egyáltalán szó esett volna, már ‚életben‘ voltatok, … mert a SZERETET élet! Sok életetek volt, …vagy inkább úgy kéne fogalmaznunk, sok ‚tapasztalatotok‘ volt más bolygókon és sok különböző formában és módon fejeztétek ki magatokat.
Blossom: Azt állítanátok, hogy minden ember, aki valaha élt, mindig ‚jelen‘ volt?
Fény Föderációja: Nem. Léteznek általatok ‚öregnek’ és ‚fiatalnak‘ nevezett lelkek. Emlékezzetek, hogy MINDEN teremtés. … Ami a megfelelő időpontot illeti, az energia minden atomja számára, ami valami újjá változik át, … nagyon eltérő lehet.
Blossom: Tehát akkor … térjünk vissza a kérdéshez, ‘Emberkénti teremtésünkhöz’.
Fény Föderációja: Mekkora nagy téma, és kétségtelenül nem fogjuk tudni lefedni a kérdés teljes spektrumát ebben a közvetítésben és ez mellett még igyekezni is, hogy az elméd Blossom, megengedje nekünk a velünk való „közös nevező kialakítását“ , hogy világosan fejezzük ki magunkat.
Blossom: Igyekszem beleadni apait-anyait..
Fény Föderációja: Mi is így teszünk. A mi szemszögünkből nézve … döntés született, hogy az élet a Földön egy új játék lesz. Ez a mi megfogalmazásunk … akkor is, ha sokan ezt sértő kijelentésnek tartják. Világotokat nem egyik napról a másikra … sem hét nap alatt teremtették. Mert az idő nem létezik. Ti egy gondolat voltatok… mely nagy előkészületet és megfontolást igényelt. Ti egy másfajta fajnak voltatok szánva… egy TEREMTŐ fajnak, miközben haladtok előre utatokon. Megkaptátok a szabad akaratot … hogy megtehessétek, amit csak akartok.
Blossom: Ez azt jelenti, hogy más bolygókon nem létezik szabad akarat?
Fény Föderációja: Egyéni szinten nem. Létezik a szabad akarat, mint tudat … mint összefogó teremtő gondolatok kombinációja. Ezért nincs jelen … az individualizmus konfliktusa egyes bolygókon, ha a tudatmintázatok egyek [egységesek].
De jobb, ha a témánknál maradunk, különben gyorsan elveszünk a különböző fejezetek között. Az ember teremtésének “fő oka”, hogy önmagát ‘egyénileg’ is SZERETETKÉNT fejezhesse ki. Ez a ti fajotok előtt még soha nem volt. Természetesen nem is rendelkezett senki ISMERETEKKEL afelől, hogy ennek milyen hatásai lennének .. de nagyszerű kísérlet volt, ami még mindig ‘kísérleti fázisban’ van a mostani pillanatban is.
Blossom: Tehát … ki teremetett minket?
Fény Föderációja: Sokan vettek részt benne. Nem úgy történt, hogy a felsőbb Fénylények elképzelték ezt a képet és aztán BUMM! … És készen is vagytok! Ha minden szinten tekintetbe veszitek az emberi lény sokrétűségét, … el tudjátok képzelni, milyen mérhetetlenül nagy mennyiségű volt a beáramló gondolatok száma, hogy MINDEN működhessen.
NAGYSZERŰ PROJEKT voltatok.
Minden résztvevő nagyon izgatott volt és a ‚megfigyelők‘ is sok SZERETETTEL járultak hozzá teremtésetekhez.
Mielőtt egy ‘modell‘ ‚kialakulhatott‘ volna … közben jött a folyamat felfedezése, hogy hogyan tudnának a gondolatok ‚munka‘ közben [fejlődés során] dolgozni. A folyamat egyedülálló volt és különösen összetett. Mert más fajok messzemenően nem rendelkeznek ilyen sokrétű, összefonódó felépítésű ’belső élettel’. Más fajok felépítése sokkal ’egyszerűbb’. Sok csapat vett részt a különböző területet érintő kérdések megoldásában, amiket aztán össze kellett ’kapcsolni’, amiket hozzá kellett illeszteni az emberi lény létrehozása során.
Azt állítanánk, hogy a struktúráitok túlságosan összetetettek, hogy ebben az időpontban ebbe belemélyedhessünk. De amit ezzel szerettünk volna elmondani az az, hogy sok próbálkozás és hiba volt a ’létrehozás’ folyamán.
De a végén … sokan lelkesedtek ÉRTETEK. A cél az volt, hogy kiderüljön, hogyan kelhetne életre az egyéni SZERETET, a SZERETET teljes kifejeződési formáján keresztül. Létrejött az egyéni szellem számára adott választási lehetőség, mint ez is, és célunk az volt, hogy ezt lássa maga a szellem is és foglalkozzon vele … és ahogyan azt Blossom korábbi üzeneteinkben már elmondtuk, ez valójában egy kísérlet volt … és sok mindent’szörnyűséges melléfogásnak” neveznénk!
Blossom: Ezt most komolyan gondoljátok? Hiszen azt mondjátok, minden okkal történik. Ha most pedig azt mondjátok, hogy szörnyűséges melléfogások voltak …ezen a módot értitek, ahogyan ’elfajultak’ a dolgok? Biztosan léteznek más bolygókon is fajok, akik szintén ’elszúrták’! A „The Bridge” [A Híd] című könyvben azt mondtátok, azért teremtettet az emberiség, hogy kifejezésre juttassa a szeretetet, mert ez volt minden, amiről tudtuk, hogy mi vagyunk … és az én-fejlődésünk során … megváltoztak a dolgok … mert nem voltatok tudatában, hogy a szükségleteinket olyan könnyedén ’átfordíthatjuk’ mohósággá, féltékenységgé… gyűlöletté stb.
Fény Föderációja: Ez így van. És ahogyan elmagyaráztuk … kezdetekben nem aggódtunk igazán … azt gondoltuk, hogy a dolgokat gyorsan el lehet simítani. Talán érdekelhet benneteket, hogy voltak idők, amikor komolyan fontolás tárgya volt, hogy hagyjuk a dolgokat a medrükben folyni és hagyjuk az egész kísérletet a levegőbe repíteni, így vetve véget neki. Mivel ez a kísérlet MINDENRE kihatott… nem csak a ti bolygótokra … hanem MINDEN LÉTEZŐRE, … ezért minden erősen a földi energiáktól függött és FÜGG.
Kérünk benneteket értsétek meg … MINDEN ENERGIA … MINDEN CSAK AZ EGY ENERGIA … A SZERET EGYSÉGÉNEK SZFÉRÁJA.
Ha kislábujjatok beteg … akkor az egész testetek érintett ebben … ez nem lehet másképp, … mert ez az egy életfény, mely jelen van az emberi testben … mint egy egyén … és ez a FÉNY csak EBBE AZ EGY FÉNYSZFÉRÁBA érkezhet meg … mert nincs másik.
Azt is tudjuk, hogy a kérdés feltevője származása miatt Atlantiszra volt kíváncsi [a Family of Light nemzetközi fordítócsoport kérte fel Blossomot bizonyos kérdések megválaszolására –ford. megj.] . Ezért azt mondanánk, ez tipikus példája annak, hogyan virágozhat fel a kísérlet. De több „kísérlet” is volt egyszerre bolygótok más területein. Mondjuk úgy kisebb törzsek. … Mindenki ugyanazzal a forgatókönyvvel ékezett, a SZERETETTEL …azonban elhatározásra került, hogy a teremtés különböző ’szintjein ’történjék meg, hogy láthatóvá váljon a fejlődés menete. Ez segíthet nektek a felismerésben, hogy nem csak „egy válasz” létezik a teremtésetekre… mert valójában sok lehetőség volt, amik mind egy időben kerültek kipróbálásra.
Sokatokban tudatosult, … hogy Atlantisz bukása az ott élő lelkek saját ténykedésének volt köszönhető. A megegyezés része volt … hogy nincs külső beavatkozás és hogy „magukra” vannak utalva.
Blossom: Közbeszólhatok itt és kérdezhetek … Azt mondtátok, sok mindent történt, hogy létrehozzátok a testet és működését stb. … de mikor csatlakozott hozzá a lélek … a végén egyszerűen csak „hozzátettétek”, koronaként?
Fény Föderációja: Kezdetektől fogva tudtuk, hogy a teremtésnek szüksége van a SZERETET energiájára, hogy létezhessen. Hasonlóképp a játékokhoz, amelyek működéséhez elem szükséges. Ez volt mind közül a legizgalmasabb rész.
Blossom: És hogyan tettétek ’egyénivé’ a SZERETET energiáját, elkülönítve a lelkeket?
Fény Föderációja: Ez könnyű volt. Gondolatok útján. A SZERETET SZFÉRÁJA VALÓBAN NEM MÁS, MINT SZERETET … tehát nem volt nehéz ’elosztani’, hogy a különböző formákhoz használjuk. SOKRÉTŰ volt természetét tekintve … de a TUDÁS olyan birtokában vagyunk, hogy MINDEN gondolatot képesek vagyunk manifesztálni. És miután megegyeztünk, hogy a gondolat anyaggá formálódik … lehetővé vált a ’kívánság’ és a ’HOGYAN’.
Meglehetősen bonyolult elmagyarázni minden részletét … hogy hogyan zajlottak a fázisok …de ne úgy képzeljétek el, hogy a SZFÉRÁBÓL egy ’darab’-ot kivettünk és betápláltuk azt minden emberi formába, értitek. Sok, nagyon sok módszer volt szükséges, hogy „leredukáljuk” azokra az egyénekre, amik most vagytok.
Ez segíthet megérteni a másokkal vagy sok emberrel való kapcsolatot… bizonyos lelkekkel talán erősebb kötődést érzetek, mint másokkal. Ennek oka talán az, hogy előfordulhat, ti ugyanabból a „darabkából” valók vagytok.
Blossom: Darabka ‘visszásan’ hangzik … de értem, mire gondoltok. White Cloud [Fehér Felhő] ezt egyazon rózsa szirmainak képével fejezte ki … bocsássatok meg, de ebben az esetben ő nyerte a díjat a jobb kifejezés kategóriában!
Fény Föderációja: ‘Ő’ kapja a díjat, még ha lenne is… óh oly sok dologért! Ez a lélek ’olyan amilyen’ mindegyikőtök számára. De ez a lélek [White Cloud] messzemenően több, mint azt te vagy bárki más eddig felismerte.
Blossom: Egyszerűen SZERETEM ŐT és kész! De vissza a leckéhez!
Fény Föderációja: Atlantisz lerombolásáért az emberek felelnek. Ez a lelkek elkülönülés miatt volt … talán úgy mondhatnánk, hogy azok elkülönülése akik ’megértették’ azokétól, akik ’nem értették meg’. De mivel nem avatkozhattunk közbe … nagyon lehangoltan elfogadtuk a kísérlet eredményét annak, ami lett … és valóban nagy volt a tanulsága.
Nem lehet az ember a SZERETET ellen … miközben egy JÓ véget remél. Valójában sokan ’elmenekültek’ … emberi formában és a lélek szellemi formájában. Talán érthetőbb, ha úgy fejezzük ki magunkat, hogy voltak akik szó szerint elmenekültek és elvitorláztak távoli tengerpartok irányában, hogy SZERETETBEN folytassák életüket… mások testéből eltávolításra került az élet … hogy valahol a bolygó más területein ölthessenek újra testet. Ez egy további fejezet és a könyv nem ér véget soha.
Azt szeretnénk mondani nektek… hogy miután bizonyos történések ütötték fel a fejüket az önpusztítással kapcsolatban a bolygótokon… ÚJ TÖRVÉNYEK kerültek megalkotásra … mert SZERETETTEL TEREMTETTETEK … AZOK ÁLTAL, AKIK SZERETNEK BENNETEKET … és az idő múltával szükségessé vált változtatások beiktatása [feltehetően az óriási atlantiszi robbanás hatásaira utal –ford. megj.]
Mi nem URALKODUNK felettetek … TI nem a marionett-bábúink vagytok. MI GONDOSKODUNK RÓLATOK … MERT TI KÖZÜLÜNK VALÓK VAGYTOK ÉS HOZZÁNK TAROZTOK.
Az élet legjelentőségteljesebb idejében éltek, ami MOST van.
Figyelünk benneteket … miközben utánunk kutattok. Ami eljön … ’AZ ESEMÉNY’, amiről már beszámoltunk nektek … olyan dolog, ami MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉLETET …olyan dolog, AMI MEGVÁLTOZTATJA A VILÁGOT …olyan dolog, ami MEGVÁLTOZTATJA AZ UNIVERZUMOZ… OLYAN DOLOG AMI MINDENT MEGVÁLTOZTAT. Mert ha minden idők legnagyobb mértékű eltolódása elkezdődik … a SZERTET hatása, MINDENRE kiterjed… nem oly módon, hogy meghagyja a dolgokat ’ olyannak amilyenek’.
Ez egy ÚJ IDŐ … A LEHETŐ LEGJOBB.
Minden ami volt … egy kísérlet volt … amiben AKARATOTOK szerint vettetek részt, …minden jó és rossz oldalával együtt. Ha az ember részt vesz egy kísérletben… soha nem lehet biztos az eredményben… míg ki nem próbálja és le nem teszteli.
Blossom: Nos, mi minden bizonnyal kipróbáltuk és leteszteltük magunkat!!
Fény Föderációja: Az ehhez szükséges terveket hosszú idővel korábban megalkották… és ami az egész történetből megtanulható és megérthető volt, …. MINDANNYIUNKAT arra a helyre hozta, ahol most vagyunk. Már RÉG VOLT, amikor a döntés megszületett, hogy a ’történeteteknek’ ’jó kezdete’ és ’jó vége’ lesz… bár ez csak egy kijelentés… mert valójában nincs vége.
EZ GARANTÁLT…
Megvoltak a tévedéseitek és zavarodottságaitok… és szolgálataitokat nagyszerűen teljesítettétek, mint az valaha kérték tőletek…
NEM MARADTOK… NEM MARADHATTOK … „JUTALOM” nélkül, igyekezetetekért, amit AZ ÉLET MESTERMUNKÁJÁBA fektettetek.
ÉS ELJÖTT A NAGY IDŐTÖK.
VÁRJÁTOK CSAK KI, ÉS LÁSSÁTOK.
Blossom: Nos biztos vagyok benne, hogy ebből a beszélgetésből fakadóan sok kérdés fogalmazódott meg, … de nem vagyok biztos benne, hogy ezeket sikerül majd egyetlen alkalom alatt megválaszolni. Még egy rövid kérdés… mert tudom, hogy készen álltok a távozásra. Nemrégiben szót ejtettetek a nyakunk kezdődő növekedéséről. Miért is van ez… csaknem zsiráfok leszünk?
Fény Föderációja: A funkciója a FÉNY irányítása.
Blossom: Miért kell hozzá egy hosszabb nyak?... A ’nagyobb szív’ nem lenne jobb?
Fény Föderációja: Nem.
Blossom: Ugye ezt most jobban kifejtitek. Egy rövid magyarázat a ’rövid nyakakról’ elegendő volna nekünk.
Fény Föderációja: Nem fáj sokatok nyaka? Minden bizonnyal!... és ez egyáltalán nem titokzatos dolog… csak néha túl sok, hogy fellebbentsük a fátylat… és nem értenétek meg egyszerre teljességében.
Most elhagynánk benneteket és SZERETETTEL azt mondanánk, hogy meglehetősen hasznosnak fogjátok tartani a fejetek meghosszabbított támasztékát, mely a test többi részéhez illeszkedik… nagyon rugalmas lesz és sokféle módon tudjátok majd használni.
Nagyon élveztük ezt a beszélgetést. BÍZUNK benne, hogy az általunk adott információ sokak számára hasznos lesz… Elutasíthatjátok vagy elfogadhatjátok… ez függ az adott egyén gondolataitól és ’pozíciójától’ függ, aki ezeket a szavakat olvassa.
Mert mi mindig azt mondtuk, mint White Cloud testvérünk is… HA AZ AMIT MONDUNK, NEM REZONÁL VELETEK… AKKOR KUTASSATOK UTÁNA… MERT CSAK A ’TI IGAZSÁGOTOK’ AZ, AMI FONTOS ÖNMAGATOK SZÁMÁRA!
Blossom: Én pedig azt gondolom, hogy Pandóra szelencéjét nem fogom oly hamar újra nyitogatni. … Az IGAZSÁG oly sok aspektusát illetően. A fejem majd felrobbant… ahogyan a számítógépem is! De az ember soha nem tudhatja, milyen bátor is lehet! Remek, ma átléptük az egy órás időtartamot…és hogy elrepült az idő.
NAGYON KÖSZÖNOM barátaim. NAGYON hálásak vagyunk.
Fény Föderációja: SZERETETTEL ÖVEZVE HAGYUNK EL MA BENNETKET ÉS REMÉLJÜK, HOGY AKIK EZEKET A SZAVAKAT OLVASSÁK, … TUDJÁK, HOGY ŐK IS UGYANÚGY KAPCSOLATBAN ÁLLNAK VELÜNK, MINT A HÖLGY, AKI EZT AZ ÜZENETET „PAÍRRA” VETI.
Blossom: Elmentetek … a legközelebbi viszontlátásig … sok szeretettel és hálával !!!
Csatornázta: Blossom Goodchild
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: Blossom Goodchild

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése